Вашата оценка

Коледа в Прага, 22-26 декември, самолетна програма. Местата са изчерпани!

Оферта № Е1457

5 дни / 4 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
София - Прага - София
Цена от: 729.00 лв
Богата екскурзионна програма в Прага - 2 пешеходни разходки включени в цената



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Чехия


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден

Отпътуване от София с редовен полет на а/к България Еър от Терминал 2 в 14:35 ч. Пристигане в Прага в 15:35 ч. Посрещане от представителя та туроператора. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел Prague centre Plaza 3*+, централно разположен в историческата част на Прага. Пешеходна разходка до Вацлавския площад - сърцето на Новия град със сградата на Националния музей и статуята на Св.Венцеслав, на на който се намира един от най-големите базари на Прага. Всеки ден от 10 до 22 ч. може да се намерят дървени играчки, стъклени украшения, коледни декорации и да се опита традиционна чешка храна: печено свинско, наденички, чешки кифлички, бира, медовина, греяно вино и др. Свободно време. Нощувка. По желание: Резервация за вечеря в традиционен чешки ресторант “U grafu”, на пешеходно разстояние от хотела.

2 ден

Закуска. Свободен ден. Нощувка. По желание: целодневна автобусна екскурзия „Коледните базари на Дрезден” при минимум 15 туристи. Цена - 89 лв на турист/69 лв дете до 12 г. Отпътуване от Прага до Дрезден /около 2 часа/. Пристигане в Дрезден - бароковият град на брега на Елба. Пешеходна обиколка на Стария град - Цвингер, Стария Кралски дворец, Женската църква, Стария площад, Стената на Славата на Саксония. Посещение на уникалния и най- стар Коледен базар на Германия, който през 2019 г. ще се проведе за 585 път на Стария площад. На базара може да се опитат местни коледни специалитети, включително и коледния сладкиш striezel. Допълнителна атракция е дървената арка - символ на базара, украсена с типични фигурки и декоративни свещи. Любителите на шопинга могат да се възползват и от последните коледни намаления Свободно време. Отпътуване за Прага в 16:00 ч. Връщане в Прага - около 18:00 ч.

3 ден

Закуска. Пешеходна екскурзия „Коледните базари и забележителностите на Мала Страна и Стария град” с местен екскурзовод на български език / продължителност 3,5-4 часа/. По време на екскурзията ще видите: Храдчани и Мала страна: площад Храдчани с Коледния базар, Пражката крепост с Коледния базар в четвърти двор, Малостранския площад с Коледния базар, църквата Дева Мария Победителка със статуетката на Детето на Исус, стената на Джон Ленън, районът Кампа с традиционните кулинарни базари, Карлов мост, Народният театър, Мариански площад с новото Кметство и Библиотеката, уличките на Стария град и Плодовия пазар, Ректората на Карлов университет и Ставовски театър, Прашна брана, Обецни дум, площада на Републиката с Коледния базар, улица Дълга и Староместския площад с най- големият коледен базар на Чехия, намерил място сред 10-те най-красиви коледни базари в света, с Коледната елха, украсена традиционно в червено, бяло, зелено и златно. Необходимо е ползване на градски транспорт. Свободно време. Нощувка. По желание: Коледна вечеря в ресторанта на хотела с традиционни чешки ястия /тристепенно меню/. Необходима е предварителна резервация от България. При минимум 10 туристи. Цена - 59 лв на турист. Менюто включва: рибена супа, шаран или пилешко филе - по избор с картофена салата и руска салата, ябълков пай. Включени напитки: 1 чаша бира, вино, безалкохолно - по избор и кафе или чай.

4 ден

Закуска. Честита Коледа! Закуска. Свободен ден. Нощувка. По желание: еднодневна екскурзия в Карлови вари с включена дегустация на парче торта в 5* хотел Пуп и екскурзовод на български език. Пешеходна разходка в празнично украсения курорт: хотел Термал, парка Сметана с Коледния базар, парка на Дворжак и изящните колонади, които свързват отделните извори, хотел Пуп 5*. Дегустация на парче торта с топла напитка /кафе, чай/ в сладкарницата на Пуп. Продължителност на екскурзията - 7,5 часа. Цена - 99 лв на записан турист/79 лв дете до 12 г. при минимум 15 записани туристи. 26 декември - вторник. Закуска. Трансфер до летище. 12:10 ч - излитане за София, пристигане в 15:00 ч. в София на Терминал 2.


Цени:
На човек в двойна стая: 729 лв.
Единична стая - стандарт: 919 лв.
Дете (2-12г.) настанен в двойна стая с двама възрастни: 549 лв.
 
Часове на полетите:
  • 22 декември София – Прага 14:35 - 15:35 от Терминал 2
  • 26 декември Прага – София 12:10 - 15:00 на Терминал 2

Условия за записване: Депозит от 400 лв при записване, доплащане - 14 дни преди отпътуване.

Програмата се провежда при минимум 26 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 14 дни преди датата на отпътуване.

 

Условия за анулация:

В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора за организираното пътуване от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:

  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от третия ден, следващ записването до 14 дни преди датата на пътуване дължи неустойка в размер на депозита.
  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 14 до 7 дни преди датата на пътуването - му се възстановяват 10% от общата стойност на пътуването.
  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването 7 дни преди пътуването, не му се възстановяват никакви суми.

 

Цена на трамваен билет - 0,80 евро/24 крони

Внимание: Допълнителните екскурзии и вечерите по желание се заявяват при записване и заплащат най-късно 14 дни преди отпътуване. Тяхната организация е свързана с предварителни резервации по време на коледните празници и е необходимо да се резервира възможно най-рано.
 

Доплащания за екскурзии и вечери /по желание/:
  •  Резервация за вечеря в традиционен чешки ресторант – резервацията е безплатна и препоръчителна.
  •  Целодневна екскурзия „Коледните базари на Дрезден”. Цена при минимум 15 туристи - 89 лв на турист/69 лв дете до 12 г.
  • Коледна вечеря в ресторанта на хотела с традицонни чешки ястия /тристепенно меню/. Необходима е предварителна резервация от България. При минимум 10 туристи. Цена - 59 лв на турист.
    Менюто включва: рибена супа, шаран или пилешко филе-по избор с картофена салата и руска салата, ябълков пай. Включени напитки: 1 чаша бира, вино, безалкохолно - по избор и кафе или чай.
  • Еднодневна екскурзия в Карлови вари с включена дегустация на парче торта в 5* хотел Пуп и с екскурзовод на български език при минимум 15 записани туристи. Цена - 99 лв на записан турист/79 лв дете до 12 г.

Внимание: Допълнителните екскурзии и вечерите по желание се заявяват при записване и заплащат най-късно 14 дни преди отпътуване. Тяхната организация е свързана с предварителни резервации по време на коледните празници и е необходимо да се резервира възможно най-рано.


22/10
вижте още
  • самолетен билет София - Прага - София на а/к България Еър с летищни такси
  • трансфер летище - хотел - летище
  • 4 нощувки и 4 закуски в хотел 3* централно разположен в Прага
  • описаните пешеходни екскурзии в Прага с екскурзовод на български език
  • слушалки по време на екскурзиите
  • представител на туроператора на български език на място
  • връзка с местния представител 24 часа
  • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро
  • екскурзии и вечери по желание
  • разходи за градски транспорт
  • входни такси за посещавани музеи и забележителности по избор
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах