Спечели ваучер за пътуване на стойност 100 лв.!

Спечели ваучер за пътуване на стойност 100 лв.!
29.05.2022
Здравейте, приятели!

Въпреки всички трудности, благодарение на всички Вас, които продължавате да ни се доверявате, имаме щастието да празнуваме нашия 9-годишен рожден ден! И точно с Вас искаме да споделим този празник! По повода организираме томбола с награда - ваучер за пътуване на стойност 100 лв!
9 години = 9 дни шанс за печалба!
Направете своята резервация в периода 01.06.2022 - 09.06.2022г и участвайте в нашата празнична томбола!Официални правила за провеждане на празнична томбола
1. Период: От 01.06 до 09.06.2022г включително. 
2. Организатор: "Алоха Травeл” ООД , със седалище и адрес на управление гр. София 1000, ул. Цар Калоян 10, ет. 1. 
3. Правила за участие: Участието в играта е обвързано със сключване на договор за предоставяне на услуга. В играта могат да участват само пълнолетни лица. В спечелването на наградата нямат право да участват служители на “Алоха Травeл” ООД и на свързани компании. 
4. Механизъм на играта: Всеки, направил резервация, сключил договор за пътуване и извършил необходимото плащане в периода 01.06.2022-09.06.2022 участва в томбола
5. Награда: Ваучер за пътуване на стойност 100лв. Ваучерът може да се ползва при следващо пътуване в рамките на 1 година. Ваучерът не може да бъде използван за резервацията, с която се участва в томболата. Ваучерът не може да бъде осребряван и не може да бъде преотстъпван на трети лица.
6. Определяне на печелившия и получаване на наградата: Печелившият ще бъде някой от всички титуляри по сключени договори в периода на играта.Печелившият участник ще бъде обявен на Facebook страницата на Алоха Травел на 10.06.2022г. Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип. Победителят ще бъде уведомен в писмо, изпратено към посочения от него имейл.
7. Ограничения на отговорността: Организаторът не носи отговорност за: грешни или подвеждащи имена на Facebook потребители и данни за имейл адрес; повреда на комуникационната връзка, независимо от причината по отношение на оборудване, системи, мрежи, линии, сателити, сървъри, компютри или доставчици, използвани по отношение на играта; недостъпност или липса на интернет или на интернет страницата или комбинация от тях; повреда на Facebook платформата; форсмажорни обстоятелства и други подобни. Организирането, представянето, провеждането и регламента на играта по никакъв начин не се контролират или управляват от Facebook Inc. 
8. Други условия: Условията на настоящата игра са достъпни на интернет страницата на „Алоха Травел“: www.alohatravel.bg. Организаторът си запазва правото да променя настоящите правила, във всеки момент. С участието си в Играта и приемането на настоящите Официални правила за провеждането ѝ, участникът се счита за информиран, че данните или част от данните, които предоставя, са лични данни и попадат под специалната защита на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Участникът декларира, че предоставя доброволно тези данни, за целите на играта и е съгласен Организаторът "Алоха Травел” ООД, да ги обработва, вкл. чрез предоставянето им на трети лица – подизпълнители и/или консултанти. Участникът декларира съгласието си, предоставените от него лични данни да бъдат обработвани от "Алоха Травел” и да получава съобщения, свързани с участието му в играта.

Очакваме Ви!
архив новини ›
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах