Вашата оценка

Величието на Русия - Санкт Петербург и Москва - Начало на белите нощи. НЯМА МЕСТА!

Оферта № Е1026

8 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
София - Москва - Санкт Петербург - Москва - София
Цена от: 2295.00 лв
Приказното сияние на Белите нощи в Санкт Петербург



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Русия


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден

Излитане от София Терминал 2 в 12.30ч. с авиокомпания Аерофлот за Москва. Пристигане в Москва на летище Шереметиево-2 в 15.35ч. Излитане от Москва за Санкт Петербург в 18,20ч., пристигане в 19,40ч. Посрещане и трансфер до хотел Санкт Петербург 3+*. Настаняване в стаи супериор. Нощувка.

2 ден

Закуска. Панорамна автобусна екскурзия с екскурзовод на български език: Невски проспект, Дворцовия площад, панорама на Василиевския остров, Исакиевския площад, събора Смолни, Николски събор, мостовете над каналите Грибоедов и Крюков, крайцера „Аврора” и др. Посещение на Казански собор - паметник на военната слава, построен в навечерието на Отечествената война 1812г., в който главната светиня е Чудотворната Казанска икона на Божията майка. Екскурзия по територията на Петропавловската крепост - исторически паметник на архитектурното и фортификационно руско изкуство от 17 до 20 век, от която води началото си градът Петербург с разглеждане на Петропавловския събор - началото на строителството му е през 1712 г., построен е в стил холандски барок. Необичайни за традиционното руско катедрално строителство са както външния облик на събора, така и вътрешния интериор.В Събора са и белокаменните саркофази с позлатени кръстове на императорите и императриците на Руската империя, а от 1998 год.тук са и останките на последния император Николай II и семейството му, убити през 1918г.в Екатеринбург. Обяд в ресторант в града. Екскурзия на български език в Юсуповски дворец – имението на известния род Юсупови с автентични разкошни апартаменти, кабинети и бални зали, в които са се провеждали най – бляскавите балове на града. В програмата е включена комплексна екскурзия : парадните зали на двореца и екскпозицията с восъчни фигури „ Убийството на Распутин”, в която ще узнаете подробности за тайнственото престъпление на 1916 г. Трансфер до хотела. (продължителност на програмата около 9ч.) Нощувка

3 ден

Автобусна екскурзия с екскурзовод на български език в Царско село - лятната резиденция на Екатерина Велика. Разглеждане на Екатерининския дворец със знаменитата Кехлибарена стая, отворена за посещение след продължителна реставрация през 2003 година, разходка в парка на двореца. Връщане в Санкт Петербург. Обяд в ресторнт в града Обзорна екскурзия с екскурзовод на български език в Ермитажа – грандиозен дворцов ансамбъл -официална резиденция и съкровищница на Великата императрица Екатерина II. В Ермитажа се съхраняват около 3 милиона художествени паметника на световната култура. Свободно време в Ермитажа. Трансфер до хотела.(продължителност на програмата около 10 часа) Нощувка

4 ден

Автобусна екскурзия на български език в Петерхоф - извънградският дворец на Петър Първи, превъзхождащ по великолепие френския Версай, наричан “столицата на фонтаните”, с прекрасни паркове преливащи един в друг. Екскурзия с екскурзовод на бълг. език в Големия Дворец. Разглеждане на Нижний парк. Свободно време в парка. Връщане в С. Петербург. Трансфер до хотела.(около 6.5 часа) Свободно време. Нощувка.

5 ден

Закуска. Освобождаване на стаите, трансфер до летище Пулково за полет до Москва в 10,40ч. 11,55 - посрещане на летище Шереметиево -2. Трансфер до хотел BW Vega 4*. Настаняване в стандартни стаи. Свободно време. Нощувка.

6 ден

Закуска. Панорамна обиколка на български език на Москва : Червения площад – политическият център на Руската федерация, събора на Василий Блажени, изграден през 16 век в чест на превземането на Казан от Иван Грозни, Спаската кула, ГУМ-а – най–старият търговски дом в Русия, мавзолея на Ленин, възстановения храм на Христос Спасител - символ на възраждащата се християнска Русия, Московските булеварди, Московския университет, Театралния площад, ул. Тверская, Сталиновските небостъргачи и др. Обяд в ресторант в града. Екскурзия с екскурзовод на български език в Третяковската галерия – разглеждане на нейната уникална колекция, създадена от мецената Павел Третяков с произведения на Васнецов, Врубел, Левитан, Репин, Шишкин и др. Връщане в хотела (продължителност на програмата около 8часа). Нощувка.

7 ден

Закуска. Екскурзия на български език в Кремъл – архитектурния комплекс, Ивановския площад със знаменитите Цар Пушка и Цар Камбана, Успенския, Архангелския и Благовещенския събор. Посещение на Оръжейната палата -Московски музей-съкровищница, част от комплекса Големия Кремълски дворец. В нея се съхраняват царски и патриаршески скъпоценности, изработени от кремълските майстори или подарени от чуждестранни посолства. Обяд в ресторант в града. Разходка с корабче по Москва – река. Атрактивната разходка продължава час и половина, а от борда на кораба се наблюдават Кремъл, Покровския събор, Големият Каменен мост, Храмът на Христос Спасител, Парка на Културата, Новодевичий манастир и др. Връщане в хотела(продължителност на програмата около 8 часа).Нощувка.

8 ден

Закуска(сух пакет). Освобождаване на стаите. Трансфер до летище Шереметиево. Полет Москва – София с авиокомпания Аерофлот в 08,20ч. Пристигане в София в 11,35ч.


20-27 май 2018 Цена на турист
в двойна стая
Единична стая Доп.легло
Осн.пакет 1991 лв. 2509 лв. 1931 лв.
лет. такси 304 лв. 304 лв. 304 лв.
Обща пак. цена 2295 лв. 2813 лв. 2235 лв.

! настаняване на доп. легло е невъзможно в двойна стая супериор в хотел Санкт Петербург, предлага се в двойна стая стандарт(реновирана)  за 2 +1, настаняването в хотел Вега е във фамилна стандартна  стая , която е по-висока категория и с по-голяма квадратура от стандартната стая 

Варианти за допълнителни екскурзии, предлагани на място:
-Автобусна нощна екскурзия на С. Петербург + екскурзия „Развод мостов” с корабче по реките и каналите на С. Петербург, по време на която се наблюдава вдигане на мостове на р. Нева
-Руско фолклорно шоу в „Дом офицеров” с трансфери, входни билети и кетъринг през антракта  

Забележка: 4-те обяда включват супа, салата, основно ястие, десерт, кафе/чай, мин. вода
 
Необходим  брой за осъществяване на екскурзията : 40 туристи.
В случай, че този брой не бъде набран най – късно до 21 дни преди отпътуването, се уведомяват всички потребители и се възстановяват  внесените  депозити или се прекалкулира цената при желание на туристите
 
Хотели по програмата:
В Москва: - Хотел Best Western Vega 4*  //hotel-vega.ru/
Луксозен хотел 4*, изцяло реновиран. Разположен в един от най-красивите райони на Москва – Измайлово, в непосредствена близост до хотела е Измайловски парк и Измайловски Кремъл с прочутия базар за сувенири.
На 50 м. От хотелския комплекс : Ст.м. Партизанская, до Червения площад директна линия – 12-15 мин. на метро.

В Санкт Петербург: - Хотел Хотел С. Петербург 3*+  //www.hotel-spb.ru/
Разположен е в историческия център на С. Петербург, на Пироговска крайбрежна на р.Большая Невка, в непосредствена близост до р.Нева.
Настаняването е в стаи супериор – изцяло реновирани, модерно обзаведени.
//www.hotel-spb.ru/hotel-spb.nsf/ru/superior
От хотела се открива атрактивна гледка към крайцера „Аврора” в р. Нева.
 
Условия за резервация :
Депозит – 35%
Доплащане – 35 дни преди датата на отпътуване
 
Условия за анулация:
В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:
  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от третия ден, следващ записването до 35 дни преди датата на пътуване дължи неустойка в размер на депозита.
  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 34  до 15 дни преди датата на пътуването, му се възстановяват 50% от общата стойност на пътуването.
  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването 14 дни преди пътуването не му се възстановяват никакви суми.
 
  • По желание на клиента може да бъде предложена застраховка „Отмяна на пътуване”
 

ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да променя последователността на екскурзиите по програмата.


 

22/11

вижте още
  • самолетен билет за редовен полет на Аерофлот София – Москва - Санкт Петербург – Москва – София
  • летищни такси – 304 лв. към 03.08.2017 (цената подлежи на препотвърждение при издаване на самолетния билет)
  • 4 нощувки със закуска в хотел Санкт Петербург 3*+ в С. Петербург в стаи супериор
  • 3 нощувки със закуска в хотел BW Вега Измайлово 4* в стандартни стаи
  • 2 обяда в ресторанти в С. Петербург
  • 2 обяда в ресторанти в Москва
  • трансфери летище-хотел-летище
  • описаната програма с лицензирани екскурзоводи на български език
  • входни такси за посещаваните музеи по програмата
  • слушалки по време на екскурзионната програма
  • медицинска застраховка ( с покритие 50000 € )
  • тур-лидер, представител на туроператора
  • стойността на руската виза за български граждани със срок за издаване 14 календарни дни с включена такса визов център – 120 лв. - необходим е задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България
  • лични разходи
  • допълнителни екскурзии по желание
Етикети
москва ,петербург ,санкт петербург ,русия ,катеринин дворец ,ермитажа ,екскурзия в русия ,екскурзия в москва ,екскурзия до москва ,екскурзия до русия ,екскурзия до санкт петербург ,екскурзии в русия ,екскурзии лято 2018 ,екскурзии юни 2018 ,юни в русия ,москва и санкт петербург ,екскурзии в русия ,екскурзии в русия през юни ,лято 2018 екскурзии ,лято 2018 екскурзия ,москва лято 2018 ,санкт петербург лято 2018 ,екскурзия през юни ,юни москва и санкт петербург ,самолетни екскурзии ,екскурзии със самолет ,москва и санкт петербург ,кремъл ,червения площад ,мавзолея на ленин ,руска федерация ,петерхоф ,царское село ,samoletna ekskurzia ,ekakurzia sas samolet ,ekskurzia v rusia ,ekskurzia do moskva ,ekskurzia do sankt peterbugr ,sankt peterburg i moskva ,san peterburg ,velichieto na rusia ,nai-dobroto ot rusia ,sankt peterburg ,sankt petarburg ,moskva ,moscow ,russia ,rusia ,samoletni ekskurzii 2018 ,ekskurzii v rusia ,oferti za rusia ,liato 2018 ,ekskurzia liato 2018 ,iuni v rusia ,ekskurzii liato 2018 ,liato 2018 rusia ,moskva liato 2018 ,sankt peterbugr liato 2018
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах