Вашата оценка

Chromata Hotel 5*, Имеровигли

Разположение:
Хотелът се намира на 11 км от летището, на 20 минути пеша от столицата Фира, в село Имеровигли. Разположен в покрайнините на калдерата и има изглед към морето и вулкана. Мястото е идеално за разглеждане на острова. В близост ще откриете много ресторанти, магазини и барове.

В стаите:
Всички стаи са със съвременно обзавеждане и ултра модерни удобствa, оборудвани с климатик, телевизор, телефон, CD плейър и безплатен iPod, баня с душ, сешоар, мини бар, сейф, Wi-Fi интернет.

На територията на хотела:
Инфинити басейнът на хотел Chromata представлява комплекс с изграден до него коктейл-бар и салон-ресторант, където гостите могат да се поръчат освежаващи напитки, сандвичи и пресни салати за обяд или вечеря. Средиземноморска кухня и богат избор от гръцки и международни вина се предлагат в ресторант Chromata Resto. Гостите могат да релаксират в закритата хидромасажна вана и турската баня.


Хотели по програмата
Оферта № P866
Вид транспорт:
Цена от:
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах