Вашата оценка

Предколеден Париж - Полет от Варна - Ранно записване до 30.10

Оферта № Е1271

4 дни / 3 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
Варна – Париж – Варна
Цена от: 920.00 лв
Коледни базари 2018



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Франция


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден

Среща на Летище Варна , Терминал 2 в 06:00ч. Директен чартърен полет с авиокомпания BAC София – Бове / Париж. Трансфер. Обзорен тур на Париж с автобус и спиране на някои от основните забележителности на френската столица, включен в цената. Настаняване в хотела. Следобяд – свободно време или полудневна екскурзия по желание: Пешеходна екскурзия - Триумфалната Арка, разходка по Шанз Елизе, Площад Конкорд, Мадлената, площада Vendôme, градината Тюйлери, посещение на музея на парфюмите, където ще научите интересни истории за парфюмите, както и имате възможност да закупите. (Необходимо е ползването на градски транспорт).

2 ден

Закуска. Свободно време или екскурзии по желание: Сутринта – Пешеходна екскурзия Монмартър и Катедралата Сакре Кьор. (Необходимо е ползването на градски транспорт). Следобяд – Посещение на музея Лувър с екскурзовод на български език. (Необходимо е ползването на градски транспорт).Нощувка.

3 ден

Закуска. Свободно време или екскурзии по желание: Сутринта – Двореца Версай с екскурзовод на български език. Свободно време. Нощувка.

4 ден

Закуска. Свободно време или екскрузия по желание: Сутринта- Латинския квартал, Катедралата „Парижката Света Богородица“ , остров Сите и разходка с корабче по река Сена. (Необходимо е ползването на градски транспорт). . Трансфер от хотел до летището в Бове за директен чартърен полет до Варна с авиокомпания Bulgarian Air Charter. Пристiгане в България, летище Варна.


Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая, с включени летищни такси, за резервации до 30.10.2018г.

Дата

Хотел

Човек в двойнастая

Tрети възрастен

Единична стая

Дете 2-11.99 г. в стая с 2 възрастни

29.11 – 02.12

Campanile Bagnolet Paris Est 3*

920

890

1210

820

29.11 – 02.12

Ibis La Defence Centre 3*

960

-

1230

840

29.11 – 02.12

Louis Blanc 3* Superior

980

-

1260

930

29.11 – 02.12

Adagio La Defence Courbrevoie 4*

1020

960

1280

980

  
Резервации:

Депозит 350 лв при резервация
Доплащане 31 дни преди датата на пътуване

Условия за анулации:
до 60 дни преди датата на полета: 100 лв
от 60 до 31 дни: 350 лв
от 30 до 1 ден преди датата на пътуване: цялата дължима сумa.
 
Полетно разписание: Превозвач: Bulgarian Air Charter
Варна – Бове / Париж : 08:00 – 10:40
Бове / Париж – Варна: 15:00– 19:40
 
1. Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма
2. Туроператорът предлага Застраховка Отмяна на пътуване при ЗАД Алианц – България, бул. Княз Дондуков №59, 1504 гр. София, представителство 307 София ООД.
3. Туроператорът е със сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ чрез застрахователен договор 13061710000224 при ЗД ЛЕВ ИНС АД със седалище гр. София, улица Цар Борис III, 136 В. Застрахователният договор е със срок от 08.09.2017 г. до 07.09.2018 г. Договора е с лимит на отговорност 1 400 000 (един милион и четиристотин хиляди лева).
 
Забележки:
-Минимален брой за провеждане на пътуването 100 човека.
-Туроператорът си запазва правото да прави промени в програмата.
-Минимален брой туристи за провеждане на допълнителните екскурзии – 20.
-Препоръчва се предварителна резервация от България за допълнителните екскурзии по програмата.
-Възможна е промяна на полетното разписание, като клиентите ще бъдат уведомени своевременно.
 
 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ
Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. Екскурзиите се провеждат на български език при минимум 20 туристи. Всички екскурзии могат да се заявяват и заплатят на място. Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.
 
Обзорна обиколка на Париж
Включена в цената

Пешеходна и автобусна обиколка. Разглеждане на основните забележителности в Париж: Триумфалната арка - най- голямата арка в световен мащаб, Шанз-Елизе - един от централните булеварди в Париж, обявен за най- красивият булевард в света. Площад "Трокадеро" и Айфеловата кула - световноизвестния монумент и символ на френската столица, Музеят на инвалидите, мостът „Александър ІІІ“ , Големият дворец „ Большой дворец“ и Малкият дворец „Пти Пале“, площад Конкорд, катедралата „Света Богородица“ (Notre Dame de Paris) - шедьовър на готическата архитектура, Операта „Пале Гарние“.
Цената включва: транспорт и екскурзоводско обслужване на български език
 
Пешеходна екскурзия Монмартър и Катедралата Сакре Кьор (полудневна екскурзия)
45 лева / 23 лева (деца 2 – 11,99г)

Екскурзия до най-посещавания от парижани хълмът Монмартър. Кварталът „Монмартър“ или „кварталът на художниците“ приютява и е дом и до днес на всички известни творци – писатели, художници, от които Пабло Пикасо, Винсент Ван Гог, също така поети и певци. Тук може да се види типичната френска атмосфера сред множеството от кафенета и барове. Обиколката продължава към базиликата „Сакре Кьор“ – бялата базилика. Едно от местата, което кара всички хора да затаят дъх е градината за медитация и фонтанът, откъдето се открива прекрасна панорамна гледка към огромния град и чувството, че Париж е в краката ви е изключително и неповторимо.
 
Триумфалната арка, Шанз Елизе и площадите Конкорд и Вандом
(полудневна екскурзия)

48 лева / 24 лева (деца 2 – 11,99г)
Разходка в Париж и разглеждане на известните забележителности на града в цял свят: Триумфалната Арка, разходка по Шанз Елизе, Площад Конкорд, Мадлената, площада Vendôme, градината Тюйлери, посещение на музея на парфюмите, където ще научите интересни истории за парфюмите, както и ще имате възможност да закупите такива.
 
Посещение на двореца Лувър (полудневна екскурзия)
90 лева / 45 лева (деца 2 – 11,99г)

Разглеждане на основни забележителности в музея "Лувър" - Мона Лиза – Жокондата; Залата Рубенс, където ще могат да се разгледат 24 картини рисувани от Рубенс в периода от 1622г до 1625г, илюстриращи най-важните моменти от живота на Мария Медич; древногръцката скулптура на Афродита или още позната, като Венера Милоска – едно от най- прочутите произведения на древногръцкото скулптурно изкуство; Сватбата в Кана - произведение на Пол Веронезе от 1553г; Коронацията на Наполеон - картина представяща коронясването на Наполеон в катедралата Нотр Дам де Пари в присъствието на папата и всички френски кардинали; Виктоар дьо Самотраки - антична гръцка скулптура, художествени произведения от Енгр и Дьолакроа; Кодът на Хамураби - най- запазеният код със закони от Античността; Клетвата на Хорациите - художествено произведение на Давид, поставило началото на нео класицизма; Салът на Медуза- една от най - известните картини от ХІХ век на френското изкуство и емблема на Романтизма; Непокорният роб - скулптура на Микеланджело от 1505 г., създадена за гробница на папата Юлий ІІ.
 
Двореца Версай (полудневна екскурзия)
150 лева

Обиколката започва с разглеждане на Галерията с историята на замъка, която е въведение към посещението на Версай; покоите на Луи XIV- една панорама на ХVІІ век представяща краля, кралската фамилия, двора и най-големите политически, военни и художествени събития по времето на Краля Слънце; Апартаментите на дъщерите на Луи XIV, Мраморният двор, основан и построен през 1623г., Големите апартаменти, включващи Кралските покои, Огледалната Зала и четирите зали, намиращи се до кралските покои, предназначени за Кралицата и нейните поклонени, Покоите на първородните син и дъщеря на краля, Говорещият музей, имащ за цел да представи победоносната епопея по времето на Наполеон, Galerie des Batailles - построена през 19 век по нареждането на крал Луи Филин, имаща за цел да представи исторически военни картини, изобразяващи славата и величието на френската войска и победите извоювани от френските крале.
 
Латинския квартал и катедралата „Парижката св. Богородица“
85 лева /45 лева (деца 2-11,99г.)

Разглеждане на Латинския квартал.Посещение на известаната готическа катедрала“Парижката Света Богородица“. Ще се разходите из красотите на квартала Сите и ще разгледате известните забележителности Парижкия университет Сорбоната ,квартала Сен-Жермен, църквата „Сен-Жермен-де-Пре”, легендарните кафенета „Ле Дьо Маго” и „Кафе де Флор”, в които се е събирала световната бохема от началото на ХХ век, църквата „Сен-Сюлпис”, Одеона, Люксембургската градина, църквата „Сент-Етиен-дю-Мон”, площада на Сорбоната.
Разходка с корабче по река Сена. Разходката продължава един час. Билет за корабче е включен в цената на екскурзията.
 



13/09
вижте още
  • Самолетен билет Варна – Париж/Бове – Варна с директен чартърен полет на BAC;
  • Летищни такси;
  • Регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж;
  • 3 нощувки на база закускa в избраният хотел;
  • Трансфер летище – хотел – летище;
  • Обзорна обиколка на Париж с местен лицензиран екскурзовод на български език;
  • Трансфер летище – хотел – летище;
  • Медицинска застраховка “Асистънс“ с покритие 10 000 евро в ДЗИ;
  • Представител от България по време на пътуването.
  • Полудневна екскурзия Монмартър и Катедралата Сакре Кьор – 45 лв. за възрастен / 23 лв. за дете;
  • Пешеходна екскурзия Триумфалната арка, Шанз Елизе и площадите Конкорд и Вандом– 48 лв. за възрастен / 24 лв. за дете;
  • Полудневна екскурзия посещение на двореца Лувър – 90 лв. за възрастен / 45 лв. за дете (в цената е включен вход за музея);
  • Полудневна екскурзия на Латинския квартал и катедралата „Парижката св. Богородица“ – 85 лв. за възрастен / 45 лв. за дете ( в цената е включена разходка с корабче по река Сена);
  • Посещение на двореца Версай – 150 лв. ( с включен транспорт и входна такса за двореца.) Посещение на градините е срещу доплащане от 12 евро на турист;
  • Лични разходи.
Етикети
екскурзии от варна ,самолетни програми от варна ,варна париж ,екскурзия до париж от варна ,самолетна екскурзия до париж от варна ,оферти от варна до париж ,варна париж оферти ,коледни базари париж от варна ,париж ,франция ,екскурзия до франция ,екскурзия франция ,екскурзии франция ,екскурзия до париж ,екскурзии париж ,екскурзия париж ,коледни базари в париж ,коледни базари ,коледни базари шанз елизе ,коледни базари 2018 ,оферти за коледни базари ,оферти коледни базари 2018 ,коледни базари в франция ,коледни базари 2018 в франция ,предколедни предложения ,екскурзии за коледни базари ,предколедни екскурзии ,предколедна екскурзия париж ,монмартър ,катедралата сакре кьор ,триумфалната арка ,шанз елизе ,площад конкорд ,площад вандо ,лувър ,латинския квартал ,парижката св. богородица ,версай ,оферти за екскурзии ,оферти за екскурзии франция ,оферти за екскурзии париж ,оферти франция ,оферти париж ,хубави оферти ,супер оферта ,топ оферти ,топ оферти за коледни базари ,оферти коледни базари ,самолетни екскурзия ,екскурзии със самолет ,екскурзия със самолет до франция ,самолетна екскурзия париж ,интересни предложения за коледни базари ,ekskurziq do franciq ,ekskurzia do francia ,ekskurzia francia ,ekskurziq franciq ,ekskurziq do parij ,ekskurzia parij ,ekskurizia parij ,parij ,parij ,franciq ,francia ,france ,samoletni ekskurzii ,ekskurzii sus samolet ,samoletna ekskurziq do parij ,samoletna ekskurzia parij ,oferti za ekskurzii ,oferti parij ,oferti francia ,oferti za ekskurzii parij ,oferti za ekskurzii franciq ,oferti za ekskurzii francia ,koledni bazari v franciq ,koledni bazari v francia ,koledni bazari 2018 ,koledni bazari ,koledni bazari v parij ,koledni bazari parij ,oferti za koledni bazari ,oferti koledni bazari ,top oferti ,super oferta ,hubavi oferti ,top oferti za koledni bazari ,top oferti koledni bazari ,predlojeniq za koledni bazari ,ekskurzii za koledni bazari ,interesni ekskurzii ,interesni predlojeniq ,aloha travel
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах