Вашата оценка

Уикенд в Прага със самолет - Предколедна Златна Прага. Промоционални цени.

Оферта № Е1480

4 дни / 3 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
София - Прага - София
Цена от: 730.00 лв
Златна Прага 2019



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Чехия


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден

Събиране на летище София за полет до Прага два часа преди полета. Кацане в Прага около 11:20 ч. Обзорна обиколка на Прага с екскурзовод на български. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време или Вечеря на корабче по река Вълтава. Нощувка.

2 ден

Закуска. Свободно време или по желание възможност за допълнителна екскурзия : Преди обяд:От другата страна на Вълтава с екскурзовод на български език.Нощувка. Полудневна екскурзия до град Кутна Хора и Седлец с екскурзовод на български език или Полудневна екскурзия до замъкът Карлщейн с включена входна такса Прибиране в хотела. Нощувка.

3 ден

Закуска. Свободно време или възможност за допълнителни екскурзии по желание: Допълнителна целодневна екскурзия до Дрезден с екскурзовод на български език. Вечеря в ресторант с традиционна чешка музика и танци – срещу допълнително заплащане, по желание. Нощувка.

4 ден

Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия по желание: Разходка с корабче по Вълтава с екскурзовод на български език. Напускане на хотела. Трансфер до летището за полет Прага – София с директен полет на Авиокомпания България Ер. Продължителност на трансфер – около 30- 40 минути.


Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая, с включени летищни такси.

Период Хотел Човек в двойна/тройна стая Единична стая Дете 2-11,99 г. в стая с 2 възрастни
12.12 – 15.12 Ehrlich 4* 780 1010 720
Aida 4*
НОВО
790 730 1080 990 690 630

**3 СТАИ в Aida 4*Офертата е валидна от 27.11 до 04.12 или до изчерпване на местата.


Разписание на пoлетите:
София – Прага: Излита в 10:25 / Каца в 11:20 ч.
Прага – София: Излита в 12:15 / Каца в 15:05 ч.
*полетното разписание подлежи на препотвърждениe

Трансфер летище- хотел – летище:
Продължителност: около 30- 40 минути ( в зависимост от хотела) в посока с 3/4* автобус.

Резервации:
Първоначална вноска: 350 лв. при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване.

ВАЖНО:
Минимален брой за провеждане на програмата 120 човека.
Групата се потвърждава до 30 работни дни преди отпътуване.
Възможна е промяна на полетното разписание, като клиентите ще бъдат уведомени своевременно.
Туроператорът си запазва правото да прави промени в програмата.
Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма.



Допълнителни екскурзии
Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. Екскурзиите се провеждат на български език при минимум 20 туриста. Всички екскурзии могат да се заявяват и заплатят на място. Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.

Обзорна обиколка на Прага - Включена в цената
Обиколка на Прага – Разходка по кривите средновековни улички на Старе Место (Стария град), които водят до Староместске намести (Стария градски площад) с Тинския храм, Коледния базар и елхата, църквата „Свати Микулаш” и паметника на Ян Хус в центъра на площада и, разбира се, Кметството, и един от символите на Прага – световноизвестния Астрономически часовник от 15 в. (“Орлой”).
Унгелт – най старата митница на града, внушителната църква Свети Якуб, Прашна брана (Барутната кула), великолепния Пражки общински дом (Обецни дум), Карловия Университет, най-стария в Централна Европа и театърът, посрещал самия Моцарт са сред забележителностите на път за Вацлавске намести и Националния музей.
Цената включва: транспорт и екскурзоводско обслужване на български език.
Цената не включва: разгохи от личен характер.

Целодневна екскурзия Дрезден
108 лева / 54 лева (дете 2 – 11,99 г.)
Отпътуване за един от най-красивите градове в Германия. Пешеходна обиколка с екскурзовод на български език и разглеждане центъра на Дрезден. Градът често е наричан „ Флоренция на Елба“, заради множеството си панорамни гледки. Разглеждане на основните забележителности: Дрезденската църква „ Фрауенкирхе“ , бароковия дворец „ Цвингера“ , състоящ се от 4 здания. В двореца се помещава Дрезденската картинна галерия „ Старите майстори“, където могат да се видят произведения на Рафаело, Тициан, Рембранд и др. (входна такса за посещение на двореца не е включена, възможно е в свободното време по желание) и църквата „ Хофкирхе“ . Свободно време за разглеждане на Коледния базар, картинната галерия и пазаруване.
Цената включва: транспорт и екскурзоводско обслужване на български език;
Цената не включва: разгохи от личен характер, входна такса за двореца.

От другата страна на Вълтава
55 лева / 28 лева (дете 2 – 11,99 г.)
След закуска, тръгване от хотела за разходка из Мала Страна и Кампа и по прочутия Карлов мост. Разглеждане на Пражки Храд и всичките му дворове, Храдчадске намести (площад) с Архиепископския дворец, Шварценбергския дворец и невероятен изглед над Прага, катедралата “Св. Вит”(влиза се вътре, но без възможност за пълна обиколка), базиликата “Св. Иржи“, Стария кралски дворец, Златната уличка и Черната кула.
Цената включва: екскурзоводско обслужване на български език.
Цената не включва: разгохи от личен характер.

Разходка с корабче по река Вълтава
42 лева /26 лева (дете 2 – 11,99 г.)
Това е едно от най- приятните неща, които Прага предлага на своите туристи. Разходката с корабче трае 1 час и е незабравимо преживяване. По време на обиколката корабът минава през всички исторически мостове на Вълтава и се виждат най- големите забележителности на града, чиито фасади са обърнати към реката.
Цената включва: билет за кораба, екскурзоводско обслужване.
Цената не включва: разгохи от личен характер.

Вечеря в ресторант с традиционна чешка музика и танци
96 лева / 64 лева (дете 2 – 11,99 г.)
Освен да се види, Прага трябва да се вкуси.
Фолклорната вечер предлага богато тристепенно меню с включена консумация на бира по време на вечерята. Шоу програма и игри, показващи всички фолклорни области на Чехия.
Цената включва: куверт за 3 степенно меню с консумация на бира, шоу програма, транспорт.
Цената не включва: разгохи от личен характер.

Целодневна екскурзия до Кутна Хора и Седлец
70 лева / 35 лева (дете 2 – 11,99 г)
Само на 60 км от Прага се намира вторият по важност град в Бохемия – Кутна Хора. Ще се разходим из този красив град, който по нищо не отстъпва на Прага със своята архитектура и култура. Обиколката ще започне от прочутата църква „Вси Светии“ - единствената по рода си църква с уникален интериор от човешки кости, после покрай готическата катедрала „Успение Богородично“ с невероятни маслени картини и след това продължаваме към величествената катедрала „Света Барбара“ .Завършваме обиколката на „Готическият каменен Фонтан“ – единствения такъв в цяла Бохемия и оставяме свободно време за лични интереси.
Цената включва: транспорт, екскурзоводско обслужване на български език.
Цената не включва : входни такси за Вси Светии, храма „Успение Богородично“ и „Света Барбара“-110CZK(4.3eur).

 

Условия за прекратяване на договор
ПЪТУВАЩИЯT има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Когато ПЪТУВАЩИЯT прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯT има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
Припрекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯT има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
ПЪТУВАЩИЯT може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯT дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
ПЪТУВАЩИЯT дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.



13/11
вижте още
  • Самолетен билет София – Прага – София с България Ер;
  • Летищни такси;
  • Чекиран багаж до 23 кг. и 10 кг. ръчен багаж;
  • 3 нощувки със закуски в посочения за съответната дата хотел или подобен;
  • Обзорна обиколка на Прага с местен лицензиран екскурзовод на български език;
  • Трансфер летище – хотел – летище;
  • Медицинска застраховка “Асистънс“ с покритие 10 000 евро в ДЗИ;
  • Представител от България по време на пътуването.
  • Разходка с корабче по река Вълтава – 42 лв. за възрастен / 26 лв. за дете 02-11,99 г.;
  • Вечеря в ресторант с традиционна чешка музика и танци, с включен трансфер хотел-ресторант-хотел – 96 лв. за възрастен / 64 лв. за дете 02-11,99 г. (бира, вино и вода, картофена супа, три вида месо на грил, гарнитура картофено пюре, свежа салата, ябълков десерт, кафе);
  • Екскурзия до Дрезден – 108 лв. за възрастен / 54 лв. за дете 02-11,99 г.;
  • Екскурзия от другата страна на Вълтава – 55 лв. за възрастен/ 28 лв. за дете 02-11,99 г.;
  • Екскурзия до замъкът Карлщейн с включена входна такса – 65лв за възрастен/ 33лв за дете 02-11,99 г.;
  • Екскурзия до Кутна Хора и Седлец – 70лв на възрастен/ 35 лв за дете 02-11,99 г.;
  • Вечеря на корабче по река Вълтава – 60 лева за възрастен/ 45 лева за дете 02-11,99 г.
  • Лични разходи;
  • Застраховка отмяна на пътуване със ЗАД „Алианц“.
  • В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах