Вашата оценка

Почивка на остров Малта през юни - 5 дни - Промоционални цени!

Santana 4*, Сейнт Полс Бей
Цена от: 913 лв

Разположение:
Хотел Santana има идеално местоположение. Разположен е в курорта Сейнт Полс Бей само на няколко минути пеша от крайбрежната улица, пясъчния плаж, градския транспорт, магазините, баровете, ресторантите и много други развлекателни места.

В стаите:
балкон, централен климатик, баня, кабелна телевизия, мини бар(срещу заплащане), радио, сешоар, вентилатор, сейф (срещу заплащане), 24ч room service, фризьорски услуги в стаята при предварително записан час, гладене, машина за кафе/ чай (срещу заплащане)

На територията на хотела:
2 ресторанта, 3 бара, открит басейн, закрит басейн, конферентна/ банкетна зала, СПА център, сауна, бар при басейна, интернет

Хранене:
нощувка със закуска; закуска и вечеря

Таблица за резервации
Моля, посочете цена от таблицата
Пакетни цени на база нощувка и закуска
Дати
31.05.2023
07.06.2023
14.06.2023
21.06.2023
Цена на човек в двойна стаяТрети възрастен в двойна стаяДете до 11,99г в стая с двама възрастниЕдинична стая
913лв.815лв.750лв.1076лв.
913лв.815лв.750лв.1076лв.
913лв.815лв.750лв.1076лв.
913лв.815лв.750лв.1076лв.



Доплащане за обогатен полупансион (с включено вино, бира, вода и безалкохолни напитки по време на вечеря): 140 лв. на човек
Доплащане за All inclusive: 280 лв. на човек

 




  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Допълнителна информация
Дати на отпътуване: 31.05.2023; 07.06.2023; 14.06.2023; 21.06.2023

Ден 1
Полет от София в 11:00ч. Пристигане в Малта в 11:55ч местно време. Трансфер до избрания хотел. Настаняване. Следва информационна среща с нашия местен представител, който ще Ви предостави интересна и полезна информация за Вашия престой в островната държава. Свободно време. Нощувка.

Ден 2
Закуска. Свободно време за почивка и плаж или включване в допълнителна екскурзия:
ВАЛЕТА – “града на рицарите” и ТРИТЕ ГРАДА (5 часа) - 57 Е на човек
Екскурзия до столицата на Малта – Валета. Градът е обявен за музей на световното наследство от UNESCO още през далечната 1980 а година! От пред крепостните врати на този средновековен град започва разходката по старинните улици до градините Barrakka откъдето се открива великолепен изглед към Големия залив. Ще спрем на площада пред една от най- важните днес сгради в Република Малта – Mинистерски съвет. Същата е построена през 1740 за рицарите от Португалия, Леон и Кастилия. На този красив площад ще посетим крепостта Saint James Cavalier (1560 ). Следва една типична за 450 годишната Валета улица – Света Урсула. Слизайки по калдаръмените стъпала на тази автентично съхранена улица, човек се връща в XVI век. На всеки ъгъл стоят красивите статуи на най-популярните католически светци и общохристиански апостоли. В хода на екскурзията Вие ще посетите църквата на корабокрушението на апостол Павел. Този храм е нарeчен от посетилите го “Скритият скъпоценен камък на Валета” Не много хора знаят, че в него се съхраняват мощи от тялото на Апостол Павел. Екскурзията продължава до главният площад на Валета пред двореца на Великите Магистри, в който сега се помещава канцеларията на Президента на Малта. Свободно време за снимки или за кратък отдих в някоя от сладкарничките наоколо.
Екскурзията продължава с кратко и живописно пътуване със съвременно корабче тип катамаран от Валета до Трите града Пресичайки знаменитото Голямо Пристанище на Валета ще имате шанс да видите столицата на Малта откъм морето така както са я виждали хилядите моряци търсили закрила и спасение от бурните води на Средиземно море,
Посещение на трите древни града Senglea, Cospicua, Vittoriosa. Тези древни градове са били многократно арена на дълги обсади и жестоки битки. През 1565 година Сюлейман Великолепни сам разбира за силата на оръжито на рицарите хоспиталиери губейки единственната война в живота си и целият си боен флот. В Vittoriosa са запазени много старинни здания, които напомнят за славните рицарски времена. И от трите града ще може да се насладите на великолепния изглед към Големия Залив – морската врата на Малта. Място, което неочаквано за много от нас се оказва свързано с българската история.....ще научите интересни факти за това и ще посетите места, които до днес помнят нашите предци. Екскурзията завършва на централният площад на градът на победата Vittoriosa, където ще имате възможност за кратък отдих в кафето на знаменитият музикален клуб на името на Свети Лаврентий,покровител на града.
*Екскурзията се осъществява при минимум 4 записани туриста
Нощувка.

Ден 3
Закуска. Свободно време за почивка или включване в допълнителна екскурзия:
Остров ГОЗО, вторият по големина остров на Малтийският Архипелаг (8 часа) - 77 Е на човек
Екскурзията е посветена на вторият по големина остров от Малтийският Архипелаг - Гозо. Фериботите отплуват от най-северната точка на Малта, пристанището Чиркеуа. Фериботите са съвременни. Имат комфортна закрита палуба и открита такава, от които гледките по време на пътуване са приказни. Пътуването с ферибота е само 25 мин. В Гозо ексурзията започва с посещение на мястото, в което според гръцката митология знаменитият войн Одисей прекарва седем години от живота си пленник на любовтта си към нимфата Калипсо. Продължаваме с природните феномени - "вътрешното море" и скалата "фунгус". Жителите на този остров винаги са били по-добрите занаятчии. И днес тази традиция продължава. Екскурзията включва място, където ще можете да видите тези изделия, да опитате сладкиши, напитки, мед и др. и да си купите сувенири. Следва кратка разходка по уличките на главният град Виктория и свободно време за обяд (не е включен в цената). След обяда екскурзията продължава в знаменитата Цитадела. Последна в програмата е Базиликата "Та Пину". Това е място, на което хора са чули гласът на Дева Мария. Днес е светилище за поклонение на всички малтийци. Ще чуете интересната история на тази църква. Връщане обратно в Малта с ферибота.
*Екскурзията се осъществява при минимум 4 записани туриста
Нощувка.

Ден 4
Закуска. Свободно време за почивка и посещение на обекти по Ваш избор или включване в допълнителна екскурзия:
МДИНА и РАБАТ -“града на мълчанието“(4 часа) - 46 Е
Мдина – това е древната столица на Малта. Екскурзията започва с разглеждане на крепостните стени и кули построени още през IX век. Панорамата, която се открива към цяла Малта е наистина великолепна.
Разхождайки се из града ще разгледате красивите къщи построени преди повече от 400 години. Ще посетите Кармелитската църква в Мдина – една от първите барокови сгради на острова дело на френският военен архитект Медерико Блондел.
Следващото място, което е в програмата е град Рабат. Заедно с Мдина двете селища са били главен град на острова до идването на арабите през IX век. Разхождайки се по сякаш застиналите някъде в средновековието улици ще видим една от първите болници съществували на острова - Santo Spirito. Свободно време на центъра на града. Желаещите могат да посетят катакомбите на Апостол Павел ( билета струва 5.00 евро/ Деца 2.50 евро) един от най-добре запазените римски подземни погребални комплекси в Малта. Екскурзоводът съпровожда желаещите да посетят мястото.
Нощувка.

Ден 5
Закуска. Свободно време. Трансфер до летището и полет за София в 14:05ч.


Забележки:
*Авиокомпанията си запазва правото за промяна в обявеното полетно разписание
*Поредността на провеждане на предлаганите допълнителни екскурзии е примерна и е възможно да претърпи промяна
 
 
вижте още
Самолетен билет София - Малта - София с авиокомпания Ryanair
Ръчен багаж с размери до 40 см Х 25 см Х 20 см.
Чекиране за полетите София - Малта и Малта - София
Трансфер летище - хотел - летище
Среща с местен представител на български език: заявка на екскурзии, коли под наем и т.н.
4 нощувки на съответната база на изхранване в избрания хотел
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR
Приоритетно качване на борда и втора ръчна чанта до 10кг: 80 лв. (цената подлежи на препотвърждение към момента на резервация)
Чекиран багаж до 10кг: 80лв.(цената подлежи на препотвърждение към момента на резервация)
Чекиран багаж до 20кг: 100 лв.(цената подлежи на препотвърждение към момента на резервация)
Избор на места в самолета: цени от 36 лв. в звисимост от наличностите и изискванията на клиента
Допълнителни екскурзии
Туристическа такса - 0,50 Е на човек на ден (но не повече от 5 евро на човек на престой). Туристическата такса се плаща директно в хотела при пристигане
Застраховка "Отмяна на пътуване" - за повече информация, попитайте наш служител

Предложените цени са промоционални и са валидни до изчерпване на свободните места по тях!

Минимум брой туристи за осъществяване на пътуването: 2 

Начин на плащане:

-50% депозит при резервация
-Доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване
Плащанията могат да бъдат направени по банков път

 

Забележка: в някои хотели в Малта, при настаняване, от гостите се изисква възвращаем депозит - обикновено може да бъде заплатен в брой или блокиран по кредитна карта. Размерът му е различен в зависимост от категорията и условията на всеки хотел. При отпътуване депозитът се възстановява.

Хотели по програмата
TOPAZ HOTEL 3*, Буджиба TOPAZ HOTEL 3*, Буджиба
Малта, Малта
от 865 лв
Таблица с цени
Santana 4*, Сейнт Полс Бей Santana 4*, Сейнт Полс Бей
Малта, Малта
от 913 лв
Таблица с цени
Seaview 4* Adults only 16+, Аура Seaview 4* Adults only 16+, Аура
Малта, Малта
от 1011 лв
Таблица с цени
DOUBLE TREE by Hlton 4* (ex DOLMEN HOTEL), Аура DOUBLE TREE by Hlton 4* (ex DOLMEN HOTEL), Аура
Малта, Малта
от 1060 лв
Таблица с цени
Оферта № P1807

5 дни / 4 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
Чудесна почивка в страната на рицарите - Малта
Цена от: 865.00 лв
Кратко островно бягство през юни
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах