Вашата оценка

Riu Naiboa 4*

Разположение:
Хотелът се намира в Пунта Кана, Доминиканската република, заобиколен от изобилие и обширни градини: Перфектен 4 звезден хотел, в който да прекарате няколко спокойни празници и да се насладите на ктасив плаж с тюркоазена вода.

В стаите:
Хотелът разполага с 362 стаи всички оборудвани с баня с душ,110 V, телефон,WiFi срещу заплащане, централна климатизация, вентилатор на тавана, мини-бар,сателитна телевизия, електронен сейф в стаите (размер лаптоп 15 "), балкон или тераса. Двойните стаи са с 2 легла (1x 135x200 cm и 1x 95x200) cm или 1 легло (150х200 см), сюитите са със, сешоар, интегрирана дневна зона с една стъпка между нивата,1 легло (190x200 cm).

На територията на хотела:
Ресторант с тераса, "Панама" снек ресторант, италиански ресторант, СТЕК бар "Буда е", "Ел Болеро" лоби бар, Beach Club, басейн с детска секция, Безплатни шезлонги, кърпи и чадъри басейна, слънчева тераса, миниклуб, мини-маркет, интернет зала (срещу допълнително заплащане), безплатен Wi-Fi в общите части на хотела, WiFi в стаите (срещу заплащане), волейболно игрище.


Хотели по програмата
Оферта № P244
Вид транспорт:
Цена от:
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах