"Алоха Травел" ООД е млада, съвременна компания, в която качественото обслужване на всеки отделен клиент е от първостепенно значение. Стремежът ни е да работим само с доказали компетентността си партньори, които ни помагат да предложим услуги на най-високо ниво, с цел да не се допускат неприятни изненади по време на Вашето пътуване. Подхождайки индивидуално към всеки от Вас, желанието ни е да се превърнете в наши приятели и да се връщате при нас отново и отново.

Ние знаем, че в днешния напрегнат свят, свободното ни време е изключително голяма ценност. Осъзнаваме, че желанието на всеки е да го оползотвори по възможно най-добрия начин, съответстващ на наличните финансови възможности. Нашата мисия е да Ви помогнем да откриете най-доброто съотношение цена – качество за Вашето пътуване. За тази цел, Вие трябва да ни се доверите – разкажете, опишете, нарисувайте пред нас картината на Вашата мечтана почивка и ние ще Ви предложим дестинацията, която в най-голяма степен отговаря на Вашите изисквания.

Защо избрахме името "Алоха"?
„Алоха“ е хавайска дума, която може да означава „здравей“, „довиждане“, както и „любов“, „обич“ и „мир“.
„Алоха“ е съставена от хавайските думи „alo“, която означава присъствие и „ha“ – „дъх на живот“ или „същността на живота“.
Духът на Алоха е живеенето в хармония, създаване на положителни чувства и мисли, които никога не ви напускат, което изцяло отговаря на отношение ни към  нашата работа.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах