Вашата оценка

Екскурзия до Брюксел, Амиен, Руан и Париж 01.08.2019

Оферта № Е1223

6 дни / 5 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
БРЮКСЕЛ– АМИЕН– РУАН– ПАРИЖ– ДИСНИЛЕНД– ДВОРЕЦА “ВЕРСАЙ”
Цена от: 945.00 лв
Екскурзии Лято 2019



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Франция


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден

06.15ч. Отпътуване от летище София за Брюксел. По желание трансфер до София за туристите от Пловдив и Хасково. 08.05 ч.- Пристигане в Брюксел. Разглеждане на Брюксел – град на изкуствата, на комиксите, на Европейския съюз, на северната архитектура, на пържените картофки, на бирата и мидите. Дали ще го харесате, или не,но със сигурност не бихте го сравнили с друг град и не бихте го забравили. Главният площад „Гран плас“ е „най-красивият театър в света“според Жан Кокто. Обкръжен е с красиви исторически сгради, принадлежащи на различни занаятчийски гилдии. Впечатляваща е сградата на старото кметство-„Отел де-Вил“с красив флюгер от 15 век. Тук на всеки две години през август се подрежда известния огромен цветен килим.Няма да пропуснем един от символите на Брюксел- закачливата статуя на Манекен Пиз-или пикаещото във фонтан момченце. Ще се разходим до закритите галерии”Св.Юбер” с множество кафенета и магазини,за да опитаме една от 100 вида бири или пралини от прочутия белгийски шоколад, да се полюбуваме на изделия от брюкселска дантела. Отпътуване и разглеждане на Амиен, разположен между Париж и Брюксел, във френския регион Пикардия. Градът и неговата околност са известни като „цветната долина на Франция“. Тя е живописно разположен на река Сома, а мрежата от преплитащи се канали й придават невероятно очарование. Каналите са прокопани още от времето на римляните, а днес са под защитата на ЮНЕСКО. Пешехoдна разходка в централната част на града: Катедралата „Notre Dame“, Музей на местното декоративно изкуство, къщата музей на писателя Жул Верн, който е живял и починал тук.Отхътуване за Руан. Нощувка.

2 ден

Закуска. Разходката из средновековните улички на Руан, съхранени през вековете, и вдъхновявали велики писатели и артисти. Сред тях са Виктор Юго, който нарича Руан „града на стоте кули“, и художникът Клод Моне, пресъздал града в 36 свои картини. Руан е разположен на брега на река Сена, а стратегическото му местоположение играе важна роля за славното му минало. Той е бил главният град на римската провинция Галия, през Средновековието е един от големите градове на Европа, а днес - център на френския регион Нормандия. Пешеходна разходка в центъра на града - Кметството, Руанската света Богородица, Съдебната палата и „улицата на часовниковата кула“/първата пешеходна улица във Франция/. Отпътуване за Париж. Разглеждане на Париж – градът на мечтите, градът на любовта, но и градът на самотните души. Всеки има място в този град на светлината и на безкрайния празник. Панорамна и туристическа програма, която ще премине автобусно и пешеходно по следните забележителности – остров Ла Сите, люлката на града, в средата на който се издига една от най-великолепните френски готически катедрали – парижката „Света Богородица“, продължаваме към Двореца на правосъдието, където са били дворците на първите френски крале, зад нея се открива една истинска перла на готическата архитектура – „Светият параклис“, увенчан с устремено към небето острие, високо 75 метра, следваща стъпка – един от най-големите дворци в света – Лувъра, всеизвестен и будещ любопитство у всекиго, най-вече заради шедьовъра, намиращ се в него – Джокондата на Леонардо. Отправяме се към градините на Тюйлери, в която се намира и „Оранжерията“ с картини на Реноар, Сезан, Моне, Матис, Пикасо, излизаме на площад Конкорд -„Площадът на съгласието“, от който започва главният булевард на града – „Шанз-Елизе“ – мечта на всеки турист. Следва Триумфалната арка, откъдето тръгват 12 големи булеварда, един от които води към Айфеловата кула/„най-красивата парижанка“/, от която гледката е незабравима и неповторима. Тръгваме към Марсово поле, Военното училище, Трокадеро, величествената сграда на Инвалидите, построена през 18ти век. Следват Военният музей, който разполага с 57 600 експоната, също и музеят на Роден, Латинския квартал, сградата “Орсе“- Музеят на импресионистите, Сорбоната и църквата към него, в която е погребан кардинал Ришельо. Част от разходката е Пантеона, в който почиват останките на Волтер, Жан-Жак Русо, Виктор Юго, Емил Зола и други велики французи, ще се спрем пред „Мадлената“ – единствена църква без кръст, построена през 1842г в древногръцки стил, площад“Вандом“- с Вандомската колона, Операта – велико творение на архитекта Шарл Гарние, Националната библиотека , която притежава над 8 500 000 тома, ще се разходим по „Риволи“ – една от най-оживените улици на Париж с магазини, бутици, градините на „Тюйлери“, частни картинни галерии за модерно изкуство, бутикови хотели и заведения. Нощувка.

3 ден

Закуска. Свободен ден в Париж. По желание имате възможност за посещение на Айфеловата кула и разходка с корабче по Сена. Разглеждане на квартала “Монмартър” (базиликата “Сакре Кьор”, Площада на художниците). Нощувка.

4 ден

Закуска. По желание посещение на „Дисниленд Париж- " увеселителен парк, на 32 км от центъра на Париж. Идеята за царството на приказките е на Уолт Дисни. „Дисниленд“ се състои от 2 тематични парка: Дисни парк и Дисни студио. Паркът е разположен на 560 декара и има почти кръгла форма. В средата на парка се издига Замъкът на спящата красавица. На неговата територия се намират четири царства – Дивият запад, Страната на приключенията, Светът на приказките и Страната на откритията и космическите полети. Освен това допълнителна атракция представляват множеството влакчета, люлки, корабчета, шоу програми и концерти, кино и дискотеки. Нощувка.

5 ден

Закуска. По желание посещение на двореца “Версай”: пищен, прекрасен и бляскав. Преминаването през десетките зали, сред великолепие, блясък и злато може да се проследи драматичната съдба на френската държава през последните 15 столетия. А самият парк, построен върху площ от 1000 декара е образец на френската дворцова градина и няма повторение никъде по света. Из алеите му има десетки статуи оригинали и копия от творби на велики антични ваятели. 16:20ч- Отпътуване от Париж за София. 20:05ч- Пристигане в София. По желание трансфер от летище София до Пловдив.


Дата

Възрастен в двойна/ тройна стая

Възрастен в единична стая

Дете до 12 г. с двама възрастни

01.08.2019г.

945лв

1195лв.

 895лв.


Начин на плащане:
-депозит при резервация: 50% от цената на програмата
-пълно плащане: до 20 дни преди отпътуване

Посещeние на АЙФЕЛОВАТА кула - 3ти етаж - ФРАНЦИЯ, Париж ()
Цена за възрастен:    69.00 BGN
Цена за дете: 49.00 BGN
Айфелова кула- мечтата на всеки един турист,посетил Париж.Истина е, че е едно невероятно изживяване изкчаването на кулата както през деня,така и вечерата,така и на различните й 3 нива.
Цената включва
входна такса
резервация
Цената не включва
Разходи от личен характер

Посещение на увеселителен парк Дисниленд - ФРАНЦИЯ, Париж ()
Цена за възрастен:    137.00 BGN
Цена за дете: 137.00 BGN
Увеселителен парк "Дисниленд" е място, което пренася всеки човек отвъд мечтите му,  пренася го в един фантастичен свят с магии, вълшебства, чудеса и много, много адреналин. Паркът е разположен на 560 декара и има почти кръгла форма. В средата на парка се издига Замъкът на спящата красавица. На неговата територия се намират четири царства – Дивият запад, Страната на приключенията, Светът на приказките и Страната на откритията и космическите полети. Освен това допълнителна атракция представляват множеството влакчета, люлки, корабчета, шоу програми и концерти, кино и дискотеки. Този тур се заплаща предварително и се заявява при записване за екскурзията. Провежда се при минимум 21 туристи.
Цената включва
Автобусен транспорт от хотела до парка Дисниленд и обратно
Входна такса
Резервация
Паркинг
Цената не включва
Разходи от личен характер

Разглеждане на двореца Версай - ФРАНЦИЯ, Париж ()
Цена за възрастен:    88.00 BGN
Цена за дете: 49.00 BGN
Той е пищен, прекрасен и бляскав. Преминаването през десетките зали, сред великолепие, блясък и злато може да се проследи драматичната съдба на френската държава през последните 15 столетия. А самият парк, построен върху площ от 1000 декара, е образец на френската дворцова градина и няма повторение никъде по света. Из алеите му има десетки статуи оригинали и копия от творби на велики антични ваятели. Този тур се заплаща предварително и се заявява при записване за екскурзията. Провежда се при минимум 20 туристи.
Цената включва
Автобусен транспорт
Входна такса за двореца
Паркинг
Цената не включва
Разходи от личен характер
Екскурзоводски услуги

Забележка:
*Посещението на Айфеловата кула, „Дисниленд“,  двореца “Версай“ се заявяват и заплащат предварително, при записване за екскурзията и се провеждат при минимум 20 туристи*

Необходими документи:
-лична карта или задграничен паспорт, валидни минимум 6 месеца след датата на завръщане от екскурзията – копие от документа се предоставя в офиса на фирмата при внасяне на депозит. 
-за деца под 18 години – нотариално заверено пълномощно от единия или двамата родители



47/03
вижте още
  • 4 нощувки със закуски в хотели;
  • Самолетен билет София-Брюксел с включени летищни такси и ръчен багаж с максимални р-ри 40 x 30 x 20 cm;
  • Самолетен билет Париж-София с включени летищни такси и и ръчен багаж с максимални р-ри 40 x 30 x 20 cm;
  • Автобусен транспорт по програмата;
  • Туристическо обслужване на български език по време на екскурзията;
  • Медицинска застраховка.
  • Входните такси на посещаваните туристически обекти;
  • Айфелова кула до 3-ти ет./входна такса и резервация/ - 35 евро, за ученици-25 евро;
  • Увеселителен парк Дисниленд/автобусен транспорт, резервация и входна такса/- 70 евро;
  • Двореца “Версай”/автобусен транспорт, входна такса и резервация/– 35 евро, до 26г. – 15 евро;*
  • Регистриран багаж до 20кг. + 1бр ръчен багаж– 180лева;
  • Ръчен багаж до 10кг с максимални размери 55×40×23cm - 40лв.;
  • Трансфер от Пловдив до летище София и обратно- 50лв.;
  • Градска такса – заплаща се на рецепция .
Етикети
екскурзия до париж ,екскурзия париж ,екскурзии париж ,екскурзии франция ,екскурзия до франция ,екскурзия до париж със самолет ,самолетна екскурзия ,екскурзия със самолет ,самолетни екскурзии ,екксурзии със самолет франция ,оферти за екскурзии ,оферти за екскурзии париж ,оферти за екскурзии франция ,изгодни екскурзии ,оферти франция ,оферти париж ,супер оферта ,топ оферти ,париж ,двореца версай ,замъка шамбор ,замъка шеверни ,мон сен мишел ,руан ,дисниленд ,лувър ,айфеловата кула ,нотрдам ,нотр-дам-де-пари ,шан-з-елизе ,шанзелизе ,триумфалната арка ,екскурзии август 2019 ,август 2019 ,летни екскурзии ,екскурзии лято 2019 ,лято 2019 ,ekskurziq do parij ,ekskurziq parij ,ekskurzia parij ,ekskurzia paris ,ekskurzia do paris ,ekskurzii paris ,ekskurzii francia ,ekskurzii franciq ,ekskurziq do franciq ,ekskurzia do francia ,ekskurzii lqto 2019 ,letni ekskurzii ,lqto 2019 ,oferti za ekskurzii ,oferti za ekskurzii francia ,oferti franciq ,oferti parij ,zamuka sheverni ,zamuka shambor ,mon sen mishel ,ruan ,dvoreca versai ,versai ,aifelovata kula ,parij ,luvira ,triumfalnata arka ,paris ,disneyland ,disnilend ,ekskurziq do disnilend ,super oferta ,top oferti ,hubavi oferti ,samoletni ekskurzii ,ekskurziq sus samolet do parij ,ekskurzii sus samolet ,ekskurziq sus samolet franciq ,aloha travel
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах