Вашата оценка

Нова година 2018 в Малага

Оферта № Е1313

4 дни / 3 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
София - Малага - Гранада - Малага - София
Цена от: 859.00 лв
Екскурзии в Малага и Гранада на български език – включени в цената



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Испания


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден

Отпътуване за Малага в 06:35 от Терминал 2, София. Кацане в Малага в 09:20. Посрещане от представител на приемащата агенция в Малага. Настаняване в хотел Las Vegas 3*. Хотелът е с чудесно централно разположение до плажа Малагета и крайбрежния булевард с площад Марина и площада на Конституцията. Свободно време. Нощувка.

2 ден

Закуска. Целодневна екскурзия до Гранада и Двореца Алхамбра - включена в цената. Панорамна обиколка на Гранада: квартал Албайсин, мястото на Св.Христофор. Разглеждане на внушителния дворец Алхамбра. Разглеждат се “залата на двете сестри” и знаменития “двор на лъвовете” от в 14 – ти век, Двореца на Карл V и градините на Хенералифе - лятната резиденция на древните испански крале с много фонтани. От тях се открива прекрасна гледка към града и Сиера Невада. Свободно време. Възможност за обяд в район с множество ресторанти с типична кухня (по желание). Връщане в Малага. Екскурзията е с преводач и водач на български език, транспорт, местен екскурзовод, вход в Алхамбра. По желание: новогодишна вечеря в хотел AC Palacio 4* до Площада на Конституцията, където традиционно град Малага посреща Нова Година. Вечерята включва напитки, чаша шампанско в полунощ и традиционните за испанците 12 гроздови зърна. Нощувка.

3 ден

Честита Нова Година! Закуска. Свободен ден. По желание - екскурзия до Севиля с включен транспорт и екскурзоводско обслужване на български език. Севиля е четвъртият по големина град в Испания и столица на област Андалусия. Панорамна обиколка с автобус – постройките на Испано-Американската изложба от 1929 г., красивите мостове Аламио и Баркета над р.Гуадалкивир, Булеварда на палмите, Испанския площад, парка Мария Луиза. Пешеходна обиколка с посещение на Стария квартал Санта Круз и забележителната Катедрала с прочутата камбанария Хиралда с включен вход. Свободно време при двореца Алказар на Испанския площад с красивия фонтан – сцена за много улични музиканти и актьори. Нощувка. Цена –115 лв/ 59 евро на възрастен турист при минимум 15 записани туристи. Нощувка.

4 ден

Закуска. Освобождаване на хотела до 12.00.ч Панорамна обиколка на Малага с екскурзовод на български език: крайбрежната улица, фара на пристанището, фотопауза на пристанището с прекрасна гледка към целият град с Катедралата, двете крепости Алкасаба и Гибралфаро. Продължаване към хълма Гибралфаро покрай Арената за кориди и по булевард „Рединг“ с множество красиви къщи от началото на 20 в. Кратка спирка за снимки на хълма Гибралфаро. Продължаване към центъра на града през стария квартал „Виктория“, църквата „Света Виктория“, площад „Мерсед“ с родната къща на Пикасо, Катедралата, Музеят на съвременното изкуство, Ректората на университета, сградата на Испанската банка и Сградата на Кметството. Свободно време по централните улици /Алкасабия/ за самостоятелно разгеждане на крепостта Алкасаба, Римския театър, площад Мерсед, родната къща на Пикасо,Катедралата, Площада на Конституцията, главната шопинг улица „Лариос“. Трансфер до летище Малага. Излитане за София в 23:35. Кацане в 04.00 ч на 3 януари на Терминал 2.


Дата
На човек в двойна стандартна стая
2Възр+1Дете(2-12) 2Възр+1Възр На човек в двойна стая изглед море  Единична стая-стандартна Единична стая изглед море
30.12.2017 1099   859 лв.* 3257 3277 1179 1239 1298
Посочените цени са в ЛЕВА, на база нощуки и закуски
*Промоционална цена валидна за последни 4 места

Условия за записване:
Депозит 550 лв,
доплащане 20 дни преди отпътуване.
 

Програмата се провежда при минимум 30 записани туристи.
В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 14 дни преди датата на отпътуване.
 

Важно: Празничната вечеря и екскурзията до Севиля се заявяват при записване и се заплащат до 14 дни преди отпътуване.

 

Условия за анулации:

  • При анулация от деня, следващ записването до 14 дни преди отпътуване се удържа депозита.
  • При анулация от 14 до 7 дни преди отпътуване се удържа неустойка от 80 % от пакетната цена.
  • След този срок суми не се възстановяват.
 
Разписание на полетите:
  • 30.12.2017: Излитане от София, Терминал 2 в 06.35, кацане в Малага в 09.20
  • 02.01.2018: Излитане от Малага в 23.35, кацане в София в 04.00 ч на 03.01.18 на Терминал 2.
Възможна е промяна на часовете от страна на авиокомпанията!

Необходими документи:
-  лична карта или задграничен паспорт, валидни минимум 6 месеца след датата на завръщане от екскурзията.

* за деца под 18 години – нотариално заверено пълномощно от единия или двамата родители.


22/09
вижте още
  • самолетен билет за директен полет София – Малага– София на а/к България Еър с включени летищни такси и багаж
  • трансфер летище – хотел – летище
  • 3 нощувки и 3 закуски в хотел Las Vegas 3* в избрана категория стаи
  • целодневна екскурзия в Гранада и Двореца Алхамбра с екскурзовод на български език и включен вход за Двореца
  • панорамна обиколка на Малага с екскурзовод на български език
  • представител на туроператора по време на пътуването
  • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро
  • Новогодишна вечеря в ресторанта на хотел AC Palacio 4* + с празнично меню и включени напитки, чаша шампанско и грозде. Цена – от 135 евро/ 264 лв на турист.
  • трансфер от хотела до ресторанта за новогодишната вечеря: Лека кола 2-4 човека – 157 лв на кола двупосочно; Микробус до 15 човека – 65 лв на човек двупосочно
  • екскурзия до Севиля при минимум 15 записани туристи – 59 евро/115 лв на турист
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах