Вашата оценка

The Bugibba 3*, Буджиба
☆ ☆ ☆

Разположение:
The Bugibba Hotel е перфектно разположен в един от най-популярните курорти е Малта - Буджиба, където ще откриете разнообразие от барове, ресторанти и магазини, в близост до хубавите плажове на Мелиеха и на около 15км от столицата Валета.

В стаите:
The Bugibba Hotel прелага обширни стаи, обзаведени семпло, но комфортно. Хотелът е разделен на няколко блока с различни типиве стаи - икономични, стандартни, супериор и апартаменти. Повечето стаи имат изглед към басейна или града. Всички стаи са оборудвани с баня, кабелна телевизия, климатик, телефон.

На територията на хотела:
Хотелът разполага с два външни басейна, вътрешен басейн и джакузи, интернет кафе, конферентна зала, ресторант, пицария, два бара, безжичен интернет в общите части.

Хранене:
ВВ, НВ, FB


Хотели по програмата
Оферта № P292
Вид транспорт:
Цена от:
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах