Вашата оценка

Новогодишен речен круиз - Виена, Братислава, Будапеща

Оферта № Е1301

8 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Кораб
Виена – Мелк – Дюрнщайн – Будапеща – Естергом – Братислава
Цена от: 1810.00 лв
Круизи 2018



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Австрия


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден Виена

Настаняване на круизния кораб във Виена след 16.00 ч. Преди вечеря на борда ще ви посрещне изисканият корабен персонал с коктейл за добре дошли.

2 ден Виена

Сутринта ви предлагаме обиколка на Виена, град пълен с красиви монументи, дворци, паркове и чаровни кафенета. Ще започнем с автобусна екскурзия на Ринга, по който са разположени едни от най-известните виенски сгради: Урания, Операта, Парламента, двореца Хофбург, Кметството, Бург театър и Виенският университет. После ще продължим пеша, преминавайки край музея Албертина, през известната улица Грабен до църквата Свети Стефан. За желаещите, предлагаме посещение на двореца Шонбрун, лятната резиденция на Хабсбургите. Състои се от 1441 стаи и е най-важният архитектурен, културен и исторически монумент в страната. По време на обиколката ще видите част от стаите, обитавани от императорското семейство, а после ще имате свободно време, за да се разходите из дворцовите градини. От 1996 г. комплексът е включен в листата на ЮНЕСКО, като брилянтен пример за барокова архитектура и синтез на изкуствата. Днес дворецът посреща над 2.5 милиона туристи годишно. Корабът отплава в 23.00 ч.

3 ден Мелк

Тази сутрин ще пристигнем в Мелк и ви каним да посетите абатството, духовен и културен център на Австрия над 1000 г. Изградено в стил барок, абатството в Мелк е най-голямото в Европа. Впечатляващата библиотека на манастира събира манускрипти още от 12 век. Тя играе и ключова роля в прочутия роман „Името на Розата“ на Умберто Еко. Връщане на борда за обяд. Ето, че вече сме в Дюрнщайн, красиво разположен в долината Вахау, известна като „земята на Нибелунгите“ и изпълнена с плеяда от исторически артефакти – средновековни крепости, дворци и църкви. Ще се разходим из средновековния център в подножието на старинния замък на Ричард Лъвското сърце, а после ще дегустираме качествени вина от района Вахау. Отплаваме в 20.00 ч.

4 ден Будапеща

Тази сутрин ни очаква круиз, по време на който ще се насладим на красивата панорама от двете страни на реката. Пристигаме в Будапеща в 18.00 ч., където ни очаква фолклорно шоу. Вечерта ви предлагаме да преживеете на живо неповторимата атмосфера на традиционния унгарски ресторант. Ще опитате гулаш и прочутите унгарски вина, а цигански музиканти ще се погрижат за доброто ви настроение.

5 ден Будапеща

Днешният празничен ден ще прекараме в унгарската столицата. Ще разгледаме Буда и Пеща, красиво разположени на двата бряга на Дунав. Ще видим Операта, Площада на Героите, църквата Свети Стефан, една от най-големите синагоги в Европа, в която е свирил самият Ференц Лист, и впечатляващата сграда на Парламента, разположена на площ от 18 000 м2. Пресичайки реката по един от известните мостове, ще се изкачим до крепостта Буда и църквата Свети Матияш, в която Сиси и съпругът ѝ са короновани за владетели на Унгария. Ще имаме възможност за прекрасни панорамни снимки на града от известните Рибарски бастиони. Новата година ще посрещнем с празнична вечеря на борда. Корабът отплава в 4.00 сутринта.

6 ден Естергом

Тази сутрин сме в Естергом, първа столица на Унгария между X и XIII век и център на католическата църква в страната повече от 1000 г. Днес градчето Естергом, разположено на Големия завой, е резиденция на архиепископа на Унгарската католическа църква. В него е роден и коронован първият унгарски крал Стефан. Най-впечатляващата сграда в Естергом е Базиликата, издигаща се на 100 метра на хълм над града. Корабът отплава в 15.00 ч. за Словакия.

7 ден Братислава

Днес сме в Братислава, град с прекрасно запазен средновековен център. Въпреки че е една от най-младите европейски столици, тя има история на 2000 г. и е единствената, която граничи с две държави – Австрия и Унгария. Градът е имал свой университет още през далечната 1465 г. По време на екскурзията ще видим катедралата Свети Мартин, най-известната готическа сграда в града, в която е коронясана самата Мария Тереза. След това можете да се впуснете из уличките на стария град, сред изящни скулптури и фонтани. Ще бъдем в града от 09.00 до 18.00 ч.

8 ден Виена

Заредени и обогатени, отново сме във Виена. След закуска круизът ни приключва.


  Основна палуба Средна палуба Горна палуба
На човек в двойна каюта 1810 лв. 1910 лв. 2010 лв.
Единична каюта 2445 лв. 2610 лв. 3480 лв.
3-ти възр. в каюта няма 1635 лв. няма
Дете от 2-11,99 г. 1545 лв. 1635 лв. 1715 лв.
 
Детето ползва отстъпка като 2-ри човек в стая
Единичните каюти са само на запитване.
Тройните каюти са лимитирани.

Забележка:
Цените е валидна при минимум 20 пълно платили.
Резервации се приемат с авансово плащане от 500 лева на човек.
Пълно плащане до 15.11.2018 

Анулационни срокове:
  • до 6 месеца преди дата на тръгване - без неустойка, освен в случаите когато има издаден самолетен, фериботен билет. Тогава важат условията на превозвача.
  • от 6-я месец преди датата на тръгване – 15%, освен в случаите когато има издаден самолетен, фериботен билет. Тогава важат условията на превозвача.
  • От 5-я месец преди датата на тръгване -25% от общата сума на пътуването.
  • от 4-я месец преди датата тръгване – 40% от общата сума на пътуването.
  • от 3-я месец преди датата на тръгване – 50% от общата сума на пътуването. 
  • от 2-я месец преди датата на тръгване -75 % от общата сума на пътуването.
  • от 30 дни преди датата на тръгване – 100% от общата сума на пътуването. 

Кораб Fidelio
Круизен кораб Fidelio разполага със 74 каюти, разположени на три дека. Каютите на основен дек са с прозорци, които не се отварят. Средна и горна палуба разполагат с прозорци, които предоставят прекрасна гледка и се отварят. Каютите имат сателитна ТВ, телефон, сешоар, индивидуален климатик, тоалетна и баня. Корабът разполага с ресторант, панорамен бар, сауна, слънчева тераса с шезлонги.
Информацията за кораба е валидна към 20.07.2018 г., възможни са промени.
 
Условия:

Клиентът може да се настани на кораба в първия ден на круиза след 16.00 ч.
Освобождаването на кораба последния ден е между 08.00 и 10.00 ч. сутринта.
При метеорологични проблеми е възможна промяна  в местата и часовете на спиране на кораба.
Дата за потвърждаване на круиза 10.11.2018.
Часовете на пристигане и отпътуване са примерни. Възможни са промени.

Агенцията има сключена застраховка „Отговорност на туроператор” с Евроинс, полица № 03700100001324
Агенцията предлага застраховка Помощ при пътуване – Анулиране и прекратяване на пътуването.

Необходими документи: валидна лична карта или валиден задграничен паспорт.
Ваксинации: по дестинацията не са необходими ваксинации.
Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител. По време на пътуването е необходимо и фотокопие на пълномощното.


24/08
 
 
вижте още
  • 7 нощувки в двойна каюта;
  • 7 закуски, 6 обяда, следобедно кафе със сладки или вечерен снак, 6 вечери;
  • Празнична новогодишна гала вечеря на борда;
  • Кафе и чай по време на хранене;
  • Пристанищни такси;
  • Жива музика в бара всяка вечер;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро със ЗАД Мондиал;
  • Тур мениджър по време на круиза на български език.
  • Самолетни билети и трансфери до кораба.
  • Допълнителни екскурзии – заявяват се и се заплащат в България;
  • Напитки;
  • Бакшиши към персонала.
Етикети
нова година ,нова година 2019 ,нова година екскурзии ,екскурзии нова година ,екскурзии за нова година ,нова година 2019 екскурзии ,круиз нова година ,нова година във виенаа ,нова година в чужбина ,екскурзии в чужбина ,екскурзия виена ,екскурзия будапеща ,екскурзия братислава ,екскурзия братислава виена и будапеща ,круиз братислава виена и будапеща ,братислава виена и будапеща ,нова година виена и будапеща ,круиз ,речен круиз ,круизи ,круизи 2019 ,речни круизи ,круиз по дунав ,круиз от виена ,круизи дунав ,оферти за круизи ,оферти за речни круизи ,река дунав круизи ,круизи по река дунав ,нова година круиз ,круиз нова година във виена ,круиз нова година в будапеща ,круиз нова година в братислава ,круиз дунавски вълни ,круиз по река дунав от виена ,обиколка на виена ,екскурзия будапеща ,пътуване с кораб по дунав ,речни пътувания ,круизни пътувания ,топ оферти круизи ,будапеща нова година 2019 ,братислава нова година 2019 ,виена нова година 2019 ,братислава виена и будапеща нова година ,новогодишни оферти ,екскурзии за нова година ,офери нова година ,алоха травел ,aloha travel ,top oferti kruizi ,oferti za kruizi ,kruiz ,kruizi 2019 ,rechni kruizi ,kruiz dunav ,kruizi ot viena ,kruizi dunav ,kruiz po dunav ,kruizi po reka dunav ,kruizi po reka dunav ot viena ,kruiz avstria-slovakia-germania-ungaria ,oferti nova godina ,nova godina ,nova godina 2019 ,ekskurzii nova godina ,ekskurzii nova godina 2019 ,ekskurzii 2019 ,круизни ekskurzii nova godina ,nova godina круиз ,nova godina ekskurzii ,nova godina v chujbina ,nova godina viena ,nova godina v viena ,nova godina budapeshta ,nova godina v budapeshta ,nova godina bratislava ,nova godina v bratislava ,nova godina bratislava viena i budapeshta ,ekskurzii ,koledni oferti ,koledni programi ,rechni kruizi 2019 ,rechni patuvania ,obikolka na viena ,ekskurzia s korab
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах