Вашата оценка


Разположение:
Хотелът е само за възрастни!
Разположен на небесния плаж, хотел Riu Republica е само за възрастни и е идеалната ви възможност да се насладите на незабравима почивка в Пунта Кана. Хотелът се намира на плажа Арена Горда и разполага с безплатен WiFi, разнообразни гастрономически предложения и най-доброто 24-часово обслужване All-Inclusive.

В стаите:
Повече от 1300 стаи на хотел Риу Република са разпределени в три сгради. Във всяка от тях ще се насладите на най-добрите удобства, като сателитна телевизия, климатик, сейф, минибар и дозатори за напитки.

На територията на хотела:
В деветте ресторанта на хотела може да опитате най-доброто от италианската, азиатската, испанската и индийската кухнята и ще се насладите на най-добрите континентални закуски на шведска маса. Освен това ще имате възможност да се насладите на автентично барбекю в бара на плажа или да организирате романтична вечеря, за да се насладите на специален момент. Хотелът също така разполага с десет бара и осем басейна, някои с плуващи барове или зони с водни пързалки, за да се насладите на освежаващ и забавен престой.


Хотели по програмата
Оферта № P244
Вид транспорт:
Цена от:
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах