Вашата оценка

Екскурзия до Копенхаген, Берлин, Потсдам, Варшава STOP SALE

Оферта № Е1425

7 дни / 6 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
МАЛМЬО – КОПЕНХАГЕН – ЛЮБЕК – ХАМБУРГ– БЕРЛИН – ПОТСДАМ – ВАРШАВА – КРАКОВ
Цена от: 1095.00 лв
Екскурзии 2018



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Германия


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден

14.05ч. Отпътуване от летище София/Терминал 1/ за Копенхаген/по желание трансфер до София за туристите от Пловдив и Хасково/. 15.50ч.- Пристигане в Копенхаген. Отпътуване за Малмьо по шестнадесеткилометровия мост над протока Йоресунд. Разходка в централната част на града, наречен “перлата на Швеция“- малкия площад “Лила торг”, катедралата “Свети Петър”, площад “Сторторгет”. Нощувка.

2 ден

Закуска. Отпътуване с ферибот за замъка “Кронборг”/ известен като Замъка на Хамлет, един от най-красивите ренесансови замъци в северната част на Европа/ .Отпътуване и разглеждане на Копенхаген- статуите на Ханс Кристиан Андерсен и Малката Русалка, Площада на кметството, градините “Тиволи”, най-дългата пешеходна улица в света “Строгет”, фонтана “Гефион”, кралския дворец “Амалиенборг”, двореца “Кристиансборг”. Нощувка.

3 ден

Закуска. Отпътуване и разглеждане на Любек: един от красивите немски градове, разположен на Балтийско море, пристанище в северната част на Германия, столица на Ханзейската лига. Разхождате се из Стария град, който е под закрилата на Юнеско, покрай каналите и сданията с червени тухли и никога не предполагате, че той е бил разрушен по време на Втората световна война, защото е идеално възстановен. Преминавате през портата Холстентор, църквата Мариенкирхе, старите хамбари, Музеят на викингите и сядате да опитате марципановите изкушения в града, защото любекци са установили, че са откриватели на марципана. Отпътуване за втория по големина град в Германия- Хамбург, най-важно пристанище, разположен на реката Елба, там, където тя се влива в Северно море. Туристическа програма- Биненалстер, Площада на Кметството, Алстераркаден, църквата “Св. Михаил”, квартала „Сан Паули”, ул. „Репербан”, Шпайхерщад – квартала на складовете и пристанището, Аусенаустер или Елбшосе. Нощувка.

4 ден

Закуска. Разглеждане на Берлин. Панорамната и пешеходна обиколка на космополитната германска столица ще започне от Чекпойнт Чарли към Александърплац с гигантската Телевизионна кула с височина 368 м и Часовника показващ времето навсякъде по света, Кметството. Разходката по една от най-представителните улици „Унтер ден линден“ е разходка из германската история. От двете страни са разположени Катедралата, Арсенала, Операта,Старата библиотека, Университета Хумболд, Новата стражева, паметници на генерали и корфюрсти. Ще достигнем до един от най-красивите площади “Жендарменмаркет“ и до „Потсдамерплац-един архитектурен паметник от бъдещето. През правителствения квартал ще достигнем до грандиозната сграда на Райхстага и до един от символине на Берлин- Бранденбургската врата. Нощувка.

5 ден

Закуска. Отпътуване за Потсдам. Потсдам изживява истински разцвет по време на управлението на Фридрих Велики, останал в историята като олицетворение на цяла епоха, като голям държавник, философ и градостроител. Тук той започва строежа на своя лятна резиденция, където "Без грижи", /така се превежда от френски Сан Суси/ да отдъхва от държавни дела. Парководворцовият ансамбъл е в пищния стил рококо. Отпътуване за Варшава. Нощувка.

6 ден

Закуска. Разглеждане на Варшава: столицата на Република Полша, един необикновено красив град, осеян с крепостни стени, реставрирани къщи , статуята на Русалката-един от символите , въоръжена с меч и щит, за да може да охранява града и хората му, Кралският замък-официалната резиденция на полския монарх, разположена на входа на Стария град, църквата „Успение на Света Богородица и Свети Йосиф“ със големия зелен глобус, представляващ земното кълбо, най-високата сграда на столицата- Двореца на културата и науките. Ще си отдъхнем в парка „Лаеженки“, а около нас ще се разхождат и плуват патици, лебеди и пауни, ще хапнем „бигос“ - националното полско ястие с няколко вида месо и кисело зеле, „мазурек“-вкусен десерт в техните известни кафенета в съпровод с музика на Шопен. Отпътуване за Краков: някогашната полска столица, която днес Ви кара да се чувствате като главен герой от известна приказка, заобиколен от най-цветните декори, които не бихте могли да си представите. Затова за Краков няма сезон за посещения- винаги е цветно, уютно и приказно. Тръгвайки от главния площад“Ринек“, откъдето тръгват 12 улици на града се чувствате като истинска звезда, спирате пред Катедралата“Дева Мария“, построена в готически стил, а влезете ли в нея и се приближите до олтара, ще видите 200 фигури, представляващи сцени от живота на Богородица.В самата 70 метрова Градска кула се помещава театъра, кафето и мястото на срещи на културните полски дейци. Флорианската порта, която е била главния вход на града ще Ви впечатли със своя облик . Няма да пропуснем и замъка „Вавел“- резиденция на някогашните полски крале. Нощувка.

7 ден

Закуска.Свободно време в Краков. 13:00ч.- Отпътуване за Братислава. 21.50ч.- Отпътуване от Братислава за София.


 
Дата

Възрастен в двойна/ тройна стая лв

Възрастен в единична стая

лв

Дете до 12 г. с двама възрастни

лв

30.08.2018г.

1095лв.

1595лв.

1045лв.


Отстъпка от цената при записване до 29.06.2018 или до изчерпване на промоционалните места: 70лв.


Начин на плащане:
  • 50% депозит при резервация;
  • доплащане - до 20 дни преди отпътуване.

Замъка „Кронборг“, двореца „Сан Суси“ и трансфера до летище София и обратно се заявяват и заплащат предварително, при записване за екскурзията и се провеждат при минимум 20 туристи*

Турове:
Разглеждане на замъка “Кронборг“ - ДАНИЯ, Замъка Кронборг
Цена за възрастен: 69.00 BGN
Цена за дете: 69.00 BGN

Замъка “Кронборг“, известен като Замъка на Хамлет, е един от най-красивите и ренесансови замъци в северна Европа. Заобиколен е целият с ров, пълен с вода, извисяващ се над град Хелсингьор. Ще посетим замъка, залите, прекрасния параклис, където се осъществява мечтата на младоженците за сватбените церемонии, пищната рицарска зала и случайно може да попадем и на спектакъл на Хамлет.
Цената включва: екскурзоводски услуги на български език, пешеходна разходка, трансфер до забележителностите
Цената не включва: Разходи от личен характер
 
Разглеждане на двореца Сан Суси - ГЕРМАНИЯ, Потсдам
Цена за възрастен: 69.00 BGN
Цена за дете: 69.00 BGN

Сан Суси- Потсдам изживява истински разцвет по време на управлението на Фридрих Велики, останал в историята като олицетворение на цяла епоха, като голям държавник, философ и градостроител. Тук  той започва строежа на своя лятна резиденция, където "Без грижи", /така се превежда от френски Сан Суси/ да отдъхва от държавни дела. Парководворцовият ансамбъл е в пищния стил рококо.
Цената включва: Транспорт, Входна такса, Слушалки, Резервация
Цената не включва: Екскурзовод, Разходи от личен характер


Необходими документи:
-  лична карта или задграничен паспорт, валидни минимум 6 месеца след датата на завръщане от екскурзията.
* за деца под 18 години – нотариално заверено пълномощно от единия или двамата родители.
 


47/05
 
вижте още
  • 6 нощувки със закуски в хотели;
  • Самолетен билет София-Копенхаген с включени летищни такси и багаж до 10кг. с максимални р-ри 55см.Х 40см.Х 23см.;
  • Самолетен билет Братислава-София с включени летищни такси и багаж до 10кг. с максимални р-ри 55см.Х 40см.Х 23см.;
  • Автобусен транспорт по програмата;
  • Туристическо обслужване на български език по време на екскурзията;
  • Медицинска застраховка;
  • Входните такси на посещаваните туристически обекти;
  • Замъка „Кронборг“/ транспорт, резервация и входна такса/- 35 евро;
  • двореца „Сан Суси“/транспорт, входна такса и слушалки/- 35 евро;
  • Трансфер до летище София и обратно за туристите от Пловдив и Хасково/- 50лв.
  • Регистриран багаж до 20кг.– 160 лева;
Етикети
малмьо ,копенхаген ,любек ,хамбург ,берлин ,потсдам ,варшава ,краков ,германия ,полша ,дания ,швеция ,екскурзия германия ,екскурзия полша ,екскурзия холандия ,екскурзия дания ,екскурзия швеция ,обиколни екскурзии 2018 ,програми лято 2018 ,оферти за екскурзия до берлин ,оферти за екскурзия до хамбург ,оферти за екскурзия до потсдам ,оферти за екскурзия до варшава ,оферти за екскурзия до краков ,оферти за екскурзия до копенхаген ,оферти за екскурзия до малмьо ,екскурзия берлин самолет ,екскурзия до берлин ,екскурзии берлин ,обиколни екскурзии европа ,екскурзии в европа ,самолетни порграми 2018 ,обиколна екскурзия европа ,екскурзии 2018 ,оферти европа ,ekskurziq 2018 ,ekskurziq germania ,ekskurziq polsha ,ekskurziq dania ,ekskurziq shveitzaria ,obikolna ekskurziq dania ,obikolna ekskurziq holandia ,obikolna ekskurziq germania ,obikolna ekskurziq shveitzaria ,obikolna ekskurzia europa ,obikona ekskurzia evropa ,ekskurzii evropa ,oferti ekskurziq berlin ,ekskurziq briuksel samolet ,ekskurzia briuksel samolet ,liato 2018 ,kopenhagen ,berlin ,potsdam ,hamburg ,malmo ,aloha travel ,промоции ,самолетни програми промоции ,супер оферта европа ,promocii ,samoletni programi promocii ,super oferta evropa
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах