Вашата оценка

Ammon Zeus 4*, Касандра
☆ ☆ ☆ ☆

Разположение:
Хотел Ammon Zeus е разположен на плажа, в курорта Калитея - най-големия на полуостров Касандра (първи ръкав на Халкидики). Панорамата, която се разкрива от стаите с гледка към морето, наистина спира дъха, а барът при басейна, ресторантът и основният бар са само на няколко стъпки от морето.
Плажът пред Ammon Zeus е награден със Син флаг.
На 5 минути от хотела е центърът на Калитея, богат на магазинчета за сувенири и малки ресторанти, в които можете да опитате чудесни морски дликатеси.Там ще откриете и нощни заведения, известни с бурен нощен живот.

В стаите:
Ammon Zeus разполага със 112 стандартни и 14 фамилни стаи.В хотела се предлага настаняване в стаи с гледка море, градина и планина.
Вички стаи са оборудвани с индивидуален климатик, балкон, телефон, телевизор, хладилник, сешоар.

На територията на хотела:
Хотелът разполага с ресторант, основен бар, бар при басейна, интернет кафе, WiFi в общите части, водни спортове и СПА зона.

Хранене:
закуска и вечеря


Хотели по програмата
Оферта № P7
Вид транспорт:
Цена от:
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах