Вашата оценка

Flegra Palace 4*, Касандра

Разположение:
Хотелът се намира на първия ръкав на Халкидическия полуостров-Касандра, на входа на селцето Пефкохори, на около 200 м. от плажа.Разположен е на 100 км. от летището в Солун.

В стаите:
Стаите разполагат с нови модерни мебели, климатик, директна телефонна линия, хладилник, телевизор със сателитна телевизия, DVD player, сейф /срещу заплащане/, санитарен възел със сешоар.

На територията на хотела:
Хотелът е напълно реновиран през 2007 г. и предлага на своите гости рецепция, ресторант, лоби бар, външен басейн /шезлонги и чадъри на басейна - безплатни/, бар на басейна, фитнес, джакузи, сауна, парна баня, детски клуб, детски басейн,площадка за игра, тенис на маса, тенис на корт, баскетбол, плажен волейбол,билярд.


Хотели по програмата
Оферта № P7
Вид транспорт:
Цена от:
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах