Вашата оценка

Предколедна Виена от Варна, хотел Arcotel Donauzentrum 4*

Оферта № Е1266

4 дни / 3 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
Варна - Братислава - Виена - Варна
Цена от: 790.00 лв
Екскурзии от Варна



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Австрия


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден

Среща на летище Варна за полет до Братислава. Кацане в Братислава. Панорамна обиколка на Братислава. Трансфер от Братислава до Виена. Настаняване в хотела във Виена. Нощувка.

2 ден

Закуска. Панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод. Възможност за допълнителни екскурзии: Полудневна екскурзия - посещение на Императорската съкровищница в Хофбург с местен екскурзовод на български език, където се съхраняват най-значимите и богати колекции от светски и религиозни съкровища. Нощувка.

3 ден

Закуска. Свободно време. Възможност за допълнителни екскурзии: Полудневна екскурзия до двореца Шьонбрун с включен вход. Полудневна екскурзия - посещение на Императорските апартаменти и музея на Сиси в двореца "Хофбург"с местен екскурзовод на български език. Нощувка.

4 ден

Закуска.Напускане на хотела. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия: Полудневна екскурзия „Виенската гора и Баден” с местен екскурзовод – посещение на красивата южна част на Виенската гора, минавайки през романтичната долина Хеленентал, с посещение на абатството "Светият кръст". Трансфер до летището. Полет за Варна. Кацане в Варна.


Цените в таблицата по-долу са в лева на човек, в стандартна стая на база закуска и летищни такси за резервации до 20.09.2017г.
 
Дата Човек в двойна/ тройна стая Единична стая Дете 2 – 11,99г. Настанено с 2-ма възрастни
07.12 – 10.12 870   790 1000 620
 
Резервации:
Депозит 300 лв при резервация
Доплащане 22 дни преди датата на пътуване
 
Условия за анулации:
до 60 дни преди датата на полета: без неустойка
от 60 до 30 дни: 300 лв
от 29 до 20 дни: 50% от общата стойност на пътуването
от 19 до 14 дни: 80% от общата стойност на пътуването
под 14 дни преди датата на пътуване: цялата дължима сумa
 
Полетно разписание: (часовете подлежат на препотвърждение)

Превозвач: Bulgarian Air Charter
Варна – Братислава 09:00 – 09:35
Братислава – Варна 17:30 – 19:30
 
Забележки:
  • Туроператорът си запазва правото да прави промени в програмата.
  • Възможно е начисляването на такса гориво.
 
Допълнителни екскурзии
Панорамна обиколка на Братислава
Включена в цената

Панорамна обиколка на Братислава. Разглеждане на старият град – Катедралата Св. Мартин, църкавата Св. Троица, Словашкия национален театър, старата сграда на Кметството -една от най – старите каменни здания в Братислава, и най – старото кметство в Словакия. Завършена е през XV век в готически стил. Разположена е в центъра на града. От XV до XIX век сградата е използвана за кметство. Освен за тези цели е използвана още като затвор и монетен двор. и портата на Михаил - единствената порта, която е запазена и до днес от средновековните укрепления на града. Построена е през 1300г. и сегашния й вид е резултат от бароковите реконструкции през 1758г. На върхът на кулата на портата са поставени статуите на Св. Михаил и на дракон, като самата кула е построена в периода 1529 – 1534г. Свободно време. Отпътуване към Братиславският замък разположен в едноименна словашка столица и построен на висок и скалист хълм, наречен Малки Карпати с лице обърнат към река Дунав. От него се открива уникална гледка към целия град, особено вечер, когато всичко е окъпано в милиони светлини. Интересното е, че зданието има правоъгълна форма и е с общо 4 кули – по една във всеки край. Най-високата сред кулите е Коронната, създадена през 13 век и днес в нея се съхраняват кралските бижута.
Панорамната обиколка включва: Трансфер и екскурзоводско обслужване на български език
 
Панорамна обиколка на Виена
Включена в цената

Разглеждане на: дворецът "Белведере", един от най-хубавите барокови образци в света, принадлежал на Хабсбургите; Виенската опера, където ежегодно се провежда оперен бал; булевард "Рингщрасе", изграден на мястото на старата крепостна стена; дворецът "Хофбург" - зимната резиденция на Хабсбургите; Парламентът със статуята на Атина Палада; Кметството - внушителна сграда в неоготически стил; Къщата на Хундертвасер с необичайните си апартаменти, следващи единствено природните форми; най-старият увеселителен парк в Европа "Пратер" със символа на Виена - Виенското колело.
Панорамната обиколка включва: Трансфер и екскурзоводско обслужване на български език
 
Виенската гора и Баден
90 лева / 45 лева (деца 2 – 11.99г)

Посещение на красивата южна част на Виенската гора, минавайки през романтичната долина Хеленентал, с посещение на абатството "Светият кръст", където се пазят мощите на последния владетел от династията Бабенберг; разходка в Баден - основан от римляните, градът е известен с термалните си извори.
Цената включва: Трансфер и екскурзоводско обслужване на български език
 
Посещение на двореца Шьонбрун
70 лева / 35 лева (деца 2 – 11.99г)

Шонбрун и неговите красиви барокови градини са абсолютно задължително задължително да бъдат постени за всеки гост на Виена. Построен от известния архитект Фишер фон Ерлах през 17-ти век, двореца днес е част от свтовното културно наследство на ЮНЕСКО.
Екскурзията ще Ви покаже красотите на част от всичките 1000 стаи, много от тях декорирани от императрица Мария Терезия. Двореца се е ползвал за лятна резиденция на кралското семейство, а в градини има много интересни забележителности, като лабиринта от растителност и зоологическа градина.
Цената включва: транспорт, входен билет и тур с екскурзовод на български
 
 
Посещение на Императорската съкровищница в двореца Хофбург

40 лева / 20 лева (деца 2 – 11.99г)

Императорската съкровищница е място, където се съхраняват най-значимите и богати колекции от светски и религиозни съкровища, обхващащи повече от хиляда години от Европейската история, както и Копието на съдбата, за което се носи преданието, че онзи, който го притежава ще завладее света.
Цената включва: Беседа с екскурзовод на български език, входна такса.
 
Посещение на Императорските апартаменти и музея на Сиси в двореца "Хофбург"
50 лева / 20 лева (деца 2 – 11.99г)

Посещение на императорския дворец и разглеждане покоите на император Франц Йозеф І и императрица Елизабета Баварска – Сиси.
Цената включва: Беседа с екскурзовод на български език, входна такса.
 
Хотел
Arcotel Donauzentrum 4* - 
//www.arcotelhotels.com/en/donauzentrum_hotel_vienna/
Хотел Arcotel Donauzentrum 4* е новопостроен хотел, който ще отвори врати на 01.08.2017г. С отлична локация и комфортно обзаведи стаи, хотелът е отличен избор за приятен престой по време на вашата екскурзия.
Местоположение
Хотел Arcotel Donauzentrum 4* се намира непосредствено до Метро станция – U1 Kagran. Спирката на метрото се намира на 350 м. от хотела. Намиращ се 22-ри район на Виена, хотелът се намира до Търговски център – Donau Zentrum.
Хотела
Хотел Arcotel Donauzentrum 4* е оборудван и обзаведен с най-модерни, съвременни технологии и материи. Модерно обзаведен, хотелът предлага комфортни стаи,богата закуска на блок маса и бар предлагащ напитки 24 часа в денонощието.
Стаите
Arcotel Donauzentrum 4* има 158 модерни стаи, които Ви потапят в модерната градска среда. Хотела предлага във всички стаи:
  • безплатен интернет Wi-fi
  • 40" LED телевизор със 100 канала
  • Grab & Go Закуска
  • 24 часа безплатно кафе и чай
  • Индивидуален климатик
  • баня с душ и сешоар
  • нощна LED лампа за четене
  • телефон
  • сешоар 
Бар и Ресторант
В Arcotel Donauzentrum 4* можете да се насладите на богата и вкусна закуска на блок маса. Барът на хотела предлага безплатни напитки, като чай и кафе – 24 часа в денонощието.
Бизнес удобства
Хотела предлага на своите гости също и 2 конферентни зали, подходящи за провеждане на бизнес събития, оборудвани с всичко необходимо, разбира се според последните тенденции.
 
Необходими документи:

-  лична карта или задграничен паспорт, валидни минимум 6 месеца след датата на завръщане от екскурзията.

* за деца под 18 години – нотариално заверено пълномощно от единия или двамата родители.
 


13/05
вижте още
  • Самолетен билет Варна – Братислава – Варна с директен чартърен полет;
  • Летищни такси;
  • Регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж;
  • 3 нощувки на база закускa в хотел Arcotel Donauzentrum 4* във Виена;
  • Трансфер летище – хотел – летище;
  • Wi-Fi в общите части и голяма част от стаите на хотела;
  • Панорамна обиколка на Братислава с екскурзовод на български език;
  • Панормана обиколка на Виена с екскурзовод на български език;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс;
  • Представител на туроператора с български език за целия престой.
  • Екскурзия до Виенската гора и Баден – 86 лв. за възрастен / 43 лв. за дете;
  • Посещение на Императорските апартаменти и музея на Сиси в двореца “Хофбург” с местен екскурзовод на български език (с включена входна такса) на турист – 50 лв. за възрастен / 20 лв. за дете;
  • Посещение на Императорската съкровищница с местен екскурзовод (с включена входна такса за Съкровищницата) – 40 лв. за възрастен / 20 лв. за дете;
  • Полудневна екскурзия до двореца Шьонбрун с включена входна такса – 69 лв. за възрастен / 35 лв. за дете;
  • Увеличение на летищни или горивни такси – ако има такова се заплаща 21 дни преди датата на полета;
  • Входни такси и билети за други музеи, обекти, прояви, посещавани по желание;
  • Градски транспорт: 2,20 EUR (еднопосочен билет); 7,60 EUR (карта за 24 часа); 15,40 EUR (карта за 72 часа)
  • Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета. (Цените са калкулирани с параметри 600 $/ тон и 1 евро = 1.10 долара.)
Етикети
екскурзии от варна ,самолетни програми от варна ,варна виена ,екскурзия до виена от варна ,самолетна екскурзия до виена от варна ,оферти от варна до виена ,варна виена оферти ,коледни базари виена от варна ,виена ,коледен базар във виена ,виена коледни базари ,виена коледен базар ,виена коледен базар 2017 ,предколедна виена ,коледа във виена ,виена 2017 ,виена коледа ,виена коледа 2017 ,екскурзия до виена ,екскурзии до виена ,виена екскурзия ,самолетна екскурзия до виена ,самолетна екскурзия виена ,до виена със самолет ,самолетна екскурзия до виена за коледа ,самолетна екскурзия до виена предколедна ,предколедна екскурзия във виена ,екскурзия във виена за коледа ,екскурзия със самолет във виена за коледа ,екскурзия със самолет във виена преди коледа ,уикенд във виена ,виена уикенд самолет ,уикенди ,уикенд програми ,екскурзии за уикенда ,екскурзия в чужбина ,екскурзии коледа ,екскурзии за коледа ,предколедни екскурзии ,предколедни екскурзии със самолет ,предколедна екскурзия виена 2017 ,коледа 2017 виена ,самолетна екскурзия за коледа ,коледа в чужбина ,2017 предколедна екскурзия ,екскурзия австрия ,в австрия за коледна ,предоледна екскурзия австрия ,екскурзии ,екскурзии австрия ,самолетна екскурзия австрия ,екскурзия в австрия със самолет ,предколедна екскурзия до австрия 2017 ,изгодни екскурзии ,изгодни екскурзии за коледа ,алоха травел ,aloha travel ,ekskurzii ,ekskurzii viena ,ekskurzia viena ,ekskurzii do viena ,ekskurzii vav viena ,ekskurzia do viena ,pratera ,koleden bazar viena ,koleden bazar vav viena ,izgodni oferti ,koleda 2017 ,koledni ekskurzii ,samoletna ekskurzia vav viena za koleda ,predkoledna viena ,viena sas samolet ,koleda vav viena ,ekskurzia do viena za koleda ,koleda 2017 viena ,izgodni oferti koleda ,predkoledna viena sas samolet ,predkoledna avstria sas samolet ,avstria ekskurzia ,samoletna ekskurzia ,koleda v chujbina ,vav viena za koleda ,viena koleden bazar ,ekskurzia za koleden bazar vav viena ,ekskurzii ot vasna ,samoletni programi ot varna ,ekskurzia do viena ot varna ,varna viena ,varna viena ekskurzia ,oferti ot varna do viena ,varna viena oferti ,koledni bazari viena ot varna
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах