Вашата оценка


Разположение:
Sentido Phenicia е разположен на собствен пясъчен плаж, сред голяма градина. Центърът на курорта Хамамет се намира на около 5 км., а летище Енфида е на разстояние от 40 км. В непосредствена близост до хотела ще намерите разнообразие от магазини, ресторанти и барове.

В стаите:
Хотелът предлага на своите гости 391 стаи с различни концепции, като всяко помещение е оборудвано с климатик, телевизор, телефон, мини бар, кана за кафе/чай, сейф, сешоар, балкон.

На територията на хотела:
основен ресторант, 2 а ла карт ресторанта, лоби бар, бар на басейна, бар на плажа, пиано бар, кафене, дискотека, рум сървис, 2 открити басейна, закрит басейн, Wi-Fi интернет, СПА център, фитнес, хамам, джакузи, масажи, аеробика, 7 тенис корта, водни спортове, 2 голф игрище на 10 км от хотела с безплатен шатъл, мини клуб, детска площадка.


Хотели по програмата
Оферта № P121
Вид транспорт:
Цена от:
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах