Вашата оценка


Разположение:
В началото на плаж Barrosa, на 8 км от селището Чиклана де ла Фронтера – в неговата курортна зона, наречена Ново Санкти Петри. Елегантен и просторен хотел на първа линия и директен достъп до красивия плаж Бароса с 9 километров ивица БЯЛ ПЯСЪК и ДЮНИ. Реновиран през 2006 г., този елегантен и обширен комплекс е подходящ за двойки и за семейства с деца, предлага 413 стаи. На около 100 – 120 м има заведения и магазини.

В стаите:
Климатик, баня/WC и сешоар, минибар срещу заплащане, SAT-TV, балкон или тераса /5 кв.м/. Срещу доплащане: възможност за стая със страничен изглед към океана.

На територията на хотела:
2 плувни басейна за възрастни и 1 за деца с 2 просторни тераси, снабдени с ВИП зона, 1 ЗАКРИТ ОТОПЛЯЕМ БАСЕЙН, SPA SENSATIONS, сауна, джакузи (във всички СПА съоръжения и закрития басейн не се допускат деца под 18г), бар на рецепцията, фитнес /безплатен/, фризьорски салон, магазин сувенири, билярд /платено/, безплатен WI-FI 30 мин. на ден в зоната на рецепция


Хотели по програмата
Оферта № P521
Вид транспорт:
Цена от:
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах