Вашата оценка

Нова година в Александруполис - хотел "Ramada Plaza Thraki" 5* с включена празнична Новогодишна вечеря с музика на живо и DJ! Включен PCR тест! Ранни записвания до 19.11.2020 г.!

Оферта № Е1343

3 дни / 2 нощувки

Вид транспорт: Автобусни
София – Александруполис – Ксанти – Кавала – Александруполис – София
Цена от: 435.00 лв
Нова година в Гърция 2021



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Гърция


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден София - Александруполис - 500 km

Отпътуване от София в 7.30 ч. от площад "Александър Невски", 7.40 ч. - бензиностанция "OMV" (жк. Младост, Окръжна болница), 8.10 ч. - Ихтиман (мотел "Ихтиман"), 8.40 ч. - Пазарджик (бензиностанция "Shell"), 9.30 ч. - Пловдив (бензиностанция "OMV" до хотел Санкт Петербург), Хасково - 11.00 ч. по маршрут Свиленград - Александруполис. Пристигане следобед. Настаняване. Кратка пешеходна разходка в центъра на града: Фарът, построен през 1880 г.; Пристанището; крайбрежната улица; старата част на града - плетеница от тесни улички с множество китни работилници, магазини за сувенири, ресторанти и кафенета. Свободно време. Нощувка.

2 ден Александруполис - Ксанти - Кавала - Александруполис - 310 km

Закуска. Свободно време с възможност за ползване на СПА центъра на хотела или по желание и предварителна заявка: целодневна екскурзия до Ксанти и Кавала - отпътуване за Ксанти за пешеходна разходка в старата градска част - Музеят на фолклора, Митрополията, Кметството, църквата "Св. Продромос", площад "Антика" с множество сладкарници за традиционни гръцки сладкиши. Свободно време. Отпътуване за Кавала. Пешеходна разходка: църквата "Св. Богородица", Пристанището; родната къща на Али Паша, който провежда значими реформи в Османската империя през 19 век; Акведуктът - построен по заповед на Сюлейман Великолепни през 1550 г.; Крепостта от 16 век, построена от турците на хълма Панагия и станала символ на града. Свободно време за разходка и обяд. Връщане в хотела привечер. Вечерта ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ с DJ! Нощувка.

3 ден Александруполис - София - 460 km

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Закуска. 11:00 ч. - отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.


ЦЕНИ
На човек в двойна стая: 499 лв.
Намаление за допълнително легло в двойна стая за 1-во дете от 2 до 13,99 г.: - 350 лв.
Намаление за допълнително легло в двойна стая за 2-ро дете от 2 до 13,99 г.: - 250 лв.
Намаление за допълнително легло в двойна стая за 3-ти възрастен: - 120 лв.
Доплащане за единична стая: + 165 лв.

ОТСТЪПКИ
Ученици и студенти - 10.00 лв.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ
30% депозит при резервация;
доплащане - до 20 дни преди отпътуване 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
1 вечеря (без включени напитки) на блок маса (на 30.12) в ресторанта на хотел "Ramada Plaza Thraki" 5* - при минимум 10 туристи - 44.00 лв.
Целодневна екскурзия до Ксанти и Кавала - при минимум 16 туристи - 36.00 лв.
Ползване на двойна седалка от един турист - 100 лв.

НАСТАНЯВАНЕ

Хотел "Ramada Palace Thraki" 5* 

Местоположение: в западната част на Александруполис, на 4 км от центъра на града.

В хотела: частен плаж с ивица от 300 м., ресторант, бар, кафене, 2 басейна, бизнес център, зала с телевизор, сувенирен магазин, детска площадка, паркинг, безплатен интернет, rent-a-car услуги, обмяна на валута, рум сървис.

В стаите: климатик, телевизор, сейф, интернет, самостоятелен санитарен възел.


ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с достигане на минимален брой туристи и с предварителни резервации.
В Гърция са валидни следните отстъпки от входните такси при посещение на музеи и археологически обекти: деца до 18 г. – безплатно (след показване на документ за самоличност); лица над 65 г. – 50 % намаление от стойността на входната такса (след показване на документ за самоличност); студенти, притежаващи международни студентски карти ISIC – безплатно (след показване на картата).
Часово време: България - 12 ч.; Гърция - 12 ч.
Екскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи.
Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!

МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

Пътуването се провежда при минимум 24 записани туристи.


43/10
вижте още
  • Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар);
  • 2 нощувки със закуски на блок маса в хотел "Ramada Plaza Thraki" 5* в Александруполис (Superior стая);
  • Новогодишна вечеря на блок маса с DJ в ресторанта на хотел "Ramada Plaza Thraki" 5* (вечерята започва 21:30 ч.);
  • НЕОГРАНИЧЕНА консумация на алкохолни (водка, уиски, джин, червено и бяло вино, бира, узо) и безалкохолни напитки и вода по време на новогодишната вечеря;
  • Безплатно ползване на фитнес център, вътрешен басейн, сауна и парна баня в спа центъра на хотел "Ramada Plaza Thraki" 5* (САМО за туристи над 16 г.) - съществува възможност СПА центровете на хотелите в Гърция да се затворени към датата на настаняването, поради мерки свързани с Covid 19!;
  • Кратка пешеходна разходка в Александруполис;
  • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Евроинс АД";
  • Водач от България.
  • PCR тест или всякакъв друг вид тест в случай, че към датата на пътуването гръцките власти изискват задължителен такъв и попълване на онлайн декларация с QR код!
  • Такса престой в Гърция (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!): 4.00 EUR на стая на нощувка в хотел 5*;
  • Целодневна екскурзия до Ксанти и Кавала;
  • 1 вечеря на блок маса (на 30.12) в ресторанта на хотел "Ramada Plaza Thraki" 5*;
  • Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание, градски транспорт;
  • Разходи от личен характер;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!);
  • За лица над 65 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия.
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах