Вашата оценка

Нова година 2020 в Шри Ланка. Отстъпки от пакетната цена за ранни записвания до 30.09.2019

Оферта № Е1282

9 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
София - Коломбо - Чалау - Канди - Веянгода
Цена от: 1730.00 €
С включена в цената новогодишна гала вечеря



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Шри Ланка


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден София-Доха-Коломбо

Сборен пункт на летище София. Полет за Доха в 12.25 часа. Кацане в Доха в 18.15 часа. Полет от Доха за Коломбо в 19.30 часа.

2 ден Шри Ланка

Кацане на летището в Коломбо в 02.55 часа. Трансфер до хотела (около час и половина). Настаняване в хотел Anantаya Resort & Spa 4. Закуска. Свободно време за почивка. Вечеря. Нощувка.

3 ден Чилау

След закуска свободно време за почивка и плаж. Вечеря. Нощувка.

4 ден Чилау

Закуска. Свободно време за плаж, развлечения и подготовка за празничната новогодишна вечеря. Новогодишно празненство. Нощувка.

5 ден Чилау

След закуска свободно време за почивка и плаж. Вечеря. Нощувка.

6 ден Чилау – Канди

Закуска. Отпътуване за Канди (около 3.30 часа) — вторият по големина град в Шри Ланка, който в продължение на два века е бил столица на острова до превземането му от британците през 1815 г. Разглеждане на храма, където се съхраняват свещенните зъби на Буда. Настаняване в хотел Royal Kandyan 4*. Вечеря.

7 ден Канди — Перадения — Пинавала — Веянгода

Закуска. Освобождаване на хотела и разглеждане на Кралската Ботаническа градина, Перадения. Разположена на площ от 147 акра, градината е създадена през 1374 година като градина за удоволствия на кралете на Гампола и Канди. В момента тук могат да се видят повече от 5000 вида дървета и растения, както и някои изключително редки видове на тропическата флора. Градината на подправките и градината на орхидеите са сред най-предпочитаните за туристите, както и 5те палмови авенюта, сред които Royal Palm Avenue, засадено през 1905 година с кокосови палми от Сейшелските острови. Отпътуване за Веянгода като по пътя ще разглеждаме известния приют на слонове Пинавала. Създаден през 1975 година като приют за изоставени и ранени слончета, днес приюта е като едно голямо семейство и броя на слоновете надвишава 40. Това незабравимо преживяване не може да бъде пропуснато! Най- подходящото време за посещение са часовете, когато слоновете се хранят или се къпят в близката река. Пристигане във Веянгода. Настаняване в хотел The Covanro 4*. Вечеря. Нощувка.

8 ден Коломбо-Доха

Закуска. Свободно време до обяд. Следобяд ни предстои разглеждането на столицата на острова – търговските и резидентски части на града, Крепостта, била някога британски административен център и военен гарнизон, Крайбрежната улица, пазарите, където ще видим индуски храм и холандска църква, датираща от 1749 година, както и площада на Независимостта. Свободно време за шопинг. Вечеря. Трансфер до летище. Полет за Доха в 02.45 часа на 05 януари.

9 ден Доха-София

Кацане на летище в Доха в 05.50 часа. Полет от Доха за София в 06.55 часа. Кацане на летище София с невероятни спомени от Шри Ланка в 11.25 часа.


ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА НОВА ГОДИНА В ШРИ ЛАНКА
Дата Човек
двойна стая
Единична
стая
Доп.легло възрастен Доп. легло дете Дете без доп. легло
28.12.2019 € 1 730 € 2 090  € 1 730 € 1 560 € 1 390 
 
€100 отстъпка за ранни записвания до 30.09.2019

Начин на плащане:
Депозит в размер на 50% от сумата;
Доплащане до 45 дни преди заминаването.

Хотели

4* Anantaya Resort & Spa - Чилау
4* Royal Kandyan - Канди
4* The Covanro - Веянгода

Допълнителни екскурзии
Посещение на храма Зъбът на Буда
Включен в цената

Тук се съхранява една от най-почитаните будистки реликви — зъбът на Буда, за който легендата гласи, че бил спасен от погребалната клада в Индия през 543 г. пр. н.е., а след това внесен тайно в Шри Ланка през 4-ти век след Христа, в косите на една принцеса. Който притежавал зъба, имал и божественото право да владее тази земя.
 
Посещение на Кралската ботаническа градина
Включен в цената

Първоначално е създадена като градина за отдих от цар Синхала и разширена от британците. Покрива площ от 147 акра и е прекрасна за разходки с обширните и добре поддържани зелени площи, павилиони, осмоъгълна зимна градина, място за отглеждане на папрати, гигантска Яванова смокиня и множество цветни лехи. Най-голямата атракция е Къщата на орхидеите.
 
Сититур на Коломбо
Включен в цената

Разглеждане на столицата на Шри Ланка – търговските и резидентски части на града, Крепостта, някога британски административен център и военен гарнизон, Крайбрежната улица, пазарите, където ще видим индуски храм и холандса църква, датираща от 1749 година, както и площада на Независимостта.

Необходими документи и условия на записване:
Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването;

*Забележка: 
— Цената е калкулирана при курс на долара 1.65 лв за 1 щатски долар. При промяна на обменния курс с повече от 3% туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена. Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи (гориво), летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи. Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. 
— Цената е валидна при минимум 20 души.


37/06
вижте още
  • Двупосочен самолетен билет София — Доха — Коломбо — Доха — София
  • Летищни такси – (към април 2019)
  • Всички трансфери летище - хотел - летище
  • 5 нощувки със закуска и вечеря в Чилау
  • 1 нощувка със закуска и вечеря в Канди
  • 1 нощувка със закуска и вечеря в Веянгода
  • 1 вечеря преди полета в местен ресторант
  • Екскурзоводска програма по така посочения маршрут
  • Входни такси за посещаваните обекти
  • Новогодишна вечеря
  • Медицинска застраховка за целия престой
  • Представител на туроператора по време на пътуването
  • Виза за Шри Ланка – 35 евро (заплаща се задължително)
  • Допълнителните екскурзии
  • Бакшиш за шофьор и екскурзовод
Етикети
почивка в шри ланка ,нова година 2020 ,самолетни програми нова година ,нова година със самолет ,новогодишни предложения ,екзотична нова година ,нова година екзотични дестинации ,нова година 2020 шри ланка ,екскурзия за нова година в шри ланка ,оферти нова година 2020 ,оферти нова година шри ланка ,нова година на остров ,нова година на екзотичен остров ,различна нива година ,екзотична нова година ,шри ланка ,екскурзия до шри ланка ,екзотични пътувания ,екзотични дестинации ,екзотика ,почивка на екзотичен остров ,почивка в шри ланка ,чилау ,канди ,перадения ,пинавала ,веянгода ,коломбо ,nova godina 2020 ,oferti nova godina 2020 ,novodishni predlojenia ,ekzotichna nova godina ,nova godina ekzotichni destinacii ,nowa godina 2020 shri lanka ,ekskurzia za nova godina v shri lanka ,pochivka za nova godina v shri lanka ,oferti nova godina shri lanka ,nova godina na ostrov ,nova godina na ekzotichen ostrov ,razlichna nova godina ,ekzotichna nova godina ,ekskurzia do shri lanka ,ekzotichi patuvania ,ekzotichni destinacii ,pochivka na ekzotichen ostrov ,ekzotichni pochivki 2019 ,ekzotichno patuvane ,pochivka na ekzotichen ostrov ,pochivka v shri lanka ,samoletni programi za nova godina ,nova godina sas samolet ,aloha travel
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах