Вашата оценка

ЕКСКУРЗИЯ РИМ, САН ДЖИМИНЯНО, ВЕНЕЦИЯ, ФЛОРЕНЦИЯ И САН МАРИНО 17.09.2018

Оферта № Е1435

7 дни / 6 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
ВЕНЕЦИЯ –САН МАРИНО- ПИЗА- ФЛОРЕНЦИЯ – САН ДЖИМИНЯНО- СИЕНА- РИМ – ВАТИКАНА
Цена от: 995.00 лв
Септемврийски празници в Италия



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Италия


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден

Отпътуване в 11.15ч.от летище София за Венеция /по желание трансфер до летище София за туристите от Хасково и Пловдив/. 12.15ч.- Пристигане във Венеция. Разглеждане отвън на площада и базилика “Сан Марко”, Прокурациите, Двореца на Дожите, Моста на въздишките, моста “Риалто”, Канале Гранде. Нощувка.

2 ден

Закуска. Посещение на най-старата република Сан Марино: площад “ Либерта” със Статуята на свободата, “Палацо Говерно”, базиликата“Сан Марино“. Отпътуване и разглеждане на Пиза: Площада на чудесата, Баптистерия и Наклонената кула. Отпътуване за Монтекатини Терме. Нощувка.

3 ден

Закуска. Разглеждане „люлката на Ренесанса”- Флоренция: църквата “Санта Кроче”, “Понте Векио”, площад „Синьория” с "Палацо Векио” и Лоджия дей Ланци, Къщата на Данте, пиаца "Сан Джовани” с Баптистерията и „Вратата на рая”, пиаца "Дуомо” с катедралата “Санта Мария дел Фиоре” и Камбанарията на Джото. По желание посещение на галерия „Уфици“. Нощувка.

4 ден

Закуска. Отпътуване и разглеждане на Сан Джиминяно / известен в света със своите високи кули, затова го наричат още Манхатън на Средновековието/- Катедралата“Палацо дел Пополо“, църквата“Свети Августин“. Отпътуване и разглеждане на Сиена – пиаца “Дел Кампо”, “Палацо Публико” и Катедралата. Отпътуване за Рим. Нощувка.

5 ден

Закуска.Пешеходна туристическа обиколка на Рим с екскурзовод на български език "Античен Рим": Римските и Императорските форуми, Колизеума /отвън/, Арката на Константин, площад "Капитолия", площад „Венеция”, посещение на Пантеона. Следобяд "Бароков Рим“: площад ”Навона”, Виа дел Корсо, фонтана ди Треви, площад “Испания”. Нощувка.

6 ден

Закуска. Разглеждане на Ватикана –център на христианството и най-малката държава в света. Посещение на базилика и площад "Свети Петър”. По желание посещение на Ватиканските музеи и Сикстинската капела. Нощувка.

7 ден

Закуска. Трансфер до летището. 14.35ч.- Отпътуване от Рим за София. 17.35ч.- Пристигане в София. По желание трансфер с автобус за туристите от Пловдив и Хасково.


Възрастен в двойна/ тройна стая Възрастен в единична стая Дете до 12 г. с двама възрастни
995лв. 1395лв. 945лв.
 

*Посещението на Ватиканските музеи, галерия «Уфици» и трансфера до София се заявява и заплащат предварително, при записване за екскурзията и се провеждат при минимум - 20 туриста*.



47/06
вижте още
  • Самолетен билет София- Венеция с включена летищна такса и ръчен багаж до 10кг. с максимални р-ри 55см Х 40см Х 20 см.;
  • Самолетен билет Рим- София с включени летищни такси и ръчен багаж до 10кг. с максимални р-ри 55см Х 40см Х 20 см.;
  • 6 нощувки със закуски в хотели 3 и 4 звезди;
  • Автобусен транспорт по програмата;
  • Туристическо обслужване на български език по време на екскурзията.
  • Медицинска застраховка.
  • Входните такси на посещаваните туристически обекти.
  • Ватиканските музеи /резервация, екскурзовод и входна такса/ – 40 евро, за ученици – 30 евро*; • галерия Уфици /резервация, екскурзовод и входна такса/ – 35 евро *;
  • Трансфер с автобус до летище София и обратно за туристите от Пловдив и Хасково- 50лв;
  • Регистриран багаж до 20кг. + 1бр. малък ръчен багаж– 140лева;
  • Корабче до Венеция и обратно– 20 евро;
  • Билети за транспорт/метро и слушалки около 20 евро;
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах