Вашата оценка

Огънят на Валенсия

Оферта № Е1500

4 дни / 3 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
София - Валенция - София
Цена от: 932.00 лв
Ежегодно в началото на месец март във Валенсия започва уникалният празник - Фаи. Това е единственото време през годината, в което са разрешени. 5 дни много музика, танци, цветя, състезания - за най-оригинална Фая, най-впечатляващо пиротехническо шоу, най-ефектна заря и т.н.



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Испания


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден

Пристигане на летище Валенсия-Манисес. Трансфер до хотела. Настаняване в хотела. Туристическа обиколка на града и разглеждане на най- интересните фаи с вход във Фая дел Пилар (една от най- хубавите), Фая Конвенто Херусалем (2 години първа награда), Фая Нахордана (най-забавната). Вечерта: Препоръчваме посещение на най-осветената улица.

2 ден

Закуска. Свободен ден за посещение на Града на изкуствата и науките – най-големият аквариум в Европа, интерактивен музей на науките, кино хемисферик, валенсианската опера. Следобед свободно време, за да се насладите на парада Офренда – жени, мъже и деца, облечени в традиционни костюми поднасят цветя, с които се украсява огромна статуя на Богородица. Вечерта: Препоръчваме да се насладите на специалното шоу с фойерверки.

3 ден

Закуска. Свободно време за разглеждане на стария град и фаи по избор, да видите и чуете Масклета – пиротехническо шоу в центъра на града, да посетите местно заведение и да опитате бонюелос с шоколад (типични за празника мекици и шоколадова напитка). Или дегустация на орчата - типична безалкохолна напитка за Валенсия.

4 ден

Закуска. Трансфер до летището. Отпътуване за София


Цена на човек в двойна стая: 932 лв.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
-       РЕЗЕРВАЦИЯТА СЕ ПРАВИ С ДЕПОЗИТ ОТ 50% НА ЧОВЕК.
-       ЗАПЛАЩАНЕТО НА ПЪЛНАТА СУМА СТАВА ДО 21 ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ.
 
Минимум брой туристи за осъществяване на пътуването: 2 

Условия за анулация:
Потребителят – пътуващ има право да прекрати договора за туристически пакет по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет и не дължи такси и заплащане на разходи, ако прекратяването е най – късно до 45 /четирдесет и пет/ дни преди началната дата на пътуването.
В случаите, когато прекрати договора в срок по – малък от 45 дни преди началната дата на пътуването, потребителят – пътуващ е длъжен да заплати на Туроператора такса за прекратяването на договора, с която да бъдат възстановени причинените на Туроператора вреди (разходи и загуби) от едностранното прекратяване, както следва:
а). при прекратяване на договора от страна на Потребителят от 44 до 21 дни преди началната дата на пътуването, Туроператорът удържа неустойка в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет и допълнителните туристически услуги, които са заявени по желание на потребителя – пътуващ;
б). при прекратяване на договора от страна на Потребителят от 20-тия ден до началната дата на пътуването, Туроператорът удържа неустойка в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет и допълнителните туристически услуги, които са заявени по желание на потребителя – пътуващ.
Във всички случаи, когато в туристическия пакет е включено самолетно пътуване, при едностранно прекратяване на договора от потребителя – пътуващ, независимо от срока до началната дата на пътуването, потребителят - пътуващ дължи заплащането на цената на издадените самолетни билети и пътническите и летищните такси преди прекратяването или разликата, с която тяхна стойност не се покрива от размера на таксите за прекратяване по т.12.1. (като се имат предвид и другите разходи и загуби на Туроператора от едностранното прекратяване).

Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!

Необходими документи:
Валидна лична карта или международен паспорт.
Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт / или може и с лични карти, ако имат такива / и ако пътуват с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие. За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

01
вижте още
  • Самолетен билет София - Валенсия - София с включен САМО РЪЧЕН БАГАЖ с размери 55 X 40 X 23 СМ или по-малък
  • Летищни такси
  • 3 нощувки със закуски в хотел 3*
  • Трансфер летище-хотел-летище
  • Туристическа обиколка с екскурзовод и посещение на 3 фаи от специалния раздел, с включени входни такси
  • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"
  • Карта на града
  • 24ч телефон на български
  • Чекиран багаж
  • Разходи от личен характер
  • Туристическа такса
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах