Вашата оценка

Екскурзия до Париж и Мон Сен Мишел, 6 нощувки

Оферта № Е1408

7 дни / 6 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
КОЛМАР - СТРАСБУРГ- ПАРИЖ - ДИСНИЛЕНД – ЗАМЪЦИТЕ ПО ЛОАРА“ШАМБОР И ШЕВЕРНИ“ - „МОН СЕН МИШЕЛ“- РУАН - ДВОРЕЦА “ВЕРСАЙ”
Цена от: 1195.00 лв
Екскурзия във Франция и Швейцария със самолет



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Франция


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден

07.30ч. Отпътуване от летище София за Базел с полет на WIZZAIR /По желание трансфер до летище София за туристите от Пловдив/. 08.55 ч.- Пристигане в Базел. Отпътуване за Колмар. Разходка из Средновековните улички, кафета ресторанти, манастир, музея "Унтерлинден" и къщата -музей на Бартолди. Отпътуване за Страсбург. Разглеждане на площадите “Клебер” и “Гутенберг”, аптеката “Елен” и къщата “Камерзел”, Страсбургската Катедрала. По желание разходка с кораб по каналите на Рейн. Нощувка.

2 ден

Закуска. Отпътуване за Париж. Туристическа програма в Париж с екскурзовод и автобус- остров Сен-Луи, остров Сите, катедралата “Нотр-Дам-де-Пари”, Латинския квартал, Сградата на инвалидите, Марсово поле, Военното училище, площад "Трокадеро", Кметството, градините и парка “Тюйлeри”, музея “Лувър” (отвън), площад "Конкорд", “Шан- з-Елизе”, Триумфалната арка. Нощувка.

3 ден

Закуска. По желание посещение на Айфелова кула и разходка с корабче по Сена. Разглеждане на квартала “Монмартър” (базиликата “Сакре Кьор”, Площада на художниците). По желание посещение на кабаре “Мулен Руж”. Нощувка.

4 ден

Закуска. Свободен ден в Париж или Възможност за посещение на Дисниленд или на музеи /музея “Лувър”, музея “Орсе”/. Нощувка.

5 ден

Закуска. Отпътуване и разглеждане на два от замъците по Лоара-“Шамбор” /един от най-красивите ренесансови замъци/ и “Шеверни”/ замъкът с най- живописното наследство- изключително добре поддържана ботаническа градина, впечатляващи градини и прекрасни гори /. Нощувка.

6 ден

Закуска. Посещение на манастира “Мон Сен Мишел”/ най- посещаваното място във Франция след Париж/. Посещение на манастира и църквата “Св. Михаил“ построени в самия океан. В миналото богомолците са чакали отлива за да стигнат до острова. Сувенири, хотели, магазини се редуват в криволичещата главна улица на Мон сен Мишел. Отпътуване и разглеждане на Руан- разположен на реката Сена, града на „стоте кули“ наричан от Виктор Юго. Пешеходна разходка в центъра на града-Кметството, Руанската света Богородица, Съдебната палата и „улицата на часовниковата кула“/ първата пешеходна улица във Франция/. Отпътуване за Париж. Нощувка.

7 ден

Закуска. По желание посещение на двореца „Версай“. Трансфер до летище Бове/Париж. 16.25ч.- Отпътуване от Париж за София. 20.05ч.- Пристигане в София. По желание трансфер за туристите от Пловдив и Хасково.


Цена на човек в двойна/ тройна стая
лв
Цена на човек в единична стая
лв
Дете до 12 г. с двама възрастни
лв
1195 лв. 1545 лв. 1145 лв.

*Посещението на Айфеловата кула, музей “Лувър”, „Дисниленд“,  двореца “Версай“, кабаре „Мулен Руж“ и трансфера до летище София и обратно се заявяват и заплащат предварително, при записване за екскурзията и се провеждат при минимум 20 туриста*

Турове
Посещeние на Айфеловата кула - 3ти етаж - ФРАНЦИЯ, Париж
Цена за възрастен: 68.00 BGN
Цена за дете: 49.00 BGN

Айфелова кула- мечтата на всеки един турист, посетил Париж. Истина е, че е едно невероятно изживяване изкачването на кулата както през деня, така и вечерта, така и на различните й 3 нива.
Цената включва: входна такса, резервация
Цената не включва: Разходи от личен характер
 
Посещение на кабаре Мулен Руж - ФРАНЦИЯ, Париж
Цена за възрастен: 265.00 BGN
Цена за дете: 265.00 BGN

Мулен Руж- най-посещаемата атракция в света- невероятно преживяване, което може единствено и само да се почувства. Този тур се заплаща предварително и се заявява при записване за екскурзията.
Цената включва: вариететна програма, ½ бутилка шампанско на турист, транспорт, резервация
Цената не включва: Разходи от личен характер
 
Разглеждане на музей Лувър - ФРАНЦИЯ, Париж
Цена за възрастен: 43.00 BGN

Той е най-големият национален музей на Франция и е най-посещаваният музей в света. Сградата, която в миналото е била първо военно укрепление, а после кралска резиденция, е разположена в центъра на Париж, между река Сена и улица „Риволи“. Този тур се заплаща предварително и се заявява при записване за екскурзията.
Цената включва: входна такса, резервация.
Цената не включва: Разходи от личен характер, Екскурзоводски услуги
 
Посещение на увеселителен парк Дисниленд - ФРАНЦИЯ, Париж

Цена за възрастен: 137.00 BGN
Цена за дете: 137.00 BGN

Увеселителен парк "Дисниленд" е място, което пренася всеки човек отвъд мечтите му,  пренася го в един фантастичен свят с магии, вълшебства, чудеса и много, много адреналин. Паркът е разположен на 560 декара и има почти кръгла форма. В средата на парка се издига Замъкът на спящата красавица. На неговата територия се намират четири царства – Дивият запад, Страната на приключенията, Светът на приказките и Страната на откритията и космическите полети. Освен това допълнителна атракция представляват множеството влакчета, люлки, корабчета, шоу програми и концерти, кино и дискотеки. Този тур се заплаща предварително и се заявява при записване за екскурзията. Провежда се при минимум 21 туристи.
Цената включва: Автобусен транспорт от хотела до парка Дисниленд и обратно, Входна такса, Резервация, Паркинг
 Цената не включва: Разходи от личен характер
 
Целодневна екскурзия до замъците по Лоара- "Шамбор и "Шеверни" - ФРАНЦИЯ, Париж
Цена за възрастен: 127.00 BGN
Цена за дете: 127.00 BGN

"Шамбор"- най-величественият класически замък по долината на Лоара символ на ренесанса, невероятен архитектурен замисъл. Единствен в Европа вписан в листата на ЮНЕСКО. "Шеверни"- разположен в огромен и прекрасен парк, с ботаническа и зеленчукова градина и огромен брой кучета, които се използват за лов до ден днешен. Този тур се заплаща предварително и се заявява при записване за екскурзията. Провежда се при минимум 20 туристи.
Цената включва: Автобусен транспорт, Входни такси, Екскурзовод на български език, Паркинг
Цената не включва: Разходи от личен характер
 
Разглеждане на двореца Версай - ФРАНЦИЯ, Париж
Цена за възрастен: 69.00 BGN
Цена за дете: 29.00 BGN

Той е пищен, прекрасен и бляскав. Преминаването през десетките зали, сред великолепие, блясък и злато може да се проследи драматичната съдба на френската държава през последните 15 столетия. А самият парк, построен върху площ от 1000 декара, е образец на френската дворцова градина и няма повторение никъде по света. Из алеите му има десетки статуи оригинали и копия от творби на велики антични ваятели. Този тур се заплаща предварително и се заявява при записване за екскурзията. Провежда се при минимум 20 туристи.
Цената включва: Автобусен транспорт, Входна такса за двореца, Паркинг
Цената не включва: Разходи от личен характер, Екскурзоводски услуги



47/02
вижте още
  • 6 нощувки със закуски в хотели;
  • Самолетен билет София-Базел с включени летищни такси и ръчен багаж до 10кг с максимални размери 55×40×23cm;
  • Самолетен билет Париж-София с включени летищни такси и ръчен багаж до 10 кг. с максимални размери 55×40×23cm;;
  • Автобусен транспорт по програмата;
  • Туристическо обслужване на български език по време на екскурзията;
  • Медицинска застраховка.
  • Входните такси на посещаваните туристически обекти;
  • Айфелова кула до 2 ет./входна такса и резервация/ - 23 евро , при възможност, доплащане на място до 3-ти етаж – 6 евро
  • Музей “Лувър” /входна такса и резервация/ – 22 евро*, за лица до 26 години- безплатно; **
  • Увеселителен парк Дисниленд/автобусен транспорт, резервация и входна такса/- 70 евро;
  • Двореца “Версай”/автобусен транспорт, входна такса и резервация/– 35 евро, до 26г. – 15 евро;*
  • Кабаре “Мулен Руж”/вариететна програма, ½ бутилка шампанско и автобусен транспорт/– 135 евро*;
  • Увеселителен парк „Дисниленд“ - 70 евро*;
  • Регистриран багаж до 20кг. + 1бр ръчен багаж– 180лева;
  • Трансфер до летище София до Пловдив и Хасково и обратно– 50лв.
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах