Вашата оценка

Westin Dragonara Resort 5*, Сейнт Джулианс

Разположение:
Открийте един от най-добрите 5-звездни хотели в Малта, разположен в центъра на Сейнт Джулианс. Победител в Топ 10 Луксозни хотели в Малта (Tripadvisor 2013 Travellers' Choice), Westin Dragonara Resort предлага идеални условия за почивка или бизнес пътуване.
С над 74 000 кв.м територия, хотелът е истински диамант в сърцето на Средиземно море.

В стаите:
Всички 340 стаи в хотела предлагат спираща дъха гледка към морето, на която можете да се наслаждавате от своя балкон или тераса.
Стандартните стаи са 42 кв.м, всички оборудвани с голяма, удобна спалня или две легла персон и половина, които са подходящи за настаняване на семейства с две деца под 12г; WIFI, работно бюро, телефон, плазмен телевизор, ютия и дъска за гладене, мини-бар, услвия за приготвяне на кафе и чай.
Гостите, настанени в Westin Executive Club Rooms, имат екскузивен достъп до клубен салон, където могат да се насладят на своята закуска, освежителни напитки през деня и питие преди вечеря.

На територията на хотела:
Westin разполага с 2 открити басейна с прясна вода и детски басейн. Един от басейните е с джакузи и директен достъп до морето. Reef Club е басейнът за семейства с деца.
В СПА центъра можете да откриете вътрешен басейн, сауна, парна баня, джакузи, студио за аеробика, фитнес, салон за красота.
На територията на хотела има някоко ресторанта и барове, казино, бизнес център, детски кът.

Хранене:
ВВ, НВ, FB


Хотели по програмата
Оферта № P899
Вид транспорт:
Цена от:
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах