Вашата оценка

Нова Година в Луковска баня - хотел KAPAONIK - 3*, ранни записвания до 30.11.2017г.

Оферта № Е1334

4 дни / 3 нощувки

Вид транспорт: Автобусни
София - Луковска баня - Ниш – София
Цена от: 565.00 лв
3 закуски, 3 обяда и 3 вечери (вкл. две празнични вечери с жива музика, богато меню и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство)



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Сърбия


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден България – Луковска баня

Отпътуване в 06.30 ч от София (от храм паметник „Александър Невски”). Пътуване с комфортен автобус по маршрут София–Калотина–Пирот–Ниш - Луковска баня (260 км) - балнеоложки курорт, известен с лековитата си минерална вода. Настаняване в хотел KAPAONIK - 3*. Обяд (шведска маса). Свободно време за релакс в СПА центъра – безплатно ползване на открит и закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи и тепидариум. Стандартна вечеря (шведска маса, напитките се заплащат отделно). Нощувка

2 ден Луковска баня

Закуска. Свободен СПА ден и възможност за самостоятелна разходка в красивите околности – църквата „Св. Георги”, горещите извори в парка при река Топлица, водопада и други. Обяд (шведска маса, напитките се заплащат отделно). Свободно време. Вечерта – Новогодишна Празнична вечеря с жива музика, богато меню (със сервиране) и неограничена консумация на напитки местно производство (алкохолни и безалкохолни). ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!! Нощувка.

3 ден Луковска баня

Закуска. Свободен СПА ден за почивка и релакс в чисто новия СПА центъра на хотел „Копаоник“ с много екстри. Външният басейн на хотела е с гореща минерална вода и може също да се използва целогодишно. Обяд (шведска маса, напитките се заплащат отделно). Свободно време за релакс и разходки.. Вечерта – Втора Празнична вечеря с жива музика (със сервиране) и неограничена консумация на напитки местно производство (алкохолни и безалкохолни). Нощувка.

4 ден Луковска баня - Ниш - София

Закуска. Освобождаване на стаите до 10.00 ч. Отпътуване за България. По пътя – посещение на град Ниш и свободно време за разходка в центъра на града. Пристигане в София вечерта.


Цени за ранни записвания до 30.11.2017г.
Настаняване в стаи СТАНДАРТ на база FB (ПЪЛЕН ПАНСИОН) Пакетна цена
На човек (1 възрастен) в двойна стая стандарт 565 лв.
3-ти възрастен в двойна стая стандарт 565 лв.
1 дете от 0 до 4,99 г. в стая стандарт с 2 възрастни – на допълнително легло 110 лв.
1 дете от 5 до 9,99 г. в стая стандарт с 2 възрастни – на допълнително легло 345 лв.
Единична стая стандарт 685 лв.

За желаещите да ползват собствен транспорт се приспадат 30 лева от обявената цена и не се включва медицинска застраховка, екскурзии и екскурзоводско обслужване. Местата за собствен транспорт са ограничени.

ДРУГИ:
  • Разпределението на местата в автобуса се извършва по реда на записване
  • Гарантирано настаняване на първите три реда в автобуса (при наличност) – срещу доплащане: 50 лева на човек
  • Всички деца ползват седалка в автобуса.
  • Доплащане за единично ползване на двойна седалка в автобуса – 100 лв
  • Туристите се застраховат в  ЗК „УНИКА Живот АД”, като медицинската застраховка за периода на пътуването е с покритие 10 000 ЕВРО ;
  • Без доплащане за медицинска застраховка за лица 71-79 г. (за лица на възраст 71–74г. покритие на застраховка е 5 000 ЕВРО, за лица на възраст 75 – 79г. покритие на застраховката е 4 000 ЕВРО). НЕ СЕ застраховат лица над 79 годишна възраст!!!
 
ОБЩИ УСЛОВИЯ:
  • Програмата се провежда при минимум 40 записани туристи!           
  • Заплащане в брой или по банков път:
  • авансово плащане – 50% от  пакетната цена при записване. Резервацията ще се счита за гарантирана след подписване на договор за организирано туристическо пътуване с клиент и заплащане на авансовата сума до 48 ч след потвърждението. След този срок резервацията автоматично ще бъде анулирана.
  • доплащане – до 21 дни преди датата на отпътуване.              
  • В случай, че необходимия брой не е набран и програмата няма да се осъществи, платилите ще бъдат информирани 10 дни преди датата  на отпътуване.          
  • Необходими документи: лична карта или международен паспорт; за деца под 18 г., които не пътуват с двамата  родители–нотариално заверена  декларация от тях (оригинал и ксеро копие).           
  • Няма  допълнителни визови, санитарни  и медицински изисквания за страната.
  • ТО не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Сърбия поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини
  • ТО предлага възможност и ПРЕПОРЪЧВА сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя
  • ТО си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии
  • Пакетните цени са окончателни и ТОне предвижда промени на цените по тази програма.
 
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
Hotel Kopaonik - 3* е построен през 2000 година, като първия модерен обект за настаняване с 50 стаи. Хотелът е реновиран през 2014 година, когато е построено и ново крило с 13 стаи и 4 апартамента и външен басейн с топла минерална вода.  В приземието на хотела се намира медицинския блок, Wellness центъра и топлата връзка с вътрешния басейн с термална вода. В рамките на хотела се намират Кафе-бара и фитнес-зала. Удобните стаи с две и три легла са мебелирани с отделни легла или спални. Всички стаи са с баня, кабелна телевизия, телефон, балкон (освен мансардния етаж).
 
Wellness центърът в хотел Копаоник е ново, модерно съоръжение и представлява  комплекс, в който по естествен начин се повишава общото здравословно състояние на духа и тялото. Всичките благотворни свойства на водата, парата и топлината са в служба на  отпускането и освобождаване от ежедневния стрес. В приятната обстановка на Wellness центъра са на разположение:
Солената стая (Халотерапия) - помещение направено от каменна сол, което има лековит микроклимат подобен на природните солени пещери. Въздухът е наситен с най-финни солени честици с многобройни микроелементи, които влияят положително върху човешкия организъм, така че се препоръчва не само на лицата със здравословни проблеми, а и на лица и спортисти с цел релаксация.
Тепидариум – е помещение с пейки които са загряти от 37°C до 39°C, съответно приблизително до температурата на човешкото тяло. Лежейки на пейките мускулите се отпускат, както и цялата нервна система. Тепидариумът се препоръчва като подготовка преди да влезете в парната баня.
Тропически дъжд - или душ с насочена водна струя върху определени части на тялото под определен натиск. Той действа положително при главоболие и мигрени, при напрежение в раменете и врата, при лека депресия и световъртеж.   
Парна баня - или хамам представлява процедура в горещо затворено помещение с пара, която предизвиква изпотяване и освобождаване от токсините. Правилното ѝ използване продължава от 10 до 20 минути, след което следва душ с прохладна до студена вода.        
Сауна - В сауната се използват много високи температури, с цел да се отпуснат мускулите и да се предизвика силното изпотяване и изхвърляне на токсините. Пребиваването в сауната стимулира естествените процеси на изцеление на организма и намаляването на болките в ставите и мускулите.
Джакузи ваната - хидромасажът е най-полезния вид масаж, тъй като водата поема ролята на "масажист", комбинирайки топлина и натиск. Натискът, с които водните струи третират определени части на тялото са синхронизирани така, че да предоставят максимален ефект при отпускането.
 
ТО е сключил застрахователен договор по чл. 97, ал. 1 от ЗТ с полица № 17 100 1315 0000592950/17.02.2017 г. на Застрахователна компания ЗАД “АРМЕЕЦ”.


38/10
 
 
вижте още
  • транспорт с лицензиран, комфортен автобус
  • 3 нощувки в хотел KAPAONIK – 3* в курорта Луковска баня. Настаняване в стаи СТАНДАРТ (ТВ, мини бар, баните са с минерална вода от горещите извори, във всички стаи, хавлии, сешоари)
  • Безплатно неограничено ползване на СПА центъра на хотела - ползване на закрит и открит басейн с минерална вода, сауна, джакузи, солена стая, джакузи, тропически душ и тепидариум
  • 3 закуски
  • 3 обяда (шведска маса, напитките се заплащат отделно)
  • 1 стандартна вечеря на 30.12.2017 г. (шведска маса, напитките се заплащат отделно)
  • НОВОГОДИШНА ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ на 31.12.2017 г. (със сервиране) в ресторантна на хотела с жива музика, богато меню и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство;
  • ВТОРА ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ на 01.01.2018 г. (със сервиране) в ресторантна на хотела с жива музика и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство;
  • посещение на гр. Ниш;
  • медицинска застраховка с асистанс за периода на пътуването;
  • водач по време на цялото пътуване.
  • разходи от личен характер
  • входни такси за посещаваните туристически обекти и забележителности
  • допълнителни напитки и консумация по време на храненията и невключени в менюто на празничните вечери
  • масажи и други процедури и услуги, предлагани по ценоразпис в комплекса и хотела.
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах