Вашата оценка

Alitana Boutique hotel 3*, Камари

Разположение:
Alitana Boutique е разположен само на 150 м. от плажната ивица, където може да се насладите на есенното гръцко слънце. На 50 м. от хотела има автобусна спирка, от която може да достигнете всяка една точка на Санторини. Хотелът черпи вдъхновение от цикладската архитектура и красотата на природата и се намира на 4 км. от летището.

В стаите:
Alitana Boutique hotel разполага със стилно обзаведени стаи. Всяка стая в хотела е оборудвана с телевизор, климатик, сейф, хладилник, Wi-Fi интернет, козметични продукти, балкон/тераса.

На територията на хотела:
pецепция, лоби бар, бар на басейн, басейн, детски басейн, собствен плаж, шезлонги и чадъри, градина, Wi-Fi интернет, безплатен паркинг.


Хотели по програмата
Оферта № P866
Вид транспорт:
Цена от:
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах