Вашата оценка

Екскурзия до Прага, замъка Хлубока и Чески Крумлов

Оферта № Е1569

4 дни / 3 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
ПРАГА– ЗАМЪКА ХЛУБОКА– ЧЕСКИ КРУМЛОВ
Цена от: 745.00 лв
Чехия 2019



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Чехия


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден

10.20ч. Отпътуване от София за Прага. /По желание трансфер за туристите от Пловдив и Хасково/. 11.15ч. - Пристигане в Прага. Трансфер от летището до хотела. Наричат чешката столица „златна“ не само заради златните кубета и кули, които красят пражкото небе и се открояват във всеки сезон, но и заради неповторимата атмосфера, богата история и гостоприемство, в които се потапят гостите на града. Програмата ни ще започне с пешеходна разходка с екскурзовод на български език от най-емблематичното място в града, от където започва и неговата история - Пражки храд. Тук ще разгледаме Храдчанске намести, Катедралата „Свети Вит“, Базиликата „Св. Иржи“, Стария кралски дворец, Златната уличка и ще се насладим на великолепната гледка отвисоко над града. Пешеходната обиколка продължава в квартала „Мала страна“, издигнат точно под Пражкия замък през 13 век, църквата”Свети Николай”, Карловия мост, Стария градски площад с Кметството и Часовниковата кула от XV век., Вацлавски площад. Настаняване в хотела. Нощувка.

2 ден

Закуска. Свободен ден или: По желание - тур с дегустация на пиво и местни деликатеси в избрани ресторанти, с екскурзовод. Кухнята и богатата кулинарна традиция са неразделна част от магията на Прага. Неслучайно местните хора наричат някои заведения „кулинарни храмове“. Тяхната история е от векове назад, а гостоприемството на домакините е чат от „бохемския дух“ на града. Вечерта – по желание - вечеря на кораб по река Вълтава. Това е едно несравнимо преживяване, което ще разкрие красотата на нощна Прага, в съчетание с красива музика и вкусна вечеря. Нощувка.

3 ден

Закуска. Свободен ден в Прага или по желание екскурзия до Чески Крумлов – град, впечатляващ със своята архитектура в средновековен, ренесансов и бароков стил, включен в списъка на ЮНЕСКО и разглеждане на замъка Хлубока - един от най-красивите и най-посещавани чешки замъци. Нощувка.

4 ден

Закуска. Свободен ден в Прага. Трансфер хотел - летище. 18.20ч.- Отпътуване от Прага за София. 21.10ч.- Пристигане в София. По желание трансфер за туристите от Пловдив и Хасково.


Дата

Възрастен в двойна/ тройна стая

Възрастен в единична стая

Дете до 12 г. с двама възрастни

06.09.2019г.

745лв.

945лв.

695лв.

 

Отстъпка от цената при записване до 31.05.2019 или до изчерпване на промоционалните места: 50лв.


*Дегустацията на бира се заплаща допълнително

Начин на плащане: 50% депозит при резервация; доплащане - до 20 дни преди отпътуване
 
Турове:
Кораб по река Вълтава с включена вечеря на блок маса- 25 евро - ЧЕХИЯ, Прага
Цена за възрастен: 49.00 BGN
Цена за дете: 49.00 BGN

Круиз по Вълтава – Едночасовия круиз през центъра на Прага предлага изключително добър поглед към забележителностите на Прага и панорамна обиколка на борда на кораба, без да има допир с претъпканите пражки улици.
Круизът вклчюва кратко описание на всички забележителности, прекрасни гледки или от залите на корабчето, или от слънчевата палуба и уникална възможност за снимки към извисяващата се панорама на Стария град – Пражкия замък и Храдчани, към Арт Ново моста Сватоплук Чех/най-късият в Прага, 169м./, към Готическия Карлов мост, към женския манастир на Света Агнес и остров Стваниче по пътя наобратно
Цената включва: Билет за корабчето, Кратък разказ за забележителностите по пътя на корабчето
Цената не включва: Разходи от личен характер
 
Тур с дегустация на пиво с екскурзовод- 10 евро - ЧЕХИЯ, Прага
Цена за възрастен: 20.00 BGN
Цена за дете: 20.00 BGN

Цената включва: Екскурзоводски услуги
Цената не включва: Дегустация на бира
 
Екскурзия до Чески Крумлов и замъка Хлубока-65 евро - ЧЕХИЯ, Чески Крумлов

Цена за възрастен: 127.00 BGN
Цена за дете: 107.00 BGN
Цената включва: автобусен транспорт, екскурзовод, входната такса за замъка "Хлубока"
Цената не включва: разходи от личен характер


47/05
вижте още
  • 3 нощувки със закуски в хотел Adeba или подобен;
  • Самолетен билет София-Прага-София с включени летищни такси, ръчен багаж и чекиран багаж до 23кг.;
  • Трансфер летище-хотел-летище;
  • Туристическо обслужване на български език по време на екскурзията;
  • Медицинска застраховка.
  • Входните такси на посещаваните туристически обекти по желание;
  • Тур с дегустация на пиво с екскурзовод /при минимум 20-туристи/- 10 евро*;
  • Екскурзия до Чески Крумлов и замъка Хлубока/автобусен транспорт, екскурзовод, входната такса за замъка "Хлубока", при минимум 20 туристи/- 65 евро; за деца до 18 год - 55 евро;
  • Кораб по река Вълтава с включена вечеря на блок маса /при минимум 20-туристи/- 25 евро;
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах