Вашата оценка

Екскурзия до Лондон, Копенхаген, Амстердам, Бремен и Хамбург 12.07.2019

Оферта № Е988

9 дни / 8 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
ЛОНДОН– “ГРИНУИЧ”– “УИНДЗОР”– ОКСФОРД– СТРАТФОРД НА ЕЙВЪН– БРЮЖ- АНТВЕРПЕН– АМСТЕРДАМ- БРЮКСЕЛ- БРЕМЕН- ХАМБУРГ- КОПЕНХАГЕН
Цена от: 1595.00 лв
Екскурзии в Европа 2019



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии в Великобритания


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
1 ден

Отпътуване в 06.05ч. от летище София за Лондон с полет на Wizzair/по желание трансфер до летище София за туристите от Хасково и Пловдив/. 07.30ч.- Пристигане в Лондон. Посрещане на летище Лутън от представител-екскурзовод на български език. Следва панорамна и туристическа обиколка на Лондон – разходка до двореца “Бъкингам”, мемориалът на кралица Виктория, поглед към известният булевард "The Mall", който свързва Бъкингам палас с Трафалгар скуеър – церемониалният маршрут, по който се движи кралската процесия, по който е забранено да се движат автобуси, и който е бил "претъпкан" с над 1 000 000 посетители по време на Златния и Диамантения юбилей на Кралица Елизабет II, както и по време на процесията за сватбата на Улиям и Кейт Мидълтън. Продължаваме към абатството “Уестминстър” - мястото, в което, след коронацията на Уилям Завоевателя през 1066г, се провеждат коронациите на британските и английските монарси, тук се провеждат и кралските сватби, последната най- запомняща се през 2011г. на Уилям и Кейт. Следва гледка към Парламента, надвесил се над р. Темза, часовникът "Биг Бен", по-известен вече с името "Кулата на Елизабет", официално преименуван в нейна чест през 2012 г. за Диамантения ѝ юбилей, продължаваме с разходка по “Даунинг стрийт” към едно от най-значимите и запомнящи се места в Лондон – “Трафалгар скуеър” със 52-метровата статуя на Адмирал Нелсън в средата, охранявана от четири лъвски статуи, отправяме се към лондонското Сити, катедралата “Свети Павел”, ненадминато творение, което за щастие Кристофър Рен успява да реконструира до днешните ѝ размери и забележителен вид след пожара през 1666г., катедралата е "свидетел" на изключителни събития като сватбата на Чарлз и лейди Даяна, погребенията на много влиятелни личности като адмирал Нелсън, Маргарет Тачър, сър Уинстън Чърчил и др. Насочваме се към крепостта "Тауър", Кралският доврец на Нейно Величество, охраняват от известните Бийфийтъри, крепост, която е служила за Кралска резиденция, за затвор, за място за екзекуции, една от най-известните, от които на Ан Болейн, била е място за мъчения, хазна, оръжейна и зоологическа градина. Мостът “Тауър” – Символът на Лондон, един представителен, емблематичен елемент, разпознаваем от всеки, най-известният мост в целия свят, осветен винаги в синьо и бяло. Често по погрешка смятан за Лондонският мост, Мостът Тауър е уникална и изключително ценна английска "придобивка", която се откроява като безцпрецедентна забележителност, привличаща милиони туристи. Възможност за разглеждане на забележителности в свободното време или по желание посещение на музея на восъчните фигури ”Мадам Тюсо" или Лондонското око /при предварителна резервация/, известно още като „Колелото на хилядолетието“. Качвайки се на 135 височина, в една от 30-те капсули, ще може да видите и снимате цял Лондон, а при хубаво време, гледката може да се простре чак до замъка "Уиндзор". Нощувка.

2 ден

Закуска. Свободен ден в Лондон или по желание рано сутринта отпътуване на еднодневна екскурзия до “Уиндзор”/ един от символите на кралската власт в Англия, построен от Уилям Завоевателя, считан за най- стария и най-голям замък в света/, Оксфорд един от най старите и известни университети от 13 век, разположен на река Темза. Карфакс е центъра , от където тръгват четирите улици още от Средновековието и там са разположени забележителностите на града: Бодлианската библиотека, Шелдънският театър, църквите „Св. Майкъл“ и „ Св. Дева Мария“ , Стратфорд на Ейвън / родното място на Уилям Шекспир/. Градът е разположен на река Ейвън и е град-декор с известните къщи, градът, в който е минал животът на великия Уилям Шекспир. Тук се намира и църквата “Холи Тринити“, където можете да прочетете на български език за интересни моменти от живота на писателя, а в двора е и неговият гроб, както и на много други известни личности от Стратфорд/ вход 3 английски лири/. Отпътуване обратно към Лондон. Вечерта свободно време и възможност за разходка до Ковънт гардън , квартала“Сохо“ и други места за разходка в града. Нощувка.

3 ден

Закуска. Свободен ден в Лондон. Отпътуване и разглеждане на oбсерваторията “Гринуич”.Тук се намира нулевия меридиан, тук се отчита точното астрономическо време, тук се намира и Кралската обсерватория, както и гринуичкия музей с навигационните и отчитащи времето уреди. Отпътуване с ферибот за Франция. Това е едно невероятно пътешествие от близо два часа и възможността да изпратите и да се снимате на залеза на слънцето. Да се откъснете от острова и да се приземите на стария континент Европа.Нощувка.

4 ден

Закуска. Отпътуване и разглеждане на Брюж- приказно градче, а разходката в него ще ни пренесе векове назад. Каналите, които опасват града, шарените тухлени сгради и романтичните средновековни улички са малка част от очарованието му. Разходката в Стария град , който е затворен за автомобили - Фламандските бегинажи, старата болница „Св. Йоан”(днес музей на един от майсторите на фламандската живопис Ханс Мемлинг), музея на Салвадор Дали, църквата „Дева Мария“, извисяваща се над града със своята готическа кула, църквата „Света Кръв“, Кметството, Зеления кей, Кея на броеницата. Разглеждане на Антверпен- един от най-красивите и запленяващи белгийски градове. Градът е известен като „Диамантения град“ и градът на Рубенс- тук се намира родната къща на великия художник, неговото ателие и градината в която е творял и рисувал своите известни картини/ вход- 10 евро/ ,Катедралата, където са 4 те известни картини в оригинал на Рубенс /вход 6 евро/ , Кметството и площада „Брабо“, свързан с легендата за основаването на града. Отпътуване за Амстердам. Нощувка.

5 ден

Закуска. Разглеждане на Амстердам- централния площад “Дам” където е Кралския дворец- намирате се под морското ниво и сте върху 11 000 пилоти, върху които е построен центъра на града, Националния паметник на Освобождението, свързан с жертвите от Втората световна война, Цветния пазар, от където можете да си купите най-различни лукувици и сувенири , площад “Рембранд”и пресъздадената от съвременните художници неговата „Нощна стража“. Свободно време в Амстердам и възможност за посещение на музеи: музеят Ван Гог, „Стаделик музеум“, „Рейкс музеум“, музея на Ане Франк или цветния пазар. Отпътуване за Брюксел. Нощувка.

6 ден

Закуска. Разглеждане на Брюксел – град на изкуствата, на комиксите, на Европейския съюз, на северната архитектура, на пържените картофки, на бирата и мидите. Дали ще го харесате, или не,но със сигурност не бихте го сравнили с друг град и не бихте го забравили. Главният площад „Гран плас“ е „най- красивият театър в света“според Жан Кокто. Обкръжен е с красиви исторически сгради, принадлежащи на различни занаятчийски гилдии. Впечатляваща е сградата на старото кметство-„Отел де-Вил“с красив флюгер от 15 век. Тук на всеки две години през август се подрежда известния огромен цветен килим.Няма да пропуснем един от символите на Брюксел- закачливата статуя на Манекен Пиз-или пикаещото във фонтан момченце. Ще се разходим до закритите галерии”Св.Юбер” с множество кафенета и магазини,за да опитаме една от 100 вида бири или пралини от прочутия белгийски шоколад, да се полюбуваме на изделия от брюкселска дантела. Отпътуване за Германия. Нощувка.

7 ден

Закуска. Отпътуване за най-приказния град в Гемания - Бремен. Името му се свързва с героите на Братя Грим – магарето, кучето, котето и петела, популярни като Бременските градски музиканти. Макар че в приказката те не стигат до Бремен, образите им могат да се видят навсякъде. Пешеходна обиколка в Стария град – Марктплац, Бременската дупка, Кметството на града със статуята на Бременските музиканти, Катедралата “Свети Петър“ и паметнка на каменния Роланд, която повече от 600 години украсява центъра на града, улицата на музеите „Böttcherstrasse”, градския парк. Отпътуване и разглеждане на Хамбург, известен като градът с най-много мостове в Европа. Разположен на брега на река Елба при вливането й в Северно море, Хамбург впечатлява с богатата си история и неповторима атмосфера на модерен и мултикултурен град. Туристическа обиколка на града: езерото Алстер, аркадите на Алстер; Чили хаус, внушителната сграда на Кметството, бароковата църква “Св. Михаил”, Шпайхерщат - районът със старите складове, ул. „Репербан”, известна като „Улицата на червените фенери“ с многобройните театри, барове и клубове, сред които и „Кайзеркелер“, където през 1960 г. „Бийтълс“ започват международните си изяви, Пристанището. Нощувка.

8 ден

Закуска. Отпътуване за Копенхаген. Туристическа програма в Копенхаген– едно от най-интересните места, които ще бъдат посетени са официалните кралски резиденции, разположени в бившия кралски парк „Амалиенсборг“, и кралските приемни, които се намират в един от най-впечатляващите дворци на севера – „Кристиансборг“, чиято кула се извисява над равния Копенхаген, заедно с тази на Кметството и цветните кулички на парка „Тиволи“. Паркът „Тиволи“ е известен поради факта, че това е мястото, което вдъхновило Уолт Дисни да направи своят изключителен увеселителен парк. Ще видим символът на града – Малката Русалка, и също толкова впечатляващите статуи на Гефион със своите синове, на Ханс Кристиан Андерсен, ще разгледаме и втората най-дълга пешеходна улица в света “Строгет”, по която ще имате възможност да се разходите в свободното си време. Нощувка.

9 ден

Закуска. Свободно време в Копенхаген или по желание посещение на замъка “Кронборг”, известен като Замъка на Хамлет, един от най-красивите ренесансови замъци в северната част на Европа. Кронборг ще ви впечатли със семплотата си, с произведенията на изкуството, с оригиналността на архитектурния си план, както и със склуптурата на Олгер Датски. Това, което олицетворява Крал Артур за англичаните, въплъщава и Олгер Датски за датчаните, чиято статуя може да се види в подземието на Кронборг. Големият викинг, който стои търпеливо в подземията на двореца , за когото легендата разказва, че ще спи там, докато един ден, когато кралство Дания е отново в беда ще се събуди за да спаси нацията. Вечерна разходка в Копенхаген– величествен, но в същото време скромен, построен с много труд и пари, но и с много вкус – градът, който ви дава ясна представа за начина на живот на датчаните и датското кралското семейство, както и взаимоотношенията между двете съсловия. Трансфер с автобус до летището. 16.55ч.-Отпътуване от Копенхаген. 18.40ч.- Пристигане в София. По желание трансфер за туристите от Пловдив и Хасково.


Дата Възрастен в двойна/ тройна стая Възрастен в единична стая Дете до 12 г. с двама възрастни
12.07.2019г. 1595 лв. 2195 лв. 1545 лв.
 
*Посещението на  "Ван Гог", „Мадам Тюсо“, Лондонското око, екскурзията до „Уиндзор“, „Оксфорд“ и „Страдфорд на Ейвън“, „Кранборг“, трансфера до летище София и обратно се заявяват и заплащат предварително, при записване за екскурзията и се провеждат при минимум 20 туристи*
 
Начин на плащане: 
50% депозит, доплащане до 20 дни преди отпътуването.

Допълнителни екскурзии:
Посещение на музея на восъчните фигури ”Мадам Тюсо”
Цена за възрастен: 64.00 BGN
Цена за дете: 54.00 BGN

Мадам Тюсо е музей с восъчни фигури, превърнал се във верига с клонове из целия свят. Открит е от восъчния скулптур Мари Тюсо. Музеят е главна туристическа актракция с восъчни фигури на известни личности.
Цената включва: Резервация; Входна такса
Цената не включва: Разходи от личен характер
 
Лондонско око
Цена за възрастен: 64.00 BGN
Цена за дете: 46.00 BGN

Лондонското око е най-голямото виенско колело в Европа. Високо е 135м и от върха му се простира гледка на разстояние от 40км. Колелото има 32 капсули за пътниците, със седалки и климатици, като всяка капсула може да побере до 25 човека. Но въпреки местата за сядане, туристите могат да се разхождат свободно в капсулата и да се наслаждават на заобикалящия ги пейзаж.
Цената включва: Резервация; Входна такса
Цената не включва: Разходи от личен характер
 
Екскурзия до “Уиндзор”, Оксфорд и Стратфорд на Ейвън
Цена за възрастен: 147.00 BGN
Цена за дете: 127.00 BGN

Екскурзия до “Уиндзор”, Оксфорд и Стратфорд на Ейвън - ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, Замъка Уиндзор ()
“Уиндзор” е един от символите на кралската власт в Англия, построен от Уилям Завоевателя, считан за най-стария и най-голям замък в света.
Оксфорд е седалище на един от най-старите и най-известни университети в света - Оксфордския университет. От центъра на града тръгват четири главни улици - това е бил центъра на средновековния град. Едни от най-интересните забележителности са църквите Св. Майкъл, построена през 11 век, и Св. Дева Мария, построена през 13 век; Бодлианската библиотека, наречена на сър Томас Бодли — английски дипломат, реформирал библиотеката през 1603 г.; Шелдънския театър, дело на бележития архитект Кристофър Рен.
Стратфорд на Ейвън е градче, в което времето сякаш е спряло през 16 век, когато там се ражда Уилям Шекспир.
Цената включва: Автобусен транспорт; Екскурзовод; Входни такси.
Цената не включва: Разходи от личен характер

Посещение на музея на Ван Гог
Цена за възрастен:    43.00 BGN
Винсент ван Гог (1853–1890) е най-значимият холандски художник на ХІХ в. А тук се съхранява най-голямата колекция от неговите творби. Тази изключителна със своята архитектура сграда е дом на неговите 200 картини, 500 рисунки и 700 писма. В музея могат да бъдат видени едни от най- известните му творби, а именно “Слънчогледите”,“Селяни ядат картофи” , “Жълтата къща в Арл”, както и произведения на негови съвременици.
Цената включва: Входна такса; Резервация; Трансфер
Цената не включва: Разходи от личен характер

Разглеждане на замъка “Кронборг“
Цена за възрастен: 69.00 BGN
Цена за дете: 69.00 BGN
Замъка “Кронборг“, известен като Замъка на Хамлет, е един от най-красивите и ренесансови замъци в северна Европа. Заобиколен е целият с ров, пълен с вода, извисяващ се над град Хелсингьор. Ще посетим замъка, залите, прекрасния параклис, където се осъществява мечтата на младоженците за сватбените церемонии, пищната рицарска зала и случайно може да попадем и на спектакъл на Хамлет.
Цената включва: екскурзоводски услуги на български език; пешеходна разходка; трансфер до забележителностите
Цената не включва: Разходи от личен характер

Необходими документи:
Валидна лична карта или международен паспорт.
Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт / или може и с лични карти, ако имат такива / и ако пътуват с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие. За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.


47/03

 
вижте още
  • 8 нощувки със закуски в хотели;
  • Самолетен билет София-Лондон с включени летищни такси и и ръчен багаж с максимални р-ри 40 x 30 x 20 cm;
  • Самолетен билет Копенхаген- София с включени летищни такси и и ръчен багаж с максимални р-ри 40 x 30 x 20 cm;
  • Автобусен транспорт по програмата;
  • Туристическо обслужване на български език по време на екскурзията;
  • Медицинска застраховка;
  • Фериботен билет.
  • Входните такси на посещаваните туристически обекти;
  • багаж до 10кг. с максимални р-ри 55 x 40 x 20 см.- 40лв.;
  • Доплащане за регистриран багаж до 20кг: 160 лв
  • Музея на восъчните фигури “Мадам Тюсо”/резервация и входна такса/до 15г. – 54лв., над 16г. – 64лв.;
  • Лондонското око /резервация и входна такса/ до 15г. – 46 лв., над 16г. – 56лв.;
  • Трансфер до летище София и обратно от Пловдив и Хасково – 50 лв.
  • Музея „Ван Гог“/входна такса и резервация/ - 22 евро, . до 18г. – безплатно;
  • Еднодневна екскурзия до “Уиндзор” , “Оксфорд” и „Стратфорд на Ейвън“/автобусен транспорт, екскурзовод и входна такса за двореца Уиндзор/– 75 евро
  • Екскурзия до замъка „Кронборг“/автобусен транспорт, резервация и входна такса/- 35 евро;
Етикети
екскурзия в европа 2019 ,лятни екскурзии в европа 2019 ,лятни екскурзии ,лято 2019 ,екскурзия в англия ранни записвания ,самолетни екскурзии ранни записвания ,самолетни екскурзии ,екскурзии англия 2019 ,екскурзии в англия ,лятни екскурзии ранни записвания ,промоционални екскурзии ,екскурзии на промоционална цена ,лятни екскурзии на промоция ,англия през юни ,самолетни екскурзии през юни 2019 ,самолетни почивки ,ранни записвания 2019 ,записвания за лятото ,екскурзия ,екскурзии 2019 ,екскурзии лято 2019 ,екскурзия в лондон ,панорамна обиколка на лондон ,лондон ,оксфорд ,уиндзор ,стратфорд на ейвън ,гринуич ,антверпен ,амстердам ,копенхаген ,замъка кронборг ,кронборг ,разходка по каналите амстердам ,разходка по каналите в амстердам ,екскурзии със самолет ,ханс кристиан андерсен ,ханс кристиан андерсен статуя ,малката русалка ,статуята на малката русалка ,екскурзии с тръгване от пловдив ,тръгване от хасково ,екскурзии от пловдив ,екскурзии от хасково ,екскурзии до англия ,екскурзии до лондон ,екскурзии до амстердам ,екскурзии до копенхаген ,екскурзии лято 2019 ,почивки лято 2019 ,интересен начин за почивка през лятото ,самолетни екскурзии през лятото ,лятна екскурзия в европа ,екскурзия в европа ранно записване ,самолетна екскурзия в европа ,ekskurzii lqto 2019 ,letni ekskurzii 2019 ,letni ekskurzii ,lqto 2019 ,ekskurziq angliq 2019 ,ekskurziq v angliq 2019 ,lqtna ekskurziq sus samolet ,samoletni ekskurzii 2019 ,ekskurzii lqto 2019 ranni zapisvaniq ,promocionalni ceni za letni ekskurzii ,promocii ,promocii za pochivki v evropa ,evropa 2019 ,poìvki v evropa prez lqtoto ,pochivki v evropa na pronocionalni ceni ,oferti za ekskurzii prez lqtoto ,oferti za letni ekskurzii ,ranni zapisvaniq za ekskurzii ,ekskurzii s ranno zapiusvane ,оферти за почивки в европа ,оферти за летни екскурзии ,оферти за екскурзии през лятото ,летни оферти 2019 ,оферти за почивка в англия ,екскурзия през лятото оферти ,промоции ,промоционални оферти за англия ,london ,malkata rusalka ,hans kristian andersen ,hans cristian andersen ,statuqta na malkata rusalka ,uindsor ,windsor ,oksford ,oxford ,stratford ,anwerpen ,antverpen ,amsterdam ,ekskurziq do amsterdam ,ekskurziq do kopenhagen ,kopenhagen ,copenhagen ,zamuka kronborg ,kronborg ,zamuka na hamlet ,замъка на хамлет ,оферти за екскурзии през юни ,екскурзии през юни ,екскурзия през юни ,юни 2019
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах