Вашата оценка

Natura park beach 5*

Разположение:
Хотел Natura Park Beach 5* е построен през 1997 г., реновиран е през 2004 г. Намира между Карибско море и лагуната Баваро, е на 10 км от летище Пунта Кана, на 45 км от гр. Игуей, на първа линия.

В стаите:
Стаите имат съвременен интериор и разполагат с климатик, уреди за гладене, гардероб, кафемашина, минибар и сателитна телевизия. Самостоятелните бани са с вана и душ, а всички помещения за настаняване притежават тераса или балкон с гледка към градината или морето.

*Стаите в хотела отговарят на категория за 3* хотел.

На територията на хотела:
Хотелът притежава частен плаж, плувен басейн и обширна градина, тераса за слънчеви бани, Ресторант (а-ла-карт), Ресторант (бюфет), Снек-бар 6 бара. Wi-Fi интернет е наличен в публични зони и се изисква такса. Тенис корт, Тенис на маса, Уиндсърф, Дартс, Kану-каяк, Гмуркане, Конна езда, Гмуркане с шнорхел, Съоръжения за воден спорт, Сауна, Фитнес център, Масаж, Безплатни велосипеди, Зала за игри, Детска площадка, Аниматори, безплатен паркинг, денонощна рецепция, Обменно бюро, Туристическо бюро, Пералня, Фризьорски / Козметичен салон, Магазин за сувенири и подаръци, Сейф, Магазини в хотела.


Хотели по програмата
Оферта № P363
Вид транспорт:
Цена от:
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах