Вашата оценка

Санкт Петербург - приказното сияние на белите нощи - 5 нощувки - полет от Бургас

Оферта № Е1641

6 дни / 5 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
Бургас - Санкт Петербург - Бургас
Цена от: 2145.00 лв
Самолетна екскурзия от Бургас



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Русия


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден

Излитане от летище Бургас с директен полет на Аерофлот (Российские авиалинии) в 22:30 ч. Пристигане на летище Пулково в Санкт Петербург в 01:35 ч. Посрещане от фирмата-партньор и трансфер. Настаняване в хотел Дипломат 4* в стаи стандарт. Нощувка.

2 ден

Закуска. 12 ч. Панорамна автобусна екскурзия на града с екскурзовод на български език: Невский проспект, Дворцовия площад, панорама на Василиевския остров, Исакиевския площад, събора Смолни, Николски събор, мостовете над каналите Грибоедов и Крюков, крайцера „Аврора” и др. Посещение на Казански собор - паметник на военната слава, построен в навечерието на Отечествената война 1812г., в който главната светиня е Чудотворната Казанска икона на Божията майка (3 часа). Трансфер до хотела. Свободно време. Нощувка.

3 ден

Закуска. Обзорна екскурзия на български език в Ермитажа (основна сграда) - грандиозен дворцов ансамбъл, официална резиденция и съкровищница на Великата императрица Екатерина на брега на р.Нева. В Ермитажа се съхраняват около 3 милиона художествени паметника на световната култура, датиращи от каменния век до нашето столетие. В колекцията на музея има само оригинали. Свободно време в Ермитажа. Екскурзия по територията на Петропавловската крепост - исторически паметник на архитектурното и фортификационно руско изкуство от 1703 г., от която води началото си градът Петербург; посещение на Петро-Павловския събор - строителството му започва през 1712 г., построен е в стил холандски барок. Необичайни за традиционното руско катедрално строителство са както външния облик на събора, така и вътрешния интериор. Интериорът наподобява парадна зала на дворец. В Събора са и белокаменните саркофази с позлатени кръстове на императорите и императриците на Руската империя, а от 1998 г. в специална гробница са погребани и останките на последния император Николай II и семейството му, убити през 1918г. в Екатеринбург. Трансфер до хотела (продължителност на програмата около 7часа). Нощувка.

4 ден

Закуска. Автобусна екскурзия на български език в Царское село - забележителен паметник на световната архитектура и парковото изкуство, извънградска резиденция на Екатерина Велика. Посещение на Екатерининския дворец със знаменитата Кехлибарена стая, отворена за посещение след продължителна реставрация през 2003 година, разглеждане на парка на двореца. Връщане в Санкт Петербург. Обяд в ресторант. Екскурзия на български език в Юсуповски дворец - имението на известния род Юсупови с автентични разкошни апартаменти, кабинети и бални зали, в които са се провеждали най- бляскавите балове на града. В програмата е включена комплексната екскурзия: парадните зали на двореца и екскпозицията с восъчни фигури „Убийството на Распутин”, в която ще узнаете подробности за тайнственото престъпление на 1916 г. Трансфер до хотела (продължителност на програмата около 9 часа). Нощувка.

5 ден

Закуска. Екскурзия на български език до Петерхоф (6,5 часа) - извънградския дворец на Петър Първи, превъзхождащ по великолепие френския Версай, наричан “столицата на фонтаните”, с прекрасни паркове, преливащи един в друг и великолепни каскади. Екскурзия с екскурзовод на български език в Големия Дворец. Разглеждане на Нижний парк; свободно време в парка. Връщане в Санкт Петербург. Свободно време. 23:30 ч. - Нощна разходка „Развод мостов” с корабче по реките и каналите на Санкт Петербург, по време на която се наблюдава вдигането на мостове на р. Нева и приказно осветените дворци.(ок. 2,5 часа). Включва трансфери от и до в хотела. Нощувка.

6 ден

Закуска. Освобождаване на стаите до 12ч., свободно време. 15ч. - трансфер до летище Пулково за полет на Аерофлот Санкт Петербург - Бургас в 18:05 ч. Пристигане в Бургас 21:30 ч.


Пакетна цена 5 нощувки:
 
Период На турист в двойна стая Единична стая Възр. на доп.легло в дв.стая Дете до 12г. доп.легло в дв.стая
23.06.20 - 28.06.20 1913 лв. 2218 лв.
 
1778 лв.
 
1778 лв.
 
лет. такси  232 лв.  232 лв.   232 лв.   232 лв.
Обща пак. цена 2145 лв.        2450лв.
 
2010 лв.
 
2010 лв.
 
 
! настаняване на 3-ти възр на доп. легло или дете до 12 г. ненавърш. – в двойна стая супериор (потвърждение при наличност)

Описание на хотела:
хотел Дипломат 4* - //diplomat-hotel.spb.ru/about/
нов съвременен бутик хотел, открит през 2017 г. Намира се в историческата част на С. Петербург, в тих екологично чист квартал. Историческата сграда от 1882 год., екранизирана във филми по произведения на руския писател Михаил Булгаков, днес е изцяло реконструирана, със запазена фасада. На 10-15 мин. пеша от площад „Востания” и Невски проспект, от Таврическата градина и Смолни. Непосредствената близост до спирки на градския транспорт, метростанции,  денонощна верига хранителни магазини го правят удобно и  предпочитано место за настаняване.
В стаите има безплатен Wi-Fi, климатик, сейф, сешоар, мини-бар, сателитна телевизия; натурална козметика в банята.
Закуската е кулинарно изкушение от блюда на руската и европейската кухня.
За обяд и вечеря гостите могат да се насладят в ресторант Аташе на меню от шеф – готвач, отличен със звезда Мишлен.
Двойни стаи стандарт – до 18 кв.м., супериор – до 24 кв.м.
 
*Цената е валидна за група от 30 човека В случай, че този брой не бъде набран най – късно до 20 дни преди отпътуването, се уведомяват всички потребители и се възстановяват всички внесени депозити или се прекалкулира цената при желание на туристите.
 
Условия за резервация :
35% депозит
Доплащане – 35 дни преди датата на отпътуване
 
* полетното разписание е в местни времена
Условия за анулация:
В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:
  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от третия ден, следващ записването до 35 дни преди датата на пътуване дължи неустойка в размер на депозита.
  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 34  до 15 дни преди датата на пътуването, му се възстановяват 50% от общата стойност на пътуването.
  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването 14 дни преди пътуването не му се възстановяват никакви суми.
Потребителят има право да се откаже в тридневен срок от заплащането на капарото без да дължи неустойка и в този случай му се възстановяват всички заплатени суми.
  • По желание на клиента може да бъде предложена застраховка „Отмяна на пътуване”




22/01
вижте още
  • самолетен билет за полет на Аерофлот Бургас - Санкт Петербург - Бургас с чекиран и ръчен багаж, кетъринг на борда
  • летищни такси - 232 лв. към 10.09.19 (цената подлежи на препотвърждение при издаване на самолетния билет)
  • 5 нощувки със закуски в хотел Дипломат 4* в стандартни стаи
  • трансфери летище-хотел-летище
  • описаните екскурзии с лицензиран екскурзовод на български език
  • входни такси за посещаваните музеи по програмата
  • слушалки по време на екскурзионната програма
  • 1 обяд - 4-степенно меню + вода, кафе / чай
  • медицинска застраховка (с покритие 100 000 лв.)
  • тур-лидер, представител на туроператора (при група минимум 30 човека)
  • доплащане за застраховка за туристи над 66 год - 21 лв.
  • лични разходи
  • допълнителни екскурзии
  • възможност за безплатна електронна виза (Цена на стандартна туристическа виза - 120 лв необходим е задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България + 1 цветна снимка паспортен формат)
  • Руско фолклорно шоу в с трансфери, входни билети и кетъринг през антракта
  • Екскурзия в Исаакиевски собор и Спас на Крови
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах