Вашата оценка

Почивка в Египет, Хургада есен 2018 STOP

Оферта № P820

8 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
All inclusive почивка в Хургада
Цена от: 445.00 €
Оферти Есен 2018

  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Допълнителна информация
С изобилието си от бели плажове и кристални води Хургада е отлична целогодишна плажна дестинация. Зашеметяващите коралови рифове и идеалните за уиндсърфинг, гмуркане и шнорхелинг тюркоазени води на Червено море са превърнали Хургада от малко рибарско селище в най-посещавания и най-известния курорт на Египет. С лесния си достъп до прекрасни островчета и Източната Арабска пустиня, Хургада всяка година примамва хиляди европейски туристи. Посетителите се влюбват в спокойната и лежерна атмосфера, топлото слънце, отличителните цветове на планинския пейзаж, храната, хората, оживените сергии на местните пазари, залезите и най-вече, бистрата вода гъмжаща от живот.

ДЕН 1 (сряда)
Среща на Летище София, Терминал 1 за директен чартърен полет до Хургада изпълняван от BH Air с номер на полета BGH 2009 в 15:00 ч. Кацане на летището в Хургада в 16:50 ч. и посрещане от фирмата партньор на място. Трансфер от летището до хотела и настаняване.
Вечеря и нощувка
 
ДЕН 2 (четвъртък)
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. Информационна среща с представителя на туроператора. Панорамна екскурзия в Хургада.
Вечеря и нощувка.
 
ДЕН 3 (петък)
 Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд.
Опция: Giftun Island и шнорхелинг (EUR 30)
Морска разходка с лодка, изследвайки красотата на един от прекрасните острови и съкровищата на кораловия риф. В цената са включени трансфер, обяд, безалкохолни напитки, екипировка за шнорхелинг.
Вечеря и нощувка. 
 
ДЕН 4 (събота)
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд.
Опция: Целодневна екскурзия до Луксор (EUR 90)
Луксор- древната столица на египетските фараони. Посещение на Карнак - най-големият религиозен комплекс в света, който заема площ от 840 декара. Той е бил известен на древните египтяни като Ипет-Исут (най-святото място) и представлява град от храмове. Обособени са 3 зони, в най-голямата от които е разположен храмът на Амон Ра; храма на царица Хатшепсут - комплекс от древноегипетски гробници, който е истински архитектурен шедьовър, построен в Деир ел-Бахри (Северен манастир); Долината на царете - пустинна равнина, заобиколена от стръмни хълмове. Разположена е на западния бряг на Нил, близо до град Тива. Тук е мястото, където се намира прочутата гробница на фараона Тутанкамон (една от 62-те открити гробници досега); Колосите на Мемнон - две масивни каменни статуи-близнаци, които представят Аменхотеп III в седнало положение, с ръце, положени на коленете и поглед, насочен на изток, към реката и изгряващото слънце; Алеята на сфинксовете, която е била разположена между храмовете, началото и краят на която са разкрити сега. По алеята се извършвало шествието на фараоните до карнакския храм; Фабрика за алабастър и Музей на папируса. Екскурзията е целодневна с включен обяд в местен ресторант. (В цената не са включени напитките, консумирани по време на обяда).
Вечеря и нощувка.
 
ДЕН 5 (неделя)
 Закуска.  Свободно време за плаж и почивка. Обяд.
Опция: Дайвинг (гмуркане) в Червено море (EUR 50)
Подводният свят е очарователен, пълен с живот и цветове, непроучен и загадъчен, и затова още по-привлекателен. Дайвингът е начин да се опознае този свят, удивително съчетаващ в себе си нови впечатления, естетическа наслада, романтика от пътешествията, себеопознаване и разбира се – безкрайно удоволствие. В цената е включена задължителната застраховка за дайвинг, обяд и напитки.
Вечеря и нощувка.
 
ДЕН 6 (понеделник)
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд.
Опция: Сахара Парк сафари (EUR 50)
Запознанството ви с Египет няма да е пълно, ако пропуснете сафари в пустинята. Ще се впечатлите от скоростното спускане с джипове из дюните, екстремното шофиране на квадроцикли и двуместни бъгита. Предстои ви яздене на камила и възможност да се запознаете отблизо с живота на бедуините в пустинята. Ще посетите мини зоопарк и терариум и ще надблюдавате мултикултурално шоу (йога, дервиши, ориенталски танци), а вечерта ще наблюдавате звездите с телескоп — всичко това в една екскурзия с включена вечеря!
Опция: Giftun Island и шнорхелинг (EUR 30)
Морска разходка с лодка, изследвайки красотата на един от прекрасните острови и съкровищата на кораловия риф. В цената са включени трансфер, обяд, безалкохолни напитки, екипировка за шнорхелинг.
Опция: Дайвинг (гмуркане) в Червено море (EUR 50)
Подводният свят е очарователен, пълен с живот и цветове, непроучен и загадъчен, и затова още по-привлекателен. Дайвингът е начин да се опознае този свят, удивително съчетаващ в себе си нови впечатления, естетическа наслада, романтика от пътешествията, себеопознаване и разбира се – безкрайно удоволствие. В цената е включена задължителната застраховка за дайвинг, обяд и напитки.
Вечеря и нощувка.
 
ДЕН 7 (вторник)
Закуска.
Свободно време за плаж и почивка. Обяд.
Опция: Еднодневна екскурзия до Кайро с включен обяд (EUR 90)
Отпътуване от хотела много рано сутринта. Екскурзията включва посещение на едно от най-забележителните чудеса на света – Египетските пирамиди, които пленяват с величието и мистериозността си. От площадката в Гиза ще се насладите на гледка към мегаполиса Кайро. Няма да пропуснете и срещата с внушителната статуя на Сфинкса, а по-късно ще посетите и Исторически музей в Кайро, който съхранява множество скъпоценни експонати от епохата на древната египетска цивилизация. Там се намира и залата с мумиите на някои от най-известните фараони. В музеят са изложени повече от 12 000 артефакта от всеки период на египетската история. Цената включва: двупосочен трансфер, екскурзоводско обслужване и обяд.(В цената не са включени напитките, консумирани по време на обяда.)
Вечеря и нощувка
 
ДЕН 8 (сряда)
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. Трансфер до летището в Хургада за директен чартърен полет за София  изпълняван от авиокомпания BH Air с номер на полета BGH 2010 в 17:50 ч. Кацане на летището в София в 21:50 ч.
вижте още
  • Самолетен билет с директен чартърен полет в двете посоки;
  • Летищни такси;
  • 7 нощувки в хотел на Ол инклузив.
  • Трансферите от летището до хотела и обратно;
  • Панорамна екскурзия в Хургада
  • Посрещане и обслужване от представителите на фирмата;
  • Медицинска застраховка за ?10 000 с асистанс;
  • Допълнителните екскурзии на място и разходите от личен характер.
  • Бакшиши — в Египет е прието да се дават бакшиши. По време на почивката се дава задължително бакшиш за египетския представител на туроператора в размер на $5 за целия престой.
Начин на плащане:
-50% депозит при резервация
-Доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване
Плащанията могат да бъдат направени по банков път или в брой в офиса на агенцията.

ВАЖНО: Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи (гориво), летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
Обменният курс използван за изчисляване на програмата е 1.65 BGN/USD.
 
Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата калкулирани в програмата в София и Хургада са съответно $560 и $580. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.
 
Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което туроператора ще информира своевременно потребителите.
 
Забележка: Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
 
 

Необходими документи
Необходими документи: международен паспорт, валиден поне 6 месеца след датата на завръщане в страната.


37/04
Хотели по програмата
Seagull Beach Resort 4* Seagull Beach Resort 4*
Хургада, Египет
от 445 €
Таблица с цени и дати
HAWAII LE JARDIN 5* HAWAII LE JARDIN 5*
Хургада, Египет
от 454 €
Таблица с цени и дати
DESERT ROSE RESORT 5* DESERT ROSE RESORT 5*
Хургада, Египет
от 488 €
Таблица с цени и дати
Етикети
почивка в египет ,египет ,хургада ,почивка египет ,почивки египет ,самолетни почивки ,почивки със самолет ,самолетни почивки в египет ,почивка със самолет до египет ,екскурзия до египет ,екскурзии егопет ,екскурзия до луксор ,луксор ,сафари в пустинята ,сафари в египет ,червено море ,дайвинг в червено море ,дайвинг ,гмуркане в червено море ,червено море ,египетските пирамиди ,кайро ,екскурзия до кайро ,египетски пирамиди ,статуята на сфинкса ,сфинкс египет ,сфинкса в кайро ,сфинкса в египет ,пирамидите на гиза ,пирамиди гиза ,хан ел халили ,египетски база хан ел халили ,приказки от 1001 нощ ,двореца от приказки 1001 нощ ,двореца от приказките от 1001 нощ ,тутанкамон ,гробницата на тутанкамон ,гроба на тутанкамон ,почивка в хургада ,почвика хургада ,оферти за почивки ,оферти есен 2018 ,оферти за екскурзии ,оферти египет ,есен 2018 ,почивки есен 2018 ,чартърен полет до египет ,чартърен полет до хургада ,чартър до хургада ,есенни почивки ,оферти есен 2018 ,септемврийски празници ,летни почивки ,лято 2018 ,почивки лято 2018 ,екзотични почивки ,екзотика ,екзотични екскурзии ,екзотика 2018 ,хубави оферти ,изгодни оферти ,топ оферти ,топ оферти египет ,супер оферта ,почивки ол инклузив ,ол инклузив ,all inclusive ,pochivki all inclusive ,pochivka v egipet ,pochivki v egipet ,pochivka egipet ,pochivka v hurgada ,pochivki hurgada ,pochivki v hurgada ,esenni pochivki ,pochivki esen 2018 ,esen 2018 ,pochivki lqto 2018 ,lqto 2018 ,letni pochivki ,pochivki lqto 2018 ,septemvriiski praznici ,oferti esen 2018 ,chareturen polet do hurgada ,chartur do hurgada ,chartar do egipet ,samoletni pochivki ,pochivki sus samolet ,samoletni pochivki egipet ,ekskurziq do egipet ,ekskurzii egipet ,egipetskite piramidi ,egipetski piramidi ,piramidi giza ,sfinksa v egipet ,sfinks egipet ,ekskurziq do kairo ,kairo ,ekskurziq kairo ,gmurkane v cherveno more ,diving cherveno more ,cherveno more ,safari v pustinqta ,safari egipet ,ekskurziq do luksor ,luksor ,groba na tutankamon ,tutankamon ,oferti za ekskurzii ,oferti za pochivki ,oferti egipet ,oferti hurgada ,hubavi oferti ,super oferta ,top oferti ,top oferti egipet ,top oferti za pochivki ,top oferti 2018 ,hawaii le jardain aqua park 5* ,hawaii le jardain aqua park ,seagull beach reosrt ,seagull beach reosrt 4* ,sea star beau rivage 5* ,sea star beau rivage ,continental hurghada resort 5* ,continental hurghada resort ,sentido mamlouk palace 5* ,sentido mamlouk palace ,steigenberger aqua magic 5* ,steigenberger aqua magic ,steigenberger al dau 5* ,steigenberger al dau ,aloha travel
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах