Вашата оценка

BARCELO BAVARO BEACH 5 *

Разположение:
Хотелът е разположен на 25 км от международното летище на Пунта-Кана, на 60 км от гр. Игуей и на 240 км от град Санто Доминго.
Комплексът е разположен на най-хубавия в Пунта Кана и един от 10-те най-хубави в света плажове в протежение на 2км.Плажът е заобиколен от коралови рифове, така че морето почти винаги е спокойно.
Хотелския комплекс Barcelo Bavaro Beach Resort се състои от два хотела: Barcelo Bavaro Palace Deluxe 5* и Barcelo Bavaro Beach 5* (Only Adults) и разполагат общо с 1991 стаи, които са разположение в 2-,3- и 4-етажни сгради.

В стаите:
чехли, вана или душ, сешоар, дъска за гладене, ютия, халат, телевизор, телефон, сейф - безплатно, балкон или тераса, вентилатор, климатик, мини-бар - безплатно, кафеварка, безжичен интернет - платено (за клиентите на Club Premium безплатно), сателитна телевизия, Ipod (MP3 И iPod dock)
Деца под 18 години не се настаняват!

На територията на хотела:
2 ресторанта (Caribe (шведска маса), La Brisa (континентална закуска, обяд - шведска маса, вечеря - по меню)
2 а-ла-карт (Chez Gourmet (международна кухня), La Comediе (платено))
2 бара (в лобито и на басейна)
5 басейна (5 басейна (за гостите на Barcelo Bavaro Beach (Adult only)
24 конферентни зали (конгресен център, макс. 5000 души)
аквапарк (Barcy Water Park с пързалки, водни замъци, басейн с водопади)
магазини, дискотека, спа-център, козметичен салон, театър (350 души), организация на сватби, обмен на валута, пералня, коли под наем, интернет кафе - платено, безжичен интернет - платено, лекарски кабинет, концертна зала (Тропикалисимо), параклис (служби в събота и неделя)


Хотели по програмата
Оферта № P363
Вид транспорт:
Цена от:
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах