Вашата оценка

Коста Брава и Барселона - директен чартърен полет от Варна, ранни записвания до 20.09.2017г.

Оферта № Е1252

4 дни / 3 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
Варна - Жирона - Барселона - Жирона - Варна
Цена от: 760.00 лв
Есен 2017



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Испания


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден 02.11.2017

Полет от Варна – Жирона. Кацане в Жирона. Полудневна екскурзия на Жирона, включена в цената. Свободно време. Трансфер до хотела. Настаняване.Екскурзия по желание: Вечерна екскурзия до Монтжуик – Светилището на Каталуния и Магичните фонтани на Барселона. Вечеря. Нощувка.

2 ден 03.11.2017

Закуска. Отпътуване за Барселона. Целодневна екскурзия до Барселона, включена в цената. Връщане в хотела. Вечеря. По желание: Вечерна екскурзия – Рицарска вечер – впечатляващ шоу–спектакъл с рицарски турнир и фламенко танци – пресъздаден от темпераментни танцьори и талантливи музиканти. В цената е включена обилна вечеря и настаняване на по-предни места в залата по време на турнира. Връщане в хотела. Нощувка.

3 ден 04.11.2017

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзии по желание: Целодневна екскурзия Шедьоврите на Гауди – световно наследство под протекцията на ЮНЕСКО. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

4 ден 05.11.2017

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Полудневна екскурзия до Тоса де Мар – посещение на един от най-романтичните градчета на Коста Брава. В цената е включен еднопосочен билет с корабче, еднопосочен трансфер, екскурзовод на български език. Освобождаване на хотела. Трансфер до Жирона за полет Жирона – Варна.


Цените в таблицата по-долу са в лева на човек, в стандартна стая на база закуска и вечеря летищни такси за резервации до 20.09.2017г.

Дата Човек в двойна/ тройна стая Единична стая 1-во / 2-ро дете 2 – 11,99г.
02.11.2017 760 1060 680

 

Резервации:

Депозит 300 лв при резервация

Доплащане 22 дни преди датата на пътуване

Условия за анулации:

до 60 дни преди датата на полета: без неустойка

от 60 до 30 дни: 100лв

от 30 до 22 дни: 300 лв

под 22 дни преди датата на пътуване: цялата дължима сума
 

Полетно разписание:

Превозвач: Bulgarian Air Charter

Варна – Жирона 07:00 – 09:35

Жирона – Варна 17:30 – 21:35


Забележки:

  • Туроператорът си запазва правото да прави промени в програмата.
  • За екскурзия „Шедьоврите на Гауди“ е необходима предварителна резервация от България.


Допълнителни екскурзии

Жирона (полудневна екскурзия) - Включена в цената

Представата на всеки за прекрасния регион Каталуния ще бъде допълнена с впечатления за древния град Жирона – един от най-големите средновековни градове в Европа, запазили се до наши дни. Столица на една от четирите провинции в Каталуния Наричан „Град на стоте обсади„. Непристъпни защитни стени и тесни улички, църква и манастир, град на легендите...


Барселона (целодневна екскурзия) - Включена в цената

След закуска отпътуване към една от най-популярните дестинации. Най-красивият и различен град – Барселона. Град, който трудно може да бъде описан само с няколко думи. Екскурзия на град Барселона включва разглеждане фасадата на  “Саграда Фамилия”– визитната картичка на града. Ще минем покрай две от най-известните къщи построени от архитекта Гауди – “Каса Батйо”и “Ла Педрера”; булеварда „Грасия“; площад “Испания”; Арената за бикоборство „Арена Монументал“. Свободно време за разглеждане на площад “Каталуния”, откъдето започва "Рамбла"– най-оживената улица на града, квартала  „ Ейшампле“ и Готическия квартал – старата част на Барселона, с криволичещи тесни улички и средновековни сгради.

 

Монтжуик и Магическите Фонтани (полудневна / следобедно-вечерна екскурзия) - 78 лв възрастен; 39 лв (деца 2 – 12г)

Отпътуване към едно от най-често посещаваните места в Барселона – хълмът Монтжуик- който остава символ от различните периоди в историята на Барселона и от който се открива прекрасна панорама на града с гледка от 360º . Днес Монтжуик е дом, както на множество музеи, така и на Ботаническата градина, Олимпийският пръстен – символ на спортни постижения.


Шедьоврите на Гауди (ЮНЕСКО) (целодневна екскурзия) - 156 лв възрастен, 78 лв (деца 2 – 12г)

Тази обиколка показва чудесата на визионера архитект Антонио Гауди. Всяка една от неговите творби са шедьоври в архитектурата и са включени в списъка на ЮНЕСКО. Посещение на „Парк Гюел“ със своята необикновенна архитектура, фигури и статуи, изградени от малки цветни порцеланови парченца, част от историческото наследство на ЮНЕСКО.

Посещение на къщата музей на Гауди, намираща се в самия парк, където той прекарва около 20 години от живота си.

Ла Саграда Фамилия - изключително необикновена както отвътре, така и отвън, църквата не наподобява нито една друга.

Свободно време

Цената включва: трансфер, екскурзовод на български език, входна такса за Ла Саграда Фамилия, Паркът Гюел и Къщата музеи на Антонио Гауди

Забележка: Необходима е предварителна резервация от България.

 

Тоса де Мар (полудневна екскурзия) - 68 лв възрастен, 34 лв (деца 2 – 12г)

Тръгване от хотела за посещение на едно от най-романтичните места на Коста Брава– Тоса де Мар – основано на мястото, където през античността се е намирала римска крепост. Екскурзията ще започне с разходка с лодка до пристанището на Тоса де Мар. Пътят до крайбрежния град разкрива една прекрасна панорама, възпявана от много писатели и поети. Градът създава усещането за неповторима атмосфера, със своите характерни тесни и китни улички, малки магазини и множеството ресторанти.

Свободно време за разходка по уютните улички и множеството барове на някогашното рибарско градче. След кратка разходка и свободно време в селцето, ще се отправим към хотела.

Цената включва: еднопосочен билет за корабче, еднопосочен трансфер и екскурзовод на български език

 

Рицарска вечер (вечерна екскурзия) - 98 лв възрастен, 49 лв (деца 2 – 12г)

Мечтали ли сте някога да бъдете поканени от граф в неговия замък? Мечтали ли сте да се потопите в истинската атмосфера на средновековието, а пред очите ви смели рицари да оспорват уменията и смелостта си? Тази вечер ще имате възможността да се пренесете в приказния свят на графове, рицари и красиви дами. Пред очите ви ще оживеят историите на миналото, докато вие похапвате от типичната вечеря и пиете вино от графската изба. След турнира, победителя ще ни покани в балната зала, където ще се потопите в ритъма на танца. Красиви коне ще танцуват фламенко пред очите Ви, а невероятният балет ще Ви остави без дъх.

Цената включва: трансфер и входна такса.


Настаняване в хотел Maria del Mar 4*, Лорет де Мар, Коста Брава - //en.mariadelmarhotel.com/

Местоположение

Maria del Mar 4* е разположен в сърцето на Лорет де Мар, на 300 метра от централния плаж и около 700 метра от плажа на Fenals. Заобиколен от ресторанти, барове и магазини, медицински център. Хотела има добра връзка с главните туристически атракции в Коста Брава.

Хотел

Хотелът се помещава в две сгради и е изцяло реновиран през 2015 година. Той е идеалното място за Вашата почивка. Той разполага с два басейна, единият от които закрит; грил ресторант; солариум; ежедневна анимационна програма; караоке, танци, игри.
Стаите

Стаите са комфортни, специално обзаведени за семейни почивки и всички разполагат с климатик; Балкон; Отопление; Сешоар; Телевизор със сателитни канали; безжичен интернет; Сейф; Тоалетни принадлежности при настаняване; Хладилник - срещу депозит; Услуга „ събуждане по телефона“.

С оглед комфорта на клиентите, не се препоръчва настаняване на четирима възрастни или двама възрастни с две деца. Допълнителните легла са сгъваеми.

Ресторант

Ресторантът е с обслужване на бюфет, което е едно от най-добрите в региона, с възможност за наблюдаване приготвянето на храната на живо.  Ресторантът предлага също така и обслужване на меню. В района на басейна клиентите могат  да изпият чаша кафе на бара.

Услуги

На територията на хотела:

-       Детски басейн;

-       Два големи басейна, единият от които се отоплява през зимата;

-       Фитнес зала;

-       Детски мини клуб;

-       Кафе;

-       Платен паркинг;

-       24 часова рецепция.



Необходими документи:
-  лична карта или задграничен паспорт, валидни минимум 6 месеца след датата на завръщане от екскурзията.

* за деца под 18 години – нотариално заверено пълномощно от единия или двамата родители.


13/05

вижте още
  • Самолетен билет Варна – Жирона – Варна с директен чартърен полет с авиокомпания BAC;
  • Летищни такси;
  • Регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж;
  • 3 нощувки на база закускa и вечеря в хотел Maria Del Mar 4;
  • Трансфер летище – хотел – летище;
  • Wi-Fi в общите части и голяма част от стаите на хотела;
  • Полудневна екскурзия на Жирона;
  • Целодневна екскурзия до Барселона;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс;
  • Представител на туроператора с български език за целия престой.
  • Полудневна екскурзия до Тоса де Мар, с включен еднопосочен билет за корабче – 68 лв за възрастен / 34 лв за дете;
  • Следобедно – вечерна екскурзия до Монтжуик и Магическите фонтани – 78 лв за възрастен / 39 лв за дете;
  • Целодневна екскурзия Шедьоврите на Гауди, с включени входни такси за Саграда Фамилия, Парка Гюел и Къщата музей на Гауди в парк Гюел – 156 лв за възрастен / 78 лв за дете
  • Вечерна екскурзия – Рицарска вечер – 98 лв за възрастен / 49 лв за дете
  • Общинска такса – определя се от общината и се заплаща на място – 0,50 евро на човек на вечер;
  • Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета. (Цените са калкулирани с параметри 600 $/ тон и 1 евро = 1.10 долара.)
Етикети
екскурзия до испания ,екскурзии до испания ,екскурзия испания ,екскурзии испания ,почивка в испания ,почивка испания ,почивки испания ,почивки в испания ,почивка в коста брава ,почивка коста брава ,почивки коста брава ,испания ,испания 2017 ,есен испания 2017 ,коста брава ,барселона ,спектакъл фламенко ,фламенко ,пеещи фонтани барселона ,площад испания ,побле еспаньол ,олимпийския стадион ,олимпийски стадион барселона ,площад колумб ,стадион камп ноу ,музей на салвадор дали ,рицарски турнир ,парк гюел ,гюел ,антонио гауди ,саграда фамилия ,каса мила ,пасео де грасия ,екскурзия със самолет ,екксурзии със самолет ,самолетни екскурзии ,самолетна екскурзия до испания ,екскурзия със самолет до испания ,почивки със самолет ,почивка в испания със самолет ,почивка в коста брава със самолет ,оферти за екскурзии ,оферти за екскурзии испания ,оферти за екскурзии коста брава ,оферти за екскурзии барселона ,оферти барселона ,оферти испания ,оферти коста брава ,оферти за почивки ,оферти за почивки испания ,оферти за почивки коста брава ,оферти за почивки барселона ,топ оферти ,изгодни екскурзии ,изгодни почивки ,изгодни оферти ,супер оферта ,топ оферта ,супер оферти испания ,топ оферти испания ,уикенд в испания ,екскурзии от варна ,почивки от варна ,варна барселона ,самолетни програми то варна ,екскурзия до испания от варна със самолет ,ekskurziq sus samolet ,samoletni ekskurzii ,ekskurziq sus samolet do ispania ,samoletna eksurziq ispania ,pochivki sus samolet ,samoletni pochivki ,pochivka sus samolet v ispaniа ,pochivki sus samolet v kosta brava ,samoletna pochivka kosta brava ,kosta brava ,ispania ,ispania ,spain ,flamenko ,flamenko spektakal ,figeres ,muzei na salvador dali ,sagrada familia ,antonio gaudi ,olimpiiski stadion ,kasa mila ,park guel ,ploshtad ispania ,ploshtad kolum ,ekskurizq do ispania ,ekksurziq ispania ,ekskurzii ispania ,ekksurzii do ispania ,pochivki v ispania ,pochivka v ispania ,pochivka ispania ,pochivka v kosta brava ,pochivka kosta brava ,oferti za ekskurzii ,oferti za ekskurzii ispania ,oferti ispania ,oferi za pochivki ,oferti kosta brava ,aloha travel ,ekskurzii ot varna ,varna barselona ,pochivki ot varna ,uikend v barselona ,samoletni programi ot varna
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах