Вашата оценка

Qawra Palace 4*, Аура
☆ ☆ ☆ ☆

Разположение:
Хотел Qawra Palace се намира в курорта Аура, на брега на морето, от където се разкрива прекрасна гледка към залива Салина. В непосредствена близост има скалист плаж, а най-близкият пясъчен плаж е на 15 минути пеша. На 500м от хотела ще откриете търговска зона с барове, ресторанти и магазини.

В стаите:
Хотелът разполага с 392 стаи - таква с гледка море, частична гледка море, с гледка към вътрешен двор. Всички стаи са оборудвани с баня, телефон, климатик, хладилник, телевизор, сешоар, сет за приготвяне на чай/кафе (срещу допълнително заплащане)и сейф (срещу допълнително заплащане).

На територията на хотела:
На територията на Qawra Palace можете да откриете ресторант, кафене, бар при басейна, нощен клуб, магазин за сувенири, фризьорски салн, пицария, външен и вътрешен басейн, сауна, джакузи. Хотелът е подходящ за семейства с деца и непретенциозни туристи, търсещи спокойна почивка.

Хранене:
ВВ, НВ


Хотели по програмата
Оферта № P209
Вид транспорт:
Цена от:
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах