Вашата оценка

Екскурзия до Антверпен, Хага, Амстердам, Брюж и Брюксел 07.08.2019

Оферта № Е1540

5 дни / 4 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
АНТВЕРПЕН- ХАГА- АМСТЕРДАМ- БРЮЖ- БРЮКСЕЛ
Цена от: 1095.00 лв




ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Белгия


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден

06.15ч.- Отпътуване от летище София за Брюксел. По желание трансфер за туристите от Пловдив и Хасково. 08.05ч. Пристигане в Брюксел. Отпътуване и разглеждане на Антверпен- един от най-красивите и запленяващи белгийски градове. Градът е известен като „Диамантения град“ и градът на Рубенс- тук се намира родната къща на великия художник, неговото ателие и градината в която е творял и рисувал своите известни картини/ вход- 10 евро/ ,Катедралата, където са 4 те известни картини в оригинал на Рубенс /вход 6 евро/ , Кметството и площада „Брабо“, свързан с легендата за основаването на града. Отпътуване и разглеждане на Хага-изключително жив град, в който модерното върви ръка за ръка с традицията и историята. Разположена на брега на Северно море, административната столица на Холандия впечатлява с контраста между широките модерни булеварди и малките криволичещи улички, между историческите сгради и футуристичните сдания. Тук се намират всички важни институции на страната, Резиденцията на холандското кралско семейство, Седалището на Международния съд и редица други правни институции на ООН. Туристическа обиколка на Хага - Двореца на мира, Биненхоф, двореца „Морисхюис“, където се намира Кралската художествена галерия с редица шедьоври на холандскоти и фламандски майстори. Възможност за посещение на Парка на миниатюрите „Мадуродам“, в който оживяват пейзажи от цяла Холандия - със своите вятърни мелници, канали, катедрали и замъци, пресъздаващи миналото и настоящето на Кралството.Нощувка.

2 ден

Закуска. Разглеждане на Амстердам- централния площад “Дам” където е Кралския дворец- намирате се под морското ниво и сте върху 11 000 пилоти, върху които е построен центъра на града, Националния паметник на Освобождението, свързан с жертвите от Втората световна война, Цветния пазар, от където можете да си купите най-различни лукувици и сувенири , площад “Рембранд”и пресъздадената от съвременните художници неговата „Нощна стража“. Свободно време в Амстердам и възможност за посещение на музеи: музеят Ван Гог, „Стаделик музеум“, „Рейкс музеум“, музея на Ане Франк или цветния пазар. Нощувка.

3 ден

Закуска. Отпътуване и разглеждане на Брюж- приказно градче, а разходката в него ще ни пренесе векове назад. Каналите, които опасват града, шарените тухлени сгради и романтичните средновековни улички са малка част от очарованието му. Разходката в Стария град , който е затворен за автомобили - Фламандските бегинажи, старата болница „Св. Йоан”(днес музей на един от майсторите на фламандската живопис Ханс Мемлинг), музея на Салвадор Дали, църквата „Дева Мария“, извисяваща се над града със своята готическа кула, църквата „Света Кръв“, Кметството, Зеления кей, Кея на броеницата. Разглеждане на Брюксел – град на изкуствата, на комиксите, на Европейския съюз, на северната архитектура, на пържените картофки, на бирата и мидите. Дали ще го харесате, или не,но със сигурност не бихте го сравнили с друг град и не бихте го забравили. Главният площад „Гран плас“ е „най-красивият театър в света“според Жан Кокто. Обкръжен е с красиви исторически сгради, принадлежащи на различни занаятчийски гилдии. Впечатляваща е сградата на старото кметство-„Отел де-Вил“с красив флюгер от 15 век. Тук на всеки две години през август се подрежда известния огромен цветен килим.Няма да пропуснем един от символите на Брюксел- закачливата статуя на Манекен Пиз-или пикаещото във фонтан момченце. Ще се разходим до закритите галерии”Св.Юбер” с множество кафенета и магазини,за да опитаме една от 100 вида бири или пралини от прочутия белгийски шоколад, да се полюбуваме на изделия от брюкселска дантела. Нощувка.

4 ден

Закуска. Свободен ден в Брюксел. Нощувка.

5 ден

Трансфер до летище Шарлероа. 07.15ч.-Отпътуване от Брюксел за София. 10.55ч.- Пристигане на летище София. По желание трансфер от летище София до Пловдив и Хасково.


Дата

Възрастен в двойна/ тройна стая

Възрастен в единична стая

Дете до 12 г. с двама възрастни

07.08.2019г.

1095 лв.

1395 лв.

1045 лв.


Начин на плащане: 
50% депозит, доплащане до 20 дни преди отпътуването.

*Посещението на  Музея „Ван Гог“ и трансферът се заявяват и заплащат предварително, при записване за екскурзията и се провеждат при минимум 20 туристи*

Допълнителни екскурзии:
Посещение на музея на Ван Гог - НИДЕРЛАНДИЯ, Амстердам ()
Цена за възрастен:  43.00 BGN
Винсент ван Гог (1853–1890) е най-значимият холандски художник на ХІХ в. А тук се съхранява най-голямата колекция от неговите творби. Тази изключителна със своята архитектура сграда е дом на неговите 200 картини, 500 рисунки и 700 писма. В музея могат да бъдат видени едни от най- известните му творби, а именно “Слънчогледите”,“Селяни ядат картофи” , “Жълтата къща в Арл”, както и произведения на негови съвременици.
Цената включва
  • Входна такса
  • Резервация
  • Трансфер
 Цената не включва
  • Разходи от личен характер


47/03
вижте още
  • 4 нощувки със закуски в хотели;
  • Самолетен билет София-Брюксел-София с включени летищни такси и ръчен багаж с максимални р-ри 40 x 30 x 20 cm;
  • Автобусен транспорт по програмата;
  • Екскурзоводски услуги;
  • Медицинска застраховка.
  • Входните такси на туристически обекти;
  • багаж до 10кг. с максимални р-ри 55 x 40 x 23 см.- 40лв.;
  • Доплащане за регистриран багаж до 20кг: 180 лв
  • Трансфер от Пловдив и Хасково до летище София и обратно- 50лв.;
  • Музея „Ван Гог“/входна такса и резервация/ - 22 евро, до 18г. – безплатно.
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах