Вашата оценка

Уикенд в Прага

Оферта № Е1324

4 дни / 3 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
София - Прага - София
Цена от: 744.00 лв
Самолетна екскурзия в Прага



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Чехия


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден

Полет от София в 10:25ч. Пристигане в Прага в 11:20ч местно време. Трансфер до хотела. Пешеходна обиколка на града с екскурзовод на български език: по време на разходката ще минете по така наречения Кралски път. Ще видите диаманта в короната на града – Пражката крепост, в миналото седалище на кралете, а днес – на президента. В центъра на архитектурния ансамбъл е величествената готическа катедрала Св. Вит. След това ще слезете надолу, по централната улица на най-романтичния квартал – Малкия град, известен с дворците си, в които днес се помещават посолства, фондации и резиденции. Можете да влезете в катедралата „Св. Николай” (входната такса се заплаща на място), построена от Йезуитския орден по времето на барока – най-импозантния стил в европейската архитектура и вярно отражение на абсолютизма. Прекосявате река Вълтава по Карловия мост, украсен с 32 статуи – уникална средновековна галерия на открито. Туристическата програма приключва на Стария площад, който е парад на дворци, църкви и стилове от готика до сецесион. В центъра му е Часовниковата кула, чийто създател, според легендата, бил ослепен, за да не създаде никога и за никой друг град подобна. Нощувка.

2 ден

Закуска. Свободно време за посещение на музеи и обекти по свой избор. Можете да разгледате Националния музей, разположен на площад Венцеслас, в центъра на новия град или да се качите на местната Айфелова кула - Петржин. Нощувка.

3 ден

Закуска. Свободно време за разходки и разглеждане на забележителности по Ваш избор. Имате възможност да посетите зоологическата градина, да отидете на органов концерт, както и да опитате местната бира в някоя местна пивоварна. Нощувка.

4 ден

Закуска. Трансфер до хотела и полет за София в 16:20ч.


Предложените цени са промоционални и са валидни до изчерпване на свободните места по тях!

Минимум брой туристи за осъществяване на пътуването: 2 


Примерни хотели, използвани по програмата: CENTRE PLAZA 3* //www.praguecentreplaza.cz/, RESIDENCE SELECT 3* //www.selecthotel.cz/en/


Необходими документи:
Валидна лична карта или международен паспорт.
Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт / или може и с лични карти, ако имат такива / и ако пътуват с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие. За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

 

 

 

 

ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 97, ал. 1 от ЗТ със застрахователна компания „Групама застраховане“ ЕАД, застрахователна полица № 7500170000094/2017


09

вижте още
  • Самолетен билет София - Прага - София с вклкючен само ръчен багаж
  • Трансфер летище - хотел - летище
  • 3 нощувки със закуски в хотел 3* в близост до центъра на града
  • Пешеходна обиколка на Прага с екскурзовод на български език
  • Медицинска застраховка
  • Туристическа такса - ако има такава, се заплаща на рецепция в хотела
  • Входни такси за посещаваните обекти
  • Разходи за градски транспорт
  • Чекиран багаж - 80 лв. за 1 бр. до 23кг
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - за повече информация, попитайте в нашия офис
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах