Вашата оценка 5.00 от 1 гласа

Важна информация от летище София!

Важна информация от летище София!
14.09.2023
На вниманието на всички пътници!

Уважаеми пътници и посетители на летище София,

Поради интензивния трафик, умоляваме всички пътници да бъдат на летище София поне 3 часа преди полет! 

От 1 септември 2023 паркингът на летище София е с нови цени. Те са налични тук/натиснете, за пренасочване/.

Ниво B1/ -1 на обществения паркинг на Терминал 2 е частично затворено. Останалите парконива са на Ваше разположение. Като се извиняваме за причиненото неудобство, молим за спазване на въведената на място организация при ползване на паркинга. 

Всички пристигащи полети между 20:00-08:00 ч., ще се обслужват само на Терминал 2. Това ще улесни по-бързата обработка на документите и преминаването на пътниците. Промяна няма да има за полетите, кацащи по разписание преди 20:00 часа на Терминал 1, с изключение на пристигащите от дестинации Тел Авив, Брюксел (Шарлероа) и Милано (Бергамо). Всички бизнес полети, независимо от времето на кацане, продължават да се обслужват на Терминал 1.

архив новини ›
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах