Вашата оценка

НОВО! Супер оферта за величествен Санкт Петербург - ранно записване до 15.02 или до изчерпване на промоционалните места!

Оферта № Е1643

6 дни / 5 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
Санкт Петербург
Цена от: 754.00 лв
6 дни в Санкт Петербург



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Русия


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден

Полет от София в 06:15ч. Пристигане в Санкт Петербург в 09:20ч местно време. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време. Имате възможност да се разходите в един от най-впечатляващите градове в света. Вижте удивителния Дворцов площад, пример за това как различни архитектурни стилове могат да се съчетаят по хармоничен и естетичен начин. Тук ще откриете една от основните забележителности на града - Националния музей Ермитаж, дом на най- доброто изкуство в света, показано със смайващ блясък. Посетете някое малко кафене, за да се потопите в местната атмосфера с чаша чай. Нощувка.

2 ден

Закуска. Свободно време. Отправете се на пътешествие с метрото. Разгледайте пищно украсените метростанции. Посетете Петропавловската крепост, разположена върху остров, намиращ се в най-широката част от устието на река Нева. Там се намира катедралата Петър и Павел, в която са разположени гробнициците всички руски императори, от Петър I до Александър III. В близост се намира Ленинградски зоопарк. Нощувка.

3 ден

Закуска. Свободно време. Санкт Петербург често е наричан Венеция на Севера, заради множеството канали. Можете да се насладите на красотата на града, пътувайки до "Петерхоф" на ракета Метеор. Дворецът впечатлява с монументални водни каскади и невероятни градини. Нощувка.

4 ден

Закуска. Не пропускайте да се разходите до Царско село (днес град Пушкин). Намира се на 25 км от Санкт Петербург. Най-впечатляващото място за посещение там е Екатеринският дворец, който е блестящ образец на руския барок. Северно от него се намира Александровският дворец, подарък от Екатерина Велика за внука й Александър I. Нощувка.

5 ден

Закуска. Градът е осеян с красиви църкви и музеи. Изберете такива по Ваш вкус, които да посетите. Някои от най-популярните са музеят на Фаберже, Аартаментът на Пушкин, музей на Достоевски и много други. Нощувка.

6 ден

Трансфер до летището и полет за София в 09:55ч.


Цена на човек в двойна/тройна стая: 754 лв.
*Цената е валидна за ограничен брой места. След изчерпването им е възможно пътуване с доплащане

Минимален брой пътуващи: 2 човека
Офертата не включва екскурзовод и представител от агенцията

Забележка: системата на Уизеър разпределя местата в самолета автоматично и не можем да гарантираме, че двама пътника, които пътуват заедно, ще седят един до друг.
Възможност за доплащане за избор на места: минимална цена (в задната част на самолета) 36 лв. на човек

Начин на плащане:
-50% депозит при резервация
-доплащане до 30 дни преди отпътуване


Визов режим:
От 01 октомври 2019 година българските граждани имат възможност да подават документи и да получават  еднократни делови, хуманитарни и туристически визи във вид  на електронен документ (електронни визи) за посещението на гр.Санкт Петербург, Руската Федерация на специализирания сайт на Министерството на външните работи на Руската Федерация на адрес: https://electronic-visa.kdmid.ru.
Електронната виза се издава безплатно въз основа на  заявление на лицето, попълнено в електронен вид на посочения сайт не по-късно от четири календарни дни преди планираната дата на заминаване, заедно с прикачена цветна  снимка във вид на електронен файл. Никакви други документи за получаването на електронна виза не се изискват.
Електронните визи се издават с валидност тридесет дни,  считано от датата на издаването и позволяват пребиваването на територията на Руската Федерация до осем денонощия от  момента на влизането.
Електронната виза за посещение на гр.Санкт Петербург важи за влизане на територията на Руската Федерация и напускане на Руската Федерация само през следните гранични контролно-пропускателни пунктове (ГКПП), намиращи се на територията на гр.Санкт Петербург и Ленинградска област:    по въздух: „Санкт Петербург“ (Пулково);   по море: „Висоцк”, Голямо пристанище - Санкт
Петербург (Морска гара); Пътническа морска гара - Санкт Петербург“ наземни ГКПП: „Ивангород“,    Брусничное”, „Торфяновка”, „Светогрск”.
Влизане и напускане въз основа на електронна виза с железопътен транспорт по  настоящем не е възможно.
Чужденците могат да се придвижват и да пребивават само на територията на Санкт Петербург, влизането с  електронни визи на останалата територия на Руската Федерация с цел транзит към или от Санкт Петербург, в това  число и през летища без прекачване, не е възможно.

Важно! Клиентите трябва сами да кандидатстват за издаването и като попълнят онлайн формуляра на посочения по-горе сайт. ТА Алоха Травел не носи отговорност за издадени/неиздадени/отказани електронни визи!
вижте още
  • Самолетен билет София - Санкт Петербург - София с включен само малък ръчен багаж с размери до 40х30х20см
  • Безплатно онлайн чекиране
  • Трансфер летище - хотел - летище
  • 5 нощувки в хотел 2/3* с удобна локация
  • Медицинска застраховка за пътуване в чужбина с лимит на отговорност 5000 Е
  • Градска такса - ако има такава, се заплаща на рецепция в хотела
  • Голям ръчен багаж с размери до 50х40х23см: 55 лв. (цената е валидна при заявяване в момента на резервация)
  • Чекиран багаж до 10кг: 108 лв. (цената е валидна при заявяване в момента на резервация)
  • Разходи за градски транспорт, входни такси и билети
  • Виза
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах