Вашата оценка 5.00 от 1 гласа

"Алоха Травел" ООД е млада, съвременна компания, в която качественото обслужване на всеки отделен клиент е от първостепенно значение. Стремежът ни е да работим само с доказали компетентността си партньори, които ни помагат да предложим услуги на най-високо ниво, с цел да не се допускат неприятни изненади по време на Вашето пътуване. Подхождайки индивидуално към всеки от Вас, желанието ни е да се превърнете в наши приятели и да се връщате при нас отново и отново.

Ние знаем, че в днешния напрегнат свят, свободното ни време е изключително голяма ценност. Осъзнаваме, че желанието на всеки е да го оползотвори по възможно най-добрия начин, съответстващ на наличните финансови възможности. Нашата мисия е да Ви помогнем да откриете най-доброто съотношение цена – качество за Вашето пътуване. За тази цел, Вие трябва да ни се доверите – разкажете, опишете, нарисувайте пред нас картината на Вашата мечтана почивка и ние ще Ви предложим дестинацията, която в най-голяма степен отговаря на Вашите изисквания.

Защо избрахме името "Алоха"?
„Алоха“ е хавайска дума, която може да означава „здравей“, „довиждане“, както и „любов“, „обич“ и „мир“.
„Алоха“ е съставена от хавайските думи „alo“, която означава присъствие и „ha“ – „дъх на живот“ или „същността на живота“.
Духът на Алоха е живеенето в хармония, създаване на положителни чувства и мисли, които никога не ви напускат, което изцяло отговаря на отношение ни към  нашата работа.

* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах