Вашата оценка


Разположение:
Удобно разположен в квартал Al Rigga в Дубай, този хотел от веригата Ibis предлага изгодни помещения за настаняване, фитнес център и безплатен паркинг. Метростанция Al Rigga се намира на 5 минути пеша от хотела.

В стаите:
Всички семпли, но комфортно обзаведени стаи за гости са оборудвани с легла Sweet Bed by Ibis, безплатен Wi-Fi и телевизор с плосък екран и сателитни канали. Всяка стая разполага с климатик и самостоятелна баня със сешоар.

На територията на хотела:
Разполага с ресторант, предлагащ международна храна 24 часа в денонощието и бар за отпускаща напитка след хранене. В района около хотела има много ресторанти и магазини.


Хотели по програмата
Оферта № P1212
Вид транспорт:
Цена от:
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах