Вашата оценка

Скандинавия и фиордите /19.08.2018/

Оферта № Е1354

8 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
КОПЕНХАГЕН – ЗАМЪКА „КРОНБОРГ“ – МАЛМЬО – ГЬОТЕБОРГ – ОСЛО –“СОГНЕФИОРД“ – “НЕРОУФИОРД” – БЕРГЕН – СТОКХОЛМ
Цена от: 1795.00 лв
Екскурзии лято 2018



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Скандинавия


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден 19.08.2018

13.20ч. Отпътуване от летище София /Терминал 1/ за Копенхаген /по желание трансфер до София за туристите от Пловдив и Хасково/.15.05ч.- Пристигане в Копенхаген. Туристическа програма в Копенхаген– статуите на Ханс Кристиан Андерсен и Малката Русалка, Площада на кметството, градините “Тиволи”, най-дългата пешеходна улица в света “Строгет”, фонтана “Гефион”,кралския дворец “Амалиенборг”, двореца “Кристиансборг”. Нощувка.

2 ден 20.08.2018

Закуска. Свободно време в Копенхаген или по желание екскурзия до замъка “Кронборг”/известен като Замъка на Хамлет, един от най-красивите ренесансови замъци в северната част на Европа/ . Отпътуване за Малмьо по шестнадесеткилометровия мост над протока Йоресунд. Разходка в централната част на Малмьо, наречен “перлата на Швеция“- малкия площад “Лила торг”, катедралата “Свети Петър”, площад “Сторторгет”. Нощувка.

3 ден 21.08.2018

Закуска. Отпътуване и разглеждане на Гьотеборг – площад “Йотаплац”, гьотеборгския музей на изкуството с фонтана Посейдон, главната улица “Кунгспортсавенин", Закрития рибен пазар “Фескекорка”, музеят на изкуството “Констмюзеет”. Отпътуване за Осло. Нощувка.

4 ден 22.08.2018

Закуска. Разглеждане на Осло – Музея на викингите, Катедралата, Парламента, парка Вигеланд, Операта, Кметството и Кралския дворец. Нощувка.

5 ден 23.08.2018

Закуска. Отпътуване с автобус и круизен ферибот до най- дългият фиорд в света “Согнефиорд”и най-красивия отвесен фиорд “Нероуфиорд”. От палубата на кораба ще можете да се полюбувате на впечатляващи пейзажи от водопади, стръмни скали, покрити със сняг върхове. Отпътуване за Берген /старата столица на Норвегия/. По желание възможност за пътуване с железница по една от най-стръмните влакови линии от фиордите до Берген / изключително живописен маршрут- невероятно красива природа, стръмни планини, спиращи дъха водопади и множество тунели/. Нощувка.

6 ден 24.08.2018

Закуска. Туристическа програма в Берген – историческия център, където се намира пристанище "Бриген" с популярния пазар на рибата и цветята , крепостта “Бергенхус”. Отпътуване за Швеция. Нощувка.

7 ден 25.08.2018

Закуска. Отпътуване и разглеждане на Стокхолм – музея “Васа”, Стария град, Кралския дворец, Кметството и Катедралата. Нощувка.

8 ден 26.08.2018

Закуска. Свободно време в Стокхолм. По желание разходка с кораб по каналите на града. 19.50ч.– Отпътуване от летище Стокхолм за София. 23.40ч. Пристигане в София /по желание трансфер за туристите от Пловдив и Хасково/.


Възрастен в двойна/ тройна стая

Възрастен в единична стая

Дете до 12 г. с двама възрастни

1795 лв.

2395 лв.

1745 лв.


*Посещението на замъка „Кронборг“, екскурзията до фиордите, железницата и трансфера до летище София и обратно се заявяват и заплащат предварително, при записване за екскурзията и се провеждат при минимум 20 туриста


Необходими документи:
Лична карта ИЛИ задграничен паспорт; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Начин на плащане: 
Депозит – 50 % от пакетната цена, доплащане – до 30 дни преди отпътуване.

Застраховка „Отмяна на пътуване“:
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

47/11
вижте още
  • 7 нощувки със закуски в хотели 3 или 4 звезди;
  • Самолетен билет София- Копенхаген с включени летищни такси до 10кг с максимални размери 55×40×20cm;
  • Самолетен билет Стокхолм- София с включени летищни такси до 10кг с максимални размери 55×40×20cm;
  • Автобусен транспорт по програмата;
  • Туристическо обслужване на български език по време на екскурзията;
  • Медицинска застраховка.
  • Входните такси на посещаваните туристически обекти;
  • Екскурзия до замъка „Кронборг“/автобусен транспорт, резервация и входна такса/- 35 евро;
  • Екскурзия до фиордите „Согнефиорд“ и „Нероуфиорд“/автобусен транспорт и круизен ферибот/- 75 евро, за деца до 16г.-65 евро;
  • Пътуване с железница от Фиордите до Берген -/при мин. 20 туриста/- 100 евро;
  • Трансфер до летище София и обратно- 50лв.;
  • Регистриран багаж до 20 кг. - 200 лева
  • Застраховка "Отмяна на пътуване"
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах