Вашата оценка

Почивка на остров Кефалония със самолет

Оферта № P811

8 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
Лятна почивка в Гърция 2018
Цена от: 731.00 лв
Йонийски острови - директни чартърни полети до о-в Кефалония

  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Допълнителна информация
Ден 1

Среща на летище София за полет до Кефалония. Пристигане на острова  и трансфер до избрания хотел ( за някои от хотелите в района на Ликсури трансфера е комбиниран с автобус от летището до столицата Аргостоли и от там с ферибот - 20 минути от Аргостоли до Ликсури). Настаняване. Свободно време. Нощувка /1/.

Ден 2
Закуска. Свободно време за почивка. Нощувка /2/.


Ден 3

Закуска. Свободно време за почивка или по желание по желание круиз в северната част на о-в Кефалония. Нощувка /3/.


Ден 4

Закуска. Свободно време за почивка или по желание целодневна екскурзия с автобус  - обиколка о-в Кефалония. Нощувка /4/.


Ден 5
Закуска. Свободно време за почивка. Нощувка /5/.


Ден 6 

Закуска. Свободно време за почивка или по желание целодневна екскурзия с автобус и ферибот до о-в Итака. Нощувка /6/.


Ден 7
Закуска. Свободно време или по желание целодневен Rrlax круиз до о-в Вардиани. Нощувка /7/.


Ден 8
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището за полет  до София, кацане според разписанията за всяка дата..

 
*Дните на провеждане на екскурзиите могат да бъдат сменени.

вижте още
  • самолетен билет с директен чартърен полет София-Кефалония-София с включени летищни такси с АК България Еър
  • трансфер летище-хотел-летище
  • 7 нощувки в избрания хотел и на съответната база
  • Медицинска застраховка с покритие 5000 EUR със ЗАД Армеец
  • Допълнителни екскурзии (по желание) – трябва да бъдат заявени и платени в България преди отпътуването.
  • Разходи от личен характер
  • Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): около 1 евро EUR на турист на ден в хотел 2*/3* и около 2 EUR на турист на ден в хотел 4* (заплаща се индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)
Минимален брой туристи: 90
 
Условия за плащане
  • 50% от пакетната цена при потвърждение
  • Доплащане до 1 месец преди отпътуване
 

Часове на полетите:

Полетно разписание 25.08.19 - 01.09.18
25.08.18 SOF 09:55 - EFL 10:50
01.09.18: EFL 08:50  - SOF 09:50

Полетно разписание 01.09.18 - 08.09.18
01.09.18: SOF 07:05 - EFL 08:05
08.09.18: EFL 15:55 - SOF 16:55

Полетно разписание 08.09.18 - 15.09.18
08.09.18: SOF 14:10 - EFL 15:10
15.09.18: EFL 21:55 - SOF 22:55

Продължителност на полета: 1 час

Допустим чекиран багаж: до 20 кг на пътник

 
Възможност за настаняване в хотели LEIVATHO HOTEL 4*, APOLLONION RESORT & SPA 5*, PETANY BAY 4*, WHITE ROCKS HOTEL 4*, WHITE ROCKS HOTEL 4* - цени на запитване.

Допълнителните екскурзии:
Целодневна екскурзия с автобус - обиколка на о-в Кефалония
Екскурзията започва от Аргостори или Ликсури. Първата ни спирка е в близост до столицата на острова, която е разположена стратегически на хълм, на чийто връх се намира крепостта на Джордж, от която можете да се насладите на невероятни гледки към целия остров. След това ще заобиколите залива на Кефалония, където понякога се появяват делфини. Следващата спирка е за фото пауза над един от най-красивите плажове не само на о-в Кефалония, но и в Гърция - плажът Миртос. Тук ще можете да си направите уникална снимка, в която ще се запаметят цветовете на ясно синьото небе и кристално чистите води на морето. Продължаваме към морското селце Агия Ефимия, където има свободно време за обяд в един от многото крайбрежни ресторанти с изглед към остров Итака (обядът може да бъде осъществен и в селището Каравомилос).
Следобед екскурзията продължава през вътрешността на острова към източните му брегове, където ще разберете какво се крие под повърхността на острова. Тук ще се качите на лодка и с нея ще разгледате езерото Мелисани и пещерата Драгорати, в която можете да видите сталактити и сталагмити с различни форми. Тук акустиката е като в оперен салон.
След това ще продължите към най-големият и значим манастир на острова и църквата Св. Герасим, който е считан за светеца на остров Кефалония. Трансфер до хотела.
Цена на екскурзията: 35 EUR за възрастен / 25 EUR за деца до 12 г. Входна такса за Мелисани - 7 EUR на човек, входна такса за Дрогарати - 6 EUR на човек (заплащат се на място).
 
Целодневна екскурзия до о-в Итака
Екскурзията започва от пристанището Сами на о-в Кефалония, от където се хваща ферибот до Писаето - Итака. От тук се ще се отправите към пристанището и столица на острова - Вати, където можете да се насладите на красивата природа на острова. Тук ще имате свободно време за разходка из града, където можете да видите статуята на Одисей и да посетите градския археологически музей. По пътя към селището Киони, ще има свободно време за плуване в живописните малки заливи, през които ще преминете. Киони е едно от най-красивите крайбрежни селища на острова и се счита за запазено традиционно гръцко селище. Свободно време за обяд в Киони. Следобед ще продължите пътя си към селището Ставрос - едно от най-големите в северната част на острова. Тук можете да опитате традиционните гръцки сладки равани и да видите макет с възстановка на пътешествията на митичния цар Одисей. Връщане с ферибот обратно до о-в Кефалония.
Цена на екскурзията: 45 EUR за възрастен / 25 EUR за деца до 12 г.
 
Целодневна екскурзия круиз около северните части на остров Кефалония
Круизът протича на борда на лодка "Романтика" и започва от Агия Ефимия. Лодката има открита и закрита палуба, снек-бар и англоговорящ екскурзовод. По-голямата част от времето преминава в северната част на острова и по-специално около селището Фискардо, което единствено не е било засегнато от заметресението през 1953 г. и тук ще можете да видите типичната архитектура на къщите със своите пастелни цветове от венециански и гръцки стил. Първата спирка е в залива Полис (остров Итака) около 1 час, по време на която ще имате възможност да плувате в близост до плажове, до които може да се стигне само с лодка. Тези плажове са запазили своята красива и непокътната природа. Следващата спирка е във Фискардо, където ще имате време за обяд в някой от многото крайбрежни ресторанти, които са разположени в близост до рибарските лодки. Фискардо често е посещаван от много известни хора, включително и от Холивуд, така че не се изненадвайте, ако ги срещнете тук. Последната спирка е в залива Камино, където ще можете отново да поплувате в кристалночистите води на Йонийско море. Круизът завършва на пристанището Агия Ефимия.
Цена на екскурзията: 45 EUR за възрастен / 25 EUR за деца до 12 г.
 
Целодневен Relax круиз до о-в Вардиани
Отпътуване от пристанище Аргостоли и Ликсури. Посещение на фермите за отглеждане на риба, където можете да видите как местните компании се грижат за рибата. Следващата спирка е при плажа на Белите скали, където ще имате възможност да плувате в спокойните води на морето (при добри метеорологични условия). На края на круиза отиваме до ненаселения остров Вардиани и червения плаж Куноперта, където отново ще имате време за плуване. Тук също така можете да използвате пясъка за разкрасителна и подмладяваща процедура, след която ще изглеждате минимум 10 години по-млади! Екипажът на кораба ще се погрижи както за това да получите вкусен обяд, така и за вашето добро настроение през целия ден. Това е екскурзия, която не бива да пропускате!
Цена на екскурзията: 60 EUR на възрастен / 40 EUR за дете до 12 г. (в цената е включен обяд)
 


Необходими документи

Валидна лична карта или международен паспорт
Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт / или може и с лични карти, ако имат такива / и ако пътуват с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие. За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.


17/07

Хотели по програмата
IRINNA HOTEL 3* IRINNA HOTEL 3*
Кефалония, Гърция
от 731 лв
Виж дати и цени - Промо
TERRA MARE HOTEL 2* TERRA MARE HOTEL 2*
Кефалония, Гърция
от 823 лв
Виж дати и цени
KARAVADOS HOTEL 3* KARAVADOS HOTEL 3*
Кефалония, Гърция
от 896 лв
Виж дати и цени
ASTRA VILLAGE 4* ASTRA VILLAGE 4*
Кефалония, Гърция
от 1174 лв
Виж дати и цени - Промо
CEPHALONIA PALACE HOTEL 4* CEPHALONIA PALACE HOTEL 4*
Кефалония, Гърция
от 1211 лв
Виж дати и цени
MEDITERRANEE 4* MEDITERRANEE 4*
Кефалония, Гърция
от 1557 лв
Виж дати и цени
APOLLONION RESORT & SPA 5* APOLLONION RESORT & SPA 5*
Кефалония, Гърция
от 1835 лв
Виж дати и цени
Етикети
почивка гърция ,почивка гърция 2018 ,почивка в гърция ,самолетна почивка гърция ,почивка гърция самолет ,лято 2018 гърция ,оферти почивка гърция ,оферти за море гърция ,на море в гърция ,остров кефалония ,кефалония гърция ,почивка гръцки острови ,гърция почиви 2018 ,кефалония почивки 2018 ,почива остров кефалония ,екскурзия гърция ,екскурзия остров кефалония ,оферти гърция ,евтина почива на остров кефалония ,почивки гърция ,кефалония 2018 ,почива на остров кефалония ,алоха травел ,екскурзии гърция ,о-в кефалония гърция ,лято 2018 на о-в кефалония ,лято 2018 ,лято 2018 гърция ,самолетни почивки ,евтини почиви ,екскурзии гърция ,остров кефалония с 7 нощувки ,кефалония почивка 2018 ,остров кефалония гърция ,почивка на гръцки остров кефалония ,почивка кефалония самолет ,остров кефалония гърция ,почивка на кефалония 2018 ,самолетна програма кефалония ,септемврийски празници ,септември 2018 ,гърция септемврийски празници ,септемврийски празници остров кефалония ,септемврийски празници море ,септември кефалония ,pochivka 2018 ,pochivka garcia ,pochivka v garcia ,pochivka garcia 2018 ,oferti pochivka garciq ,oferti liato 2018 ,liato 2018 gyrciq ,garcia ,ostrov kefalonia ,kefalonia garcia ,oferti more garcia ,oferti lqto 2018 gyrciq ,izgoni oferti za pochivka v garcia ,pochivka kefalonia ,pochivka na ostrov kefalonia ,pochivka 2018 kefalonia ,pochivka kefalonia samolet ,samoletna programa kefalonia ,hoteli kefalonia ,na more v garcia ,ekskurzia garcia ,ekskurziq do gyrciq ,ekskurzia kefalonia ,kefalonia pochivki 2018 ,garcia pochivki 2018 ,pochivka na kefalonia 2018 ,septemvri 2018 ,septemvriiski praznici 2018 ,septemvriiski praznici kefalonia ,na more septemvri ,kefalonia septemvri ,ostrov kefalonia 7 noshtuvki ,aloha travel
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах