Вашата оценка

Cavalieri Art 4*, Сейнт Джулианс
☆ ☆ ☆ ☆

Разположение:
Cavalieri 4* е с изключително добро разположение, на брега на морето, с прекрасна гледка към залива Сейнт Джулианс. Забавленията и атракциите, които прелага курорта, са на пешеходно разстояние от хотела. Тук ще откриете най-известните нощни заведения в Малта, търговската улица, с множество магазини, барове и ресторанти и спирка на междуградските автобуси, с които лесно и бързо можете да достигнете до Валета и всички други забележителности на острова.

В стаите:
Всички стаи са елегантно обзаведени и разполагат с големи, удобни легла, климатик, телефон, интернет (срещу допълнително заплащане), сателитна телевизия, сейф, минибар, сешоар. Стаите са разделени в три основни категории: икономични (без балкон), с гледка към яхтеното пристанище Портомасо или с гледка към залива. В една стая могат да се настанят до 4 човека (две легла персон и половина), а за семейства с деца са подходящи стаите с врата между тях.

На територията на хотела:
Хотелът предлага тераса прекрасна тераса за слънчеви бани и басейн на брега на морето. Слънчевата тераса на хотел Cavalieri е оборудвана с чадъри, шезлонги, съблекални и душове. Можете да ползвате закрития басейн, който се отоплява между ноември и април.
На територията на хотела има бар, ресторант, магазин за сувенири, фитнес център, паркинг, стая за багаж и две конферентни зали (малка - до 60 места и голяма - до 150 места).

Хранене:
ВВ, НВ


Хотели по програмата
Оферта № P899
Вид транспорт:
Цена от:
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах