Вашата оценка

Нова година 2020 в Сингапур - градът на бъдещето

Оферта № Е1600

8 дни / 5 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
София – Истанбул - Сингапур – Истанбул - София
Цена от: 3127.00 лв
Нова година 2020



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Малайзия


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден София– Истанбул

Среща на летище София, Терминал 2 в 19:20 ч. за полет София-Истанбул с редовен полет TK 1030 на Turkish Airlines в 21:20 ч. Кацане на летището в Истанбул в 23:40 ч.

2 ден Истанбул- Сингапур

Кратък престой и полет за Сингапур с редовен полет TK54 на Turkish Airlines в 01:55ч. Пристигане в 17:30 часа местно време. Посрещане от фирмата партньор, трансфер и настаняване в хотел Peninsula Excelsior 4*. Свободно време. Нощувка.

3 ден Сингапур - Обзорна обиколка на града ( включена в пакетната цена )

Закуска. Около 09:30 ч. - начало на туристическа обиколка на Сингапур - футуристичен дизайн и изискан лукс са най-честите асоциации за тази азиатска перла. Съчетаващ исторически места, храмове и традиции със свръхмодерно развитие, Сингапур се изкачи до топ 5 на най-посещаваните градове. Архитектурните чудеса около Марина Бей, Музеят за наука и изкуство, Еспланадата, Градините край залива, Китайският квартал и Храмът на зъба на Буда, плажовете и атракционният парк „Юнивърсъл Студиос” на остров Сентоса, многобройните търговски центрове и изкусителни ресторанти, са съвсем малка част сред множеството забележителни места в Сингапур. Да се потопиш в магията на това място, означава след това да почувстваш силен прилив на енергия и вдъхновение! Нашата обиколка ще започне от „Градината на орхидеите“, част от Ботаническата градина на Сингапур, забележителен парк и любимо място за отдих на местните хора. Ще продължим с Парка Мерлион - национален символ на Сингапур. Мерлионът е митично същество с глава на лъв и тяло на риба. От парка се откриват невероятни гледки към емблематичния хотел Марина Бей Сендс, виенското колело на Синапур – Singapore Flyer и Еспланадата. Ще посетим Малката Индия - етнически квартал, разположен точно срещу Китайския квартал. Идвайки тук, посетителите се потапят в един екзотичен свят с оживени улички, индийски пъстроцветни стоки, аромати, култури. Ще видим също Civic District - административен център на града, сградата на Парламента, Националната галерия на Сингапур. Следва свободно време за обяд. Връщане в хотела следобяд. Нощувка.

4 ден Сингапур - Посещение на ботаническата градина “Gardens by the bay” ( включено в пакетната цена )

Закуска. Днес ни предстои един ден, който ще ни омагьоса със спиращи дъха гледки. Ще посетим панорамната тераса за наблюдение „Marina Bay Sands” и ще имаме възможност да се насладим на цветната магия в популярната ботаническа градина „Gardens by the Bay”. Gardens by the Bay са сред най-интересните нови атракции в Сингапур и сред топ 10 градини в света. Във впечатляващите Cooled Conservatories ще откриете растения от цял свят. Flower Dome е най-голямата стъклена оранжерия в света и предлага разходка сред гора от маслинови дървета, типични за Средиземноморието или боабаби от субтропичните региони, както и сезонни цветя. В света на Cloud Forest ще откриете орхидеи, насекомоядни растения и папрати, типични за влажните планински райони на тропиците, както и 35-метров водопад – най-високият водопад на закрито в света. Връщане в хотела около 14:30 часа. Свободно време. Нощувка.


ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА С ВКЛЮЧЕНА ОТСТЪПКА ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ ДО 15.10.2019 г.  
Дата На човек в
двойна стая
Единична стая Доп. легло
28.12.2019 г. 3127 лв. 4072 лв. 2934 лв.
 
Настаняване:
хотел Peninsula Excelsior 4*  в Superior Room, на база Закуска.
 
Полетно разписание с АК Turkish Airlines:
28.12 СОФИЯ 21:20 ИСТАНБУЛ 23:40
29.12 ИСТАНБУЛ 01:55 СИНГАПУР 17:30
03.01 СИНГАПУР 23:40 ИСТАНБУЛ 06:15 + 1 (каца на 04.01)
04.01 ИСТАНБУЛ 08:35 СОФИЯ 08:55

Допълнителна информация:
  • Офертата важи при минимум 15 туристи.
  • Туроперторът си запазва правото на промяна на обявените хотели по програмата с хотели от същата категоризация, идентични по качество;
  • Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
  • Застраховка „Отмяна от пътуване“: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.
 
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:
  • при наличие на повече от 60 дни преди датата на отпътуване неустойка не се удържа;
  • между 60-ия и 45-ия ден преди датата на заминаване се удържа размерът на внесения депозит, изискуем от авиокомпанията, като неустойка за анулирания самолетен билет;
  • При по-малко от 45 дни се удържа 100% от стойността на екскурзията при по-малко от 20 дни се удържа 100% от стойността на екскурзията.
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок, съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 27.11.2019 г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.

Информация относно здравните изисквания: няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване до Сингапур.
Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло НЕ Е  подходящо за лица с ограничена подвижност.
 
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 1957013150000841600 на ЗАД „Армеец”.


17/10
 
вижте още
  • Самолетен билет София-Истанбул-Сингапур-Истанбул-София с Турски авиолинии, позволен чекиран багаж до 40 кг., разделен в 2 части по 20 кг;
  • Летищни такси;
  • 5 нощувки със закуски в Сингапур в хотел Peninsula Excelsior 4*.;
  • Трансфери летище-хотел-летище в Сингапур;
  • Обзорна обиколка на Сингапур;
  • Билет за Ботаническата градина в Сингапур;
  • Екскурзия до остров Сентоса и посещение на аквариума;
  • Всички екскурзии и преходи с автобус, включени в програмата;
  • Входни такси за посещаваните обекти по програмата;
  • Екскурзоводско обслужване от сертифицирани екскурзоводи на място, с превод на български;
  • Медицинска застраховка с асистанс покритие 10 000 евро в ЗАД Армеец;
  • Водач от агенцията по време на цялото пътуване при минимум 15 пътуващи.
  • Разходи от личен характер;
  • Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и на запитване в офиса на туроператора;
  • Новогодишна вечеря ( ще бъде предложена допълнително )
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах