Вашата оценка


Разположение:
Flora Grand hotel 4* се намира в сърцето на Дейра, на известната улица Al Rigga, само на няколко крачки от метростанция Al Riga и на няколко минути с кола от международното летище Дубай.
Идеалното местоположение на Flora Grand hotel 4* предлага лесен достъп до много туристически атракции в непосредствена близост, като например; Търговски център Al Ghurair се намира на 5 минути пеша, Dubai Heritage Village, Дубайския музей и известният булевард Дубай Gold Souk са само на 10 минути път с кола.

В стаите:
Хотелът разполага с 200 двойни стаи, оборудвани с всички необходими удобста за един комфортен престой: телевизор, ютия с дъска за гладене, хладилник, микровълнова печка, миялна машина, машина за кафе / чай, самостоятелен санитарен възел с душ и безплатни тоалетни принадлежности
От стаите се открива красива гледка към градината или главният булевард.

На територията на хотела:
Ресторант, добре оборудваната фитнес зала, парна баня, сауна, студио за упражнения, плувен басейн с контролирана температура, СПА центърът на хотел Serenity Spa & Wellness Centre предлага разнообразие от подмладяващи спа процедури в спокойна и релаксираща среда, включително широка гама от възможности за масаж и козметични услуги.


Хотели по програмата
Оферта № P1212
Вид транспорт:
Цена от:
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах