Вашата оценка

Магията на Средиземно море: Испания - Италия - Франция

Оферта № Е1357

8 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Кораб
Генуа - Неапол - Месина - Валета - Барселона - Марсилия - Генуа
Цена от: 2299.00 лв
7 нощувки на борда на круизния кораб MSC Grandiosa



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Италия


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден Генуа

Качване на борда на кораба. 17:00 ч. – отплаване. Нощувка.

2 ден Неапол - Престой от 13:00 до 20:00 ч.

Възможност за разглеждане на Неапол. Завръщане на борда на кораба. Нощувка.

3 ден Месина – престой от 08:00 до 18:00 ч.

Възможност за разглеждане на Месина. Завръщане на борда на кораба. Нощувка.

4 ден Валета – престой от 08:00 до 18:00 ч.

Възможност за разглеждане на Валета. Завръщане на борда на кораба. Нощувка.

5 ден Плаване.

Свободно време за почивка на борда на круизния кораб.

6 ден Барселона – престой от 09:00 до 18:00 ч.

Възможност за разглеждане на Барселона. Завръщане на борда на кораба. Нощувка.

7 ден Марсилия – престой от 09:00 до 18:00 ч.

Възможност за разглеждане на Марсилия. Завръщане на борда на кораба. Нощувка.

8 ден Генуа

Пристигане в Генуа в 8:00. След което следва напускане борда на кораба


ЦЕНИ
Цена на човек в стандартна двойна вътрешна каюта, клас Bella: € 1176 / 2299 лв.
Цена на човек в стандартна двойна външна каюта, клас Bella: € 1380 / 2699 лв.
Цена на човек в стандартна двойна каюта с балкон, клас Bella: € 1482 / 2899 лв.

Самолетни билети
Полет Заминава от Пристига на Излитане Кацане
Lufthansa Sofia Airport (SOF)
София, България
Genoa (GOA)
Генуа, Италия
26 април 20
06:30 ч.
26 април
10:05 ч.
Lufthansa Genoa (GOA)
Генуа, Италия
Sofia Airport (SOF)
София, България
3 май 20
15:10 ч.
3 май 20
23:00 ч.
 
УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ

30% от общата стойност на пътуването са дължими при потвърждение на онлайн заявката за резервация или при сключване на договор за круизен пакет в офис.
Остатъкът от сумата се дължи не по-късно от 40 дни преди началната дата на пътуването.
При прекратяване на круизния пакет, ако не е уговорено друго в договора за круизен пакет, пътуващият дължи такси:
  • при прекратяване на договора не по-късно от 40 дни преди началната дата на круизния пакет – такса в размер на заплатения депозит по т. 21, но не повече от 30% (тридесет процента) от цената на круизния пакет;
  • при прекратяване на договора от 39 до 15 дни преди началната дата на круизния пакет – такса в размер на 50% (петдесет процента) от цената на круизния пакет;
  • при прекратяване на договора 14 и по-малко от 14 дни преди началната дата на круизния пакет – такса в размер на 100% (сто процента) от цената на круизния пакет.
 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ И ИНФОРМАЦИЯ:

За осъществяване на круизното пътуване е необходимо да се събере минимален брой участници 15 (петнадесет) души. Ако необходимият минимален брой участници не бъде набран, ще ви уведомим за това не по-късно от 20 (двадесет) дни преди заминаването и ще възстанови заплатените до момента суми в разумен срок;
Приблизителен размер на групата: 25 (двадесет и пет) души.
По маршрута няма страни с визов режим за българи. Необходимо е да носите валиден международен паспорт, изтичащ след не по-малко от 6 месеца от датата на приключване на пътуването. Чуждестранни граждани, може да проверят визовите изисквания, валидни за техните държави на страниците на техните консулски отдели, външно министерство или съответните служби.
Няма изисквания за ваксинации по маршрута.
Круизните кораби са съобразени с нуждите на лица с ограничена подвижност. За да бъдат съобразени специфичните нужди на всяко пътуващо лице с ограничена подвижност, те трябва да бъдат ясно комуникирани с туристическия агент. Може да бъде заявена специализирана каюта, съдействие от корабния персонал по време на слизане и качване на кораба и др. Всички общи части на круизните кораби може да бъдат достъпвани с инвалидна количка. Някои от бреговите екскурзии и допълнителните дейности на борда може да не са подходящи за пътуващи лица с ограничена подвижност. Автобусните и самолетни превози по маршрута могат да бъдат некомфортни или неподходящи за лица със силно ограничена подвижност.
Официалният език на комуникация, ежедневните бюлетини, обслужването, менютата в ресторантите, указателните табели, бреговите екскурзии и др. на борда на круизните кораби е английският език. Възможно е, но не е гарантирано, нито от страна на превозвача, нито от страна на туроператора или туристическия агент по настоящия договор, да бъдат използвани и други езици като испански, френски, немски, руски или друг, специфичен за конкретната круизна компания и персонал на борда.
 
Допълнителна информация за кораба MSC Grandiosa 5*
Красивият кораб ще ви изненада с неизборими удобства и развлечния, заобиколени от модерна съвременна обстановка. Изненадващ е просторът, който се усеща на всяка една палуба и възможността дори на толкова голям кораб човек да се наслади на уединение. Корабът се отличава със специфичен дизайн и несравним комфорт, съчетавайки най-доброто от континенталния стил с обслужване от световна класа и внимание към детайлите. На борда ще се насладите на петзвездна кухня, релаксиращи и разкрасителни процедури, постоянно обгрижвани от висококвалифициран персонал.
MSC Grandiosa предлага нещо уникално за света на морските приключения - оригиналните и несравними Цирк дьо Солей с представления в открито море. С новаторски дизайн, най-модерни технологии, богат избор от заведения за хранене на световноизвестни главни готвачи, развлечения от световна класа, стилно и комфортно настаняване, иновативният нов кораб MSC Grandiosa обещава на пасажерите си незабравима круизна ваканция.
 
 КАЮТА С БАЛКОН
Стандартна каюта с приблизителна площ
между 13 и 15 м²
Кралско легло или две единични (при
поискване)
Каютата разполага с балкон, климатик,
гардероб, баня с душ кабина, интерактивна
телевизия, телефон, безжичен интернет
достъп (срещу заплащане), мини бар, сейф.
 
ГАСТРОНОМИЯ
MSC Grandiosa разполага с голямо разнообразие от заведения за хранене. Ястията варират от
традиционна средиземноморска кухня до
екзотични интернационални рецепти. Всички
продукти са пресни и внимателно подбрани.
 
БАРОВЕ
На борда на MSC Grandiosa възможностите за вечерни забавления и нощен живот са много и за всеки вкус. Плаващият хотел разполага с 20 дневни и нощни заведения – барове, дискотека, пиано бар, спортен бар, нощен клуб за танци, коктейл барове до басейните и театър, в който всяка вечер се изнасят забележителни шоу програми.


12

 
вижте още
  • Круизно пътуване в каюта според избрания от Вас клас на настаняване за целия период на круиза (7 нощувки);
  • Двупосочен самолетен билет от София до Генуа с прекачване през Мюнхен с авиокомпания Луфтханза;
  • Двупосочен автобусен транспорт от летището в Генуа до пристанището;
  • Включен багаж - 1 куфар до 20 кг на човек + 8 кг ръчен багаж;
  • Представител по време на пътуването;
  • Изхранване на пълен пансион на борда (закуска, обяд, вечеря*, следобедна закуска, нощен бюфет съгласно програмата на борда) – *вечерята е на две смени с фиксирани часове;
  • Дневни и вечерни развлечения на борда на кораба;
  • Ползване на открития и закрития басейн, шезлонги, джакузи и плажни хавлии;
  • Ползване на фитнес центъра (има изисквания за възраст и облекло), библиотеката и др. общи части на кораба;
  • Пристанищни такси във всички точки от маршрута;
  • Застраховка "медицински разходи при болест и злополука на туриста" с покритие за спешни медицински разходи при заболяване или инцидент до €15 000. По желание може да сключите допълнителна застраховка "Анулиране на пътуването“. Застраховката се сключва в деня на подписване на договора за круизно пътуване само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 15 дни.
  • Задължително - Такса обслужване на борда, съгласно общите условия на круизната компания: 70 € на възрастен за целия круиз и 35 € на дете за целия круиз. Заплаща се директно на круизната компания по време на круизното пътуване.
  • Брегови екскурзии в отделните точки от маршрута (може да се резервират в офисите на агенцията или на борда на кораба); Бреговите екскурзии се провеждат на английски език в група от приблизително 20-30 туристи;
  • Напитки, консумирани на борда на кораба в баровете, ресторантите и наличните в каютата, освен наличните напитки от машина в бюфетите на кораба;
  • Услугите на SPA и бизнес центъра; фризьорския салон; фотографското ателие; лекарския кабинет; пране и гладене; казиното; румсървис; тенис на маса и джаги; водна пързалка; интернет центъра;
  • Всякакви услуги с индивидуален характер (СПА, пране, гладене, фризьор, козметик и др.);
  • Храната в специализираните ресторанти на борда;
  • Телекомуникациите и интернет на борда на кораба;
  • По желание може да сключите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуването“. Застраховката се сключва в деня на подписване на договора за круизно пътуване само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 15 дни.
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах