Вашата оценка

RK Beach 4*, Камари

Разположение:
RK Beach Hotel се намира на плажа в центъра на село Камари и заедно с традиционната си архитектура и луксозна атмосфера, е идеално място за една наистина спокойна и незабравима ваканция. Благоприятното му местоположение недалеч от множеството магазини и заведения, го правят предпочитано място за почивка от много туристи.

В стаите:
Предлага се настаняване в елегантно и модерно обзаведени стаи, които разполагат с: климатик; хладилник; сейф; сателитна телевизия; Wi – Fi; телефон; сешоар; балкон или тераса.

На територията на хотела:
зала за закуска; ресторант; бар при басейна/снек бар; лоби; 24-часова рецепция; телефон; факс; бюро за обмен на валута; коли под наем; рум сървиз; чадъри и шезлонги на плажа и при басейна; открито джакузи; басейн;


Хотели по програмата
Оферта № P866
Вид транспорт:
Цена от:
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах