Вашата оценка

Свети Валентин 2019 в слънчева Валенсия - Промоция

Оферта № Е1321

5 дни / 4 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
София - Валенсия - София
Цена от: 752.00 лв
Романтична екскурзия за 14 февруари



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Испания


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден 12.02.2019

Полет от София в 19:15ч. Пристигане във Валенсия в 21:35ч. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

2 ден 13.02.2019

Закуска. Туристическа обиколка на Валенсия с екскурзовод на български език - Валенсия е град с повече от 2000 години история, в който може да се проследи историята на изкуството. В архитектурата му се откриват всички стилове – барок, готик, класически... Едни от най-важните и най-интересни сгради са дворецът Палау де ла Генералитат Валенсиана, Алмоина (археологически център), Базиликата на Вирхен де лос Десампарадос /Дева Мария на изоставените/, Катедралата на Валенсия, където се пази Свещения Граал, донесен от Йерусалим, Кулата Мигелете, Кулата на Санта Каталина, площадът Пласа Редонда, Централният пазар на Валенсия, Ла Лонха /копринената борса, част от културното носледство на Юнеско/, Пласа Аюнтамиенто /централния площад/, северната гара, Пласа дел торос /площадът, където се провеждат кориди/. Градът очарова посетителите си с малки, тесни улички, внушителни сгради и паркове с портокалови и лимонови дръвчета. Свободно време. Нощувка.

3 ден 14.02.2019

Закуска. Свободно време - не пропускайте да посетите впечатляващия Град на науката и изкуствата. Вижте космоса отблизо, най-големия аквариум в Европа, изложби на класическото и модерното изкуство. По желание - обяд или вееря в подводен ресторант - 45 Е.

4 ден 15.02.2019

Закуска. Свободен ден за разходка из малките улички на стария град, сред които ще откриете сгушени площадчета с романтични ресторанти. Имате възможност да посетите Биопарк - едно парче от Африка във Валенсия. Най-модерният зоопарк в Европа и един от най- добрите в целия свят, където оградите на практика са невидими и животните се чувстват като в естествената си среда, покрива площ от 100 000 кв.м. Той е ново поколение зоопарк, създаден на базата на концепцията за „зоо потапяне” - посетителят напълно се потапя в дивите местообитания на животните.

5 ден 16.02.2019

Закуска. Свободно време за разходка и покупки. До обяд - освобождаване на стаята в хотела. Трансфер до летището и полет за София в 22:15ч.


Цена на човек в двойна стая, при настаняване в хотел 3*: 752 лв.
Възможност за настаняване в по-висока категория хотел с доплащане.

Забележки:
Авиокомпанията си запазва правото на промяна в обявеното полетно разписание
Минимален брой пътуващи за осъществяване на пътуването: 2

Условия за анулация:
Потребителят – пътуващ има право да прекрати договора за туристически пакет по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет и не дължи такси и заплащане на разходи, ако прекратяването е най – късно до 45 /четирдесет и пет/ дни преди началната дата на пътуването.
В случаите, когато прекрати договора в срок по – малък от 45 дни преди началната дата на пътуването, потребителят – пътуващ е длъжен да заплати на Туроператора такса за прекратяването на договора, с която да бъдат възстановени причинените на Туроператора вреди (разходи и загуби) от едностранното прекратяване, както следва:
а). при прекратяване на договора от страна на Потребителят от 44 до 21 дни преди началната дата на пътуването, Туроператорът удържа неустойка в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет и допълнителните туристически услуги, които са заявени по желание на потребителя – пътуващ;
б). при прекратяване на договора от страна на Потребителят от 20-тия ден до началната дата на пътуването, Туроператорът удържа неустойка в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет и допълнителните туристически услуги, които са заявени по желание на потребителя – пътуващ.
Във всички случаи, когато в туристическия пакет е включено самолетно пътуване, при едностранно прекратяване на договора от потребителя – пътуващ, независимо от срока до началната дата на пътуването, потребителят - пътуващ дължи заплащането на цената на издадените самолетни билети и пътническите и летищните такси преди прекратяването или разликата, с която тяхна стойност не се покрива от размера на таксите за прекратяване по т.12.1. (като се имат предвид и другите разходи и загуби на Туроператора от едностранното прекратяване).

Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Необходими документи:
Валидна лична карта или международен паспорт.
Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт / или може и с лични карти, ако имат такива / и ако пътуват с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие. За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
 

12

вижте още
  • Самолетен билет София - Валенсия - София с включен ръчен багаж с размери до 40 X 30 X 20 СМ
  • 1 бр. чекиран багаж до 10кг
  • 4 нощувки със закуски в хотел 3*
  • Трансфер летище - хотел - летище
  • Разходка в историческия център с водач на български
  • Застраховка "Помощ при пътуване" - ЗД "Армеец" с покритие 5000 евро
  • Чекиран багаж до 20кг - цена при запитване
  • Туристическа такса - заплаща се на рецепция в хотела
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - за повече информация, попитайте в нашия офис
  • Разходи за градски транспорт
  • Входни такси за посещаваните обекти
  • Обяд/вечеря в подводен ресторант: 45 Е
  • Билет за Биопарк: 25 Е
  • Билети за аквариума и музей на науките: 35 Е
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах